Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -105

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

ASI, BUBULINA1, CRISTINNA, MADANA , va multumesc din suflet pentru incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

florentin si eu sunt alaturi de tine sper din tot sufletul sa rezolvati in vreun fel...
aventura nu pot sa'ti spun decat atat..ai mey sunt pe drum..intr'o zi doua ma invadeaza...asa ca da mana incoa si hai inainteeee...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

LIANA iti multumesc si sa dea Dumnezeu sa nu vina , sa fie asa cum am zis eu si tu sa dai de baut

Mergi la inceput

ete ca uitai sa va zic....
luai ex....na...
si hai sa va zic...am plecat aseara la somnic..m'am pus in pat si dupa vreo 10min mi'a venit o pofta nebuna de pizza...soroooooo cred ca de la tine mi se trage ca ma gandeam la tine...
asa...toate bune si frumoase..ii zic lu grasu...si grasu zice ...gata mergem sa manaci pizza...saracu ar face orice cand ma aude ca am pofte...doar..doar se gandeste el..
o sa ziceti ca's nebuna,,,ca deja era trecut de 00....da ce sa fac muica daca miii pofta
am fost si ne'am intors pe la 4..va dati seama ca nu am fost numa la pizza...
la 8 m'am trezit si cu ochii bulbucati cat cepele vorba lui lachi..am fugit la ex..eram convinsa ca o sa'l pic deoarece in capul meu erau toate varza...dar din nou am avut noroc..mi'a cazut ce am stiut..si..si..din nou am reusit...
dar fara sustinerea voastra nu cred ca reuseam...VA MULTUMESC!!!!

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

MOana Profit din plin (sunt ziua 14). Bafta si tie! Luna asta sa fie cea cu !

Florentin O sa se rezolve lucrurile vei vedea. Nu dispera!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Va urez un we cat mai placut si spor la prestat!

Va pup pe toate.

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Adriana Mica, vad ca Madana nu mai vrea testul ! Mi-l dai mie? ( Recunosc ca si eu profit de ocazie, mai mult ca sa te cunosc ) scrie-mi daca ne putem vedea, sapt viitoare, oricand (eu sunt in vacanta)
Liana, bravo! Mai ai examene? Poate ne vedem vreodata la pizzeria Simonettei.... ca si mie taaare imi place!

Mergi la inceput

felicia multumesc...mai am 2 si scap..moamaaa si mie mi'ar placea sa ne intalnim toate la sorumeeeeeaaa la pizarie

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Liano taio urgent la aspirante ca ti-am scris acolo! io nu ma pot tine dupe tine la toate subiectele!!!

Mergi la inceput

lachi fuggggggg...
si daca nu te poti tine ca dehhh sunt cu ai uitat????atunci zimi colea daca ai mesenger cata_lina132001..si aci ma prinzi...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput