Bebelusi de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Andreeaatan, era vorba de Lhasa de Sela...super melodii, daca nu ai albumele iti pot face eu copii si stabilim sa ne intalnim....daca vrei...la pretendenti nu zicem nu, si chiar promit sa fiu o soacra blanda, numai sa nu imi supere fata, ca jar mananca...dar mai intai sa ajungem sa le facem educatia sexuala si dupa aia mai vorbim...ca sa zic asa...
Ioanailincam, pai ar fi super sa ne asociem, hai sa ne intalnim sa stam de vorba, poate ca daca punem umarul amandoua, facem ceva frumos, apropo stii sa tragi la masina? ca eu cica stiu, dar nu e lina prea dreapta, dar se baga mama ca e tare priceputa in ale croitoriei...insa cam pana la sfarsitul lui februarie nu se poate ca am sesiune, si daca tot dau intalniri ce-ar fi sa ne facem de o intalneala toatele cam pe un 18-19 februarie sau 4-5 martie , asa ca eu tot nu am reusit sa ajung vre-odata...ce ziceti?

Monu
, eu pot sa iti spun ce fac cu fi-mea cand mai face kk galben si cam moale, administrez ceai de menta, cam 50 ml cu un pliculetz de Smecta, si ii dau cam pe parcursul unei zile cu tot cu noapte si ii dau la fiecare masa de lapte cam 2-3 masuri cereale de orez de la Milupa, si la fel ii dau si la masa de fructe, ca noua nu ne plac legumele cu carnitza, ba parca de la ele ne deranjam la stomac...inca nu siu ce ii prieste...suntem la testdrive cu mancarea.
Stiu chestiile astea ca fi-mea a avut boala diareica acuta( e posibil sa fi fost de natura virala, dar nu e sigur) si astea sunt chestiile pe care mi le-a zis pediatra.
Poti sa ii mai dai si supa de morcov si mucilagiu de orez ( dar e posibil sa il refuze). Multa sanatate puiului. Ceaiul de menta, supa de morcov si cerealele de orez sunt OK.
Fetili va pup! Eu pplec maine in concediu...4 zile.... uurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........si mi-am luat cursul cu mine.
Si promit sa mai pun poze cu fi-mea......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Ma primiti si pe mine la voi?
cu bebe Lucas nascut in 01.05.2005 la 21:40, 3500g si 52 cm.
V-am descoperit destul de tarziu si acuma incerc sa invat cum functioneaza forumul acesta dar reusesc eu pana la urma.
Am o intrebare: de cand incepeti sa puneti bb pe olita? Am citit ca unele din voi au inceput,de cand?? M-am documentat in cartea Mama si copilu (ed. mai veche) ca poti incepe de la 10 luni dar dupa o carte germana dupa un an .
Acuma, eu i-am cumparat olita la Lucas dar inca n-am incercat-o

Anca mamica de Lucas (01.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Anke-bine ai venit. Eu am mers dupa logica urmatoare: daca nu protesteaza, atunci calare pe olita cu el. Sunt zile cu mari succese, zile fata nici o reusita de nici un fel. Daca Lucas nu se scandalizeaza la punerea pe olita, nu vad de ce nu l-ai pune...

Oricum, la vara, Thomas va trece la regim fara pampasi, cica in cateva zile de p... si c... in chiloti neabsorbanti asa se invata minte de numa-numa.

Thomas papa acum jumate Humana, jumate lapte UHT. L-a acceptat bine si ma bucur. Eu ma tin deoparte de laptele integral, dar asa plecai din limba cand vad cutia...

Cred ca ne apucam iarasi de dinti, ca Thomas a fost agitat azi-noapte. Si ziua e parca mai nervos...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Luluku-de Lhasa era vorba.
Faceti, fetelor, hainute de copii, ca eu cumpar din start. Tot ce scoateti, toata colectia. Dar sa fie hainute sport, asa, mai dinamice...Cu treninguri si sepci.

LA MULTI ANI pentru STEFAN, THEODORA ANNA, ANTHONY !

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Aloooo somnoroase pasareleeeeeee! Unde stati ascunse?
Anca bine ai venit. Eu cu olita am inregistrat un mare esec. Timp de o saptamana am realizat ca nu este imperios necesar sa incepem chiar acum. In Caprari zice ca poti incepe de cand sta copilul in fund bine. Dar atrage atentia ca pana la un an jumate nu se "instaleaza controlul sfincterului anal, iar cel al vezicii urinare si mai tarziu" Paragraful depsre olita se incheie apocaliptic: "Normal, copilul devine curat in al III-lea an de viata" Asta este si motivul pentru care invatatura straina zice sa nu chinui copilul cu olita inainte de un an. Nu neg ca sunt copii care invata super repede sa faca la olita. Eu de ex. si sor-mea la 9 luni am inceput sa facem si nu am mai avut decat RARE accidente nocturne cu pipi. Citind toate astea, si vazand ca nu e lucru usor sa ai mereu grija sa pui copilul pe oala (eu una mereu uitam si ma trezeam prea tarziu, de cele mai multe ori), am hotarat sa mai aman antrenamentul o luna doua.
pfuuuu, ce liniste fetelor! Macar sper ca va odihniti. Mie mi-a dat trezirea si sotul si feciorul si ma delectam la o cafea si o ... TIGARA DA, aseara mi-am luat un pachet de super slims ca aveam pofta sa fumez si acum nush ce m-a apucat dar parca vreau sa-l termin. Sper sa nu ma tina permanent pofta asta ca ma bucuram ca ma lasasem de fumat.
Azinoapte m-am visa gravida. IAR. Insa de data asta a fost atat de real. Misca bebelusul, nu stiu cum se facea ca abia aflasem dar pe loc mi-a crescut o burtica de 6 luni si colcaia micutul acolo mama mama... E deja a 3 oara cand visez asta... Oare subconstientul incearca sa-mi spuna ceva?
Spor la biznis Luluku! Mai sa stiti ca si eu ma gandeam ca asta cu hainitele de copii e o afacere super! Pai la ce scoruri sunt la cele din import si la cat de proaste sunt cele romanesti un producator serios ar da lovitura! Din pacate pentru mine n-am nici cea mai mica inclinatie catre croitorie ca ma bagam in combinatie. Nu cos nici macar un nasture, traiasca soacra-mea, ca Mihai mai are obiceiul sa-si rupa hainele de pe el... L-or alerga fanele??? Oricum acum vorbind serios eu am dat-o deja in bara cu o afacere pe care am vrut s-o ridic din nimic, si m-am lovit destul de rau. Am ajuns la trista concluzie ca nu sunt in stare sa ridic o afacere fara sa investesc nimic. Si sa fac imprumut in banca pentru asta mi-e prea frica... Deci nu am ce-mi trebuie ca sa fiu fomee de afaceri...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, fetili! Ca sa vedeti ca ati castigati, aflati ca in mine s-a dat o lupta crancena daca sa ma duc la cumparaturi sau sa intru la voi. Si dupa cum vedeti... Dar dezamagirea e mare ca vad ca pe tura de noapte nu a fost nimeni, iar de dimineata putine ati intrat ca, de, e week-end. Nu mai zic de sesiunea asta care tine departe cateva fetite prolifice. Dar eu mai astept si mai sper!
Matinala am fost ca Mogaldea iar n-a avut stare azi-noapte, s-a trezit de v reo 4 ori, a mancat la 4, iar la 7 n-a mai vrut sa doarma si nici sa stea singurica in patut. Am luat-o cu mine in patul mare de la ea din camera, unde am mai bagat o jumate de ora de somn, iar apoi am tuflit-o in patut si am mai dormit si eu ca la vreo jumate de ora. Bai, frate, de ce face de-astea in week-end, nu putea sa doarma ca acum cateva zile pana la 8.30? Of, viata mea... Evident barbatul sforaie ca porcul si acum. DAR, am de gand sa-l trimit cu un prieten la fotbal ca sa raman eu cu masina, ca la cumparaciuni (de mancare, nu va ganditi la altele) nu renunt.
Anca - bine ai venit! Wow, iata decanul de varsta. Eu chiar azi am de gand sa o pun pe Ana pe olita, desi e printre piticii bebelusilor de mai-iunie sa vedem ce-o iesi. Nu am mari sperante totusi pentru ca stiam si eu ca multa vreme puri si simplu nu au controlul sfincterelor si atunci e absurd sa le ceri sa faca ceva pentru care nu sunt pregatiti fiziologic. Dar asa, ca idee, sa stie ce e olita. De exemplu fratele meu nu a vrut sa stea pe olita. Norocul a fost ca a fost crescut de bunici si in disperare de cauza, il lasau despuiat prin batatura (era vara, evident) si ii spuneau sa faca UNU. Si uite asa pana pe la 5 ani a ramas vorba ca face unu; inutil sa spun ca si acum, la 20 de ani, se dezbraca la piele ca sa se duca la buda si ce suparat era cand i-a venit sorocul sa se duca la facultate ca nu stia cum va fi...
Luluku - din pacate ce spune Androix despre cusut mi se aplica si mie; mi s-a intamplat sa mi se descoasa niste pantaloni de pijama la care tineam si i-am cusut ca pe sac. In schimb ma pricep la de-astea administrative - ca trebuie sa le faca si pe-astea cineva, iar barbatul tocmai studiaza marketing si comert exterior. Singurele si cele mai mari probleme sunt legate de capitalul de inceput si de faptul ca mi-ar fi teama sa renuntam amandoi (mai mult eu, pentru ca castig mai bine)la serviciul stabil. Cand eram numai noi 2 mai era cum mai era, dar acum avem alte responsabilitati. Totusi n-ar fi rau sa vorbim macar asa, ca idee si cine stie, poate intr-o zi de ne hotaram sa-i dam drumul. Pana atunci, distractie si odihna multa in concediu!
Hai ca sper ca v-am impulsionat cu mesajul meu kilometric si sper sa scrieti mult la randul vostru ca sa am ce citi cand ma intorc dupa-amiaza. Va pup si sa aveti parte de un week-end frumos!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

neatza fetili,
am reusit sa imi culc si eu fata. s-a trezit de dimineata evident fara nici un dinte! a papat si s-a culcat iar la 8.30 roia prin pat. azi am incercat gutuia si nu prea am avut succes. mai degraba hainele au mancat si prin urmare pt ca era toata pictata am bagat-o in cada si am facut baita. dupa care a adormit. dar pana acolo... eeeee... nervi tataie ca nu statea so a sterg si sao imbrac. imi venea sa ma dau cu capul de pereti. numai pe burta dorea dra. in final am castigat batalia si acum doarme. ce e drept mai mutl cu burta goala. cred ca totusi sunt gingiile/dintii pt ca a refuzat sa manance cu liguritza dar nu a refuzat bibe sau degetelul meu. trebuie precizat ca tot razbelul l-am dus in duo pt ca tati e la licentza. si imi vine sa ma apuc cu mainile de cap pt toata casa e intoarsa pe dos si trebuie sa ma apuc de munca si nimeni nu vrea sau nu are timp sa stea cu asta mica cand e treaza! ieri am faut ce n-am facut la nastere. o minunata criza de nervi cand am ajuns la concluzia ca nu mai pot sa ma lupt de una singura. si rezultatul? astazi am luat-o de la capat cu pitica tot de una singura.ufff!!!!
we placut si plin de soare!

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

Stefan (Cornelia); THEODORA ANNA (Sim76); ANTHONY (OlgaTarziu) ... Sa fiti fericiti si impliniti!

Noi ne-am trezit pe la 9.30 cu un chef de joaca, mama-mama... Dar oricum adormise de pe la ora 22... Asa ca era de asteptat sa se trezeasca!

Aseara m-am trezit sa beau apa pe la ora 1 noaptea si deschid televizorul, mai stiti ce film era? DRACULA! Frate nu era adevarat! Tocmai zicea ala ceva in romana... Era scena de inceput... Cand el vine din lupta si o vede pe ea fara viata!... Ma gandeam ca am nimerit intr-un alt apartament! Asa ca m-am culcat la loc!

O sambata si dum super si sanatate bebicilor!

Anca, bine ai venit!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

s-a trezit copilu'!!! si a dormit numai juma de ora!

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Neata si multumim pt urari. Chiar ca am obs si eu ca sunt multi varsatori p-aici. Vin si eu in cateva zile..:) Ieri seara am apucat sa fac doar o crema de zahar ars. Restul am comandat. Taman ieri a venit stul mai repede de la munca.

Ema ieri a dormit fara portia de lapte. Nu vroia si pace. Radea la mine in locsa manance. Apoi mi-a intors spatele si s-a culcat. Am pus-o in patul ei crezand ca se va trezi la un moment dat. Nimic. A dormit ca de obicei pana la ora 06:00

Anca, bine ai venit in grupul nostru! Ema mea are 8 luni si sapt asta vreau sa cumpar si eu o olita. Nu va fi prea usor pt ca fetita mea face mereu kk in timpce mananca.De cele maimulte ori se opreste din mancat, isi face treaba si apoi maraie sa o schimb.O spal si ii dau iar sa pape.In conditiile astea eu cum pun copilu'pe olita?

Adina&Ema

Mergi la inceput