Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -105

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kitta, esti cumva pe-aici? Daca da, poate reusim sa mergem impreuna sa ne intalnim cu Adriana Mica! I-am scris , dar vad ca nu a mai intrat pe forum! Poti sa ma suni, daca vrei, la nr 0721331555.

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor! Va urez sa aveti un weeck-end linistit si relaxat!
Fetelor, incerc sa-mi fac album si nu reusesc! Aleg poza, dau "trimite", si imi spune ca pagina nu poate fi gasita! De ce oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Felicia si Kitta, sigur ca ne vedem. Kitta, ramane cum am stabilit, da-mi un call cand esti in oras. Poate ne vedem si cu Felicia in acelasi timp (de preferat undeva mai aproape de mine, ca mi-am propus sa stau mai mult in casa, poate trece guturaiul care ma incearca)

Madana, poate ne vedem peste 2 saptamani.

Aventura, imi pare rau ca nu a iesit cum ai fi vrut. T. ce zice despre intarziere?

Salutari la toate fetele

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,

iar am fost prinsa cu "trebi" si nu am mai putut intra pe la voi ... sa scriu ... ca de citit va citesc zilnic ... pe nerasuflate.
MamiFlori FELICITARI! Sarcina usoara si sa mai treci pe la noi. Apropos! Ma astepti si pe mine la mamici, da? Ca io luna asta trec acolo ... m-am hotarat.

Fetelor, merci de sfaturi si de incurajari, am sa incerc sa nu racesc pe munte si mai ales am sa incerc sa ma si intorc cu ceva "samburel" de pe munte. Merci fain.
Liana felicitari pt examen.
aventura si Oana nu disperati ... e un nou inceput.
florentin156 imi pare rau pentru afacerea voastra. Cu curaj inainte!
felicia nu ai yahoo? Ia incearca acolo sa-ti faci album, e si mai simplu, n-au restrictii la cat de mare sa fie poza ... si apoi dai albumul pe public si pui aici link-ul. Daca nu stii cum ... te invata fetele tot ce vrei sa stii.

toate endometristele.

Miro

Mergi la inceput

Adriana Mica, merci! Mi-ar placea sa ne intalnim! Spune unde si la ce ora! Sau suna-ma (o721331555) sau da un bip si te sun eu...Pe unde stai? Kitta nu e din Bucuresti? Cu ea cum a ramas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Stuart io te
Mirona
Olteanco, felicitari pentru examen!!!!!!
Meriti acum si mai multa pizza!!!!
Bafta pentru urmatoarele...
Melutzica, imi pare rau ca ti-au venit uratii...ai vazut ca si mie......poate luna urmatoare...

Adriana mica, stai acasa, ai grija de tine, incearca sa nu iei pastile, ia miere cu lamaie, am patit si eu o data asa gatul cu tot cu ureche si numai cu miere multa amestecata cu lamaie, tinuta in gat am scapat! Se pare ca in primele sapt. de sarcina exista o predispozitie a gravidutzelor pt. raceli din astea...mama isi aminteste ca a avut laringita...

T. nu isi explica intarzierea...om vedea noi...

Kitta, Adela achim un mare

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Draga Florentin,

Stiu exact prin ce treci! Acum 2 ani, sotul meu inca era student (nu eram inca casatoriti) in ultimul an si nu muncea, eu plecasem de la o firma mare la alta firma pe un job mai bun dar acolo am dat peste o companie de r...t "romaneasca", nu mi-au dat salariu cat negociasem la interviu, munca era haotica, a fost horrror.

Ma certam cu aia in fiecare zi, nu ne ma ajungeam cu banii, aveam masina parcata in spatele blocului dar nu aveam bani de benzina! Ajunsesem sa ne imprumutam, ramaneam in cateva sute de mii pt. juma de luna, a fost oribil!

Dar nu am stat cu mainile in san! Am inceput sa caut altceva, trimiteam tone de CV-uri pe zi, pe e-mail, pe fax, pe net, la orice job interesant! Si crede-ma ca nu erau atat de multe ca acum de ex...

A durat 4 luni in care am tot mers pe la interviuri, intre timp m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute, apoi m-au sunat de la firma unde lucrez, am dat 3 interviuri, erau 200 de candidati pe numai 2 posturi, si am reusit!

Dintr-o data s-a schimbat totul in bine, castigam f. bine, in cateva luni am castigat respectul celor de la birou intrucat am depasit impreuna cu colegul meu vanzarile pe 1 de zile! Am castigat apoi un concurs mondial de vanzari si am primit fiecare cate o masina..

Cel mai mare castig insa este ca o astfel de experienta iti intareste relatia cu sotul tau! Si la bine si la rau...

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

ADELA ACHIM , STUART , MELUTZICA ,MIRONA,AVENTURA va multumesc din suflet pentru incurajari . sper sa fie bine dar acum sintem in demolari ,nici nu stiu unde o sa bagam atitea lucruri(un service auto intreg) pe care am dat toti banii nostri. eu va pup dulce pe toate si sa auzim numai de bine si de bebei.

Mergi la inceput

Miro, merci! Mi-am facut album pe yahoo, dar nu stiu cum sa-l mut aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

LIANA multumesc pentru incurajari

Mergi la inceput