Nou stil de viatza (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

CarmenE - io pap de 18 p din 20 (economisesc pentru clipele duuulci)
3 f p g = 6 p
masa principala o am seara, asta e, nu pot sa-mi aduc la servici
paste de 6 p, ton de 3 p si de restul masline si cascaval

Ce as vrea si io sa mai scad oleaca sa intru in cealalta categorie ... ce buna idee ai avut Mephala

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Sigrid, m-am cam suparat pentru ca incep sa ma ingras, iar principala cauza (cred) este faptul ca nu mai fac sport regulat cum faceam inainte. O alta cauza ar fi ca in weekend-uri mi-am cam facut de cap cu inghetata si pizza si a fost cam asa: am mincat pizza si am vazut ca in citeva zile n-am rezultate "negative" asa ca am prins "curaj" si am mincat si inghetata si tot asa, iar peste vreo 2 saptamini a venit "scadenta". Am facut burta si simt ca kg pe care l-am pus saptamina asta s-a pus pe "dorsal", adica exact unde nu trebuie. Nu siu ce sint biscuitii Wassa, poate imi dai mai multe detalii. Eu am vazut aici la supermarket un fel de biscuitit facuti din "shredded wheat". Or fi la fel?
Meniul, pina la ora actuala:
MD: 1 mango, cereale cu stafide si lapte de soia
P: un sandvis cu tofu, salata
C: inca nu stiu...
Intre mese: 1 portocala, 1 mar, 1 banana, 1 ceai verde cu miere.
Am citit pe un site ca ceaiul verde ajuta la slabit daca bei vreo 4 cani pe zi. Asta ar insemna sa ma mut la vecinu' Costica.
Zuzilici, inca n-am inceput sa merg la sala, azi si miine vreau sa ma duc la yoga sa o iau mai usurel si de saptamina viitoare, pe cai (sau pe )!
Carmen, distractie placuta la socri!
Justasmallkiss, nu te-am mai "vazut" de mult pe aici!
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

delidana...si eu imi fac abonament la sala...abia astept,incep de miercurea viitoare!!!!de vreo juma' de an ma bate rau gandul dar acum-gata,ma duc,imi fac abonament pe 1 an cred!Abia astept...stiu ca o sa iasa sufletul din minte,ca nu sunt deloc fit,ca abia ma misc...dar...abia astept sa incep!
Eftimie,eu n-am calcat deloc stramb,n-am inlocuit nimic,chiar vreau sa o tin bine,fara abateri,desi ma gandesc ca "ar merge".Nu dom'le,o tin cat pot corect daneza!Dupa ce o terminam,eu cu sigridutza avem program..si cu toate fetele care vor sa tina..adica 3 zile face ea meniul(ceva in genul danezei,dar cu gratarul la pranz)3 zile eu si a saptea lejer,dar fara exagerari.Eu sper sa ma asjute si fitnessul,macar sa nu mai pun la loc.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Bune dimineata !

Eu sunt la seviciu cu cel mare dupa mine, caci invatatorul lui face greva. Sta cuminte si se joaca pe un calculator. De prinz i-am promis ca vom minca la un restaurant in fata. Promit sa fiu rezonabila.

Carmen plimbare placuta la Roman.
Delidana si eu patesc la fel : fac mici excese care nu se cunosc a doua zi si deci imi iau curaj si mai fac unul. Cum spui foarte bine "vine scadenta".
Zuzilici frumos ai grija de burtica.

Pupici la toate daneze, ne-daneze.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Fetelor,

Eu cred ca daca as trai in Franta, Belgia, Germania...m-as face cat casa. Nu glumesc...

Asa ca fetelor care traiti pe afara...sincer va admir pentru efort .

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Da ,da, io char ma gandeam ce-o sa zica Tzuni cand se intoarce de la Paris, de croissantele calde din brutarii, de baghete crocante cu branzica, de paharelul de vin (aproape obligatoriu) de la pranz samd... Eu cand am venit In Fr, am pus rapid 4 kile. Asa, fara sa ma gandesc...

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dana, La multi ani!

Carmen
, distractie placuta la socrii.

Alipiticot, f. bine ca faci sport, inseamna ca vei avea rezultate. Eu cu sport, dieta, alaptat am dat jos 6 kg in 2 luni.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara25 spune:

Olo si Mik Cum se spune la cod in franceza?(la peste?).Nu il gasesc in dictionar si maine la pranz avem cod.

Nora,nu inteleg de ce nu ai mancat felia de paine prajita.E obligatoriu si apoi e buna

Ma pregatesc si eu pentru pranzul 'fabulos':200 ml de suc de portocale si trei iaurturi mici degresate.

Clara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Clara...eu de 1 an nu mai mananc paine...sincer,mi s-a parut ciudat sa ma apuc fix acum cand tin regim.Stiu ca asa spune dieta,dar am zis ca lipsa painii nu afecteaza dieta,adica nu ma ingras daca NU o mananc.Poate gandesc eu aiurea,dar nu am vrut sa tot fiu tentata sa mananc paine,cand cu greu am renuntat la ea.

olo...pacatele mele,nu stiu cat se chinuie Tzuni...dar pe noi ne-ai terminat cu imaginile alea cu croissante aburinde ...offff ... iar imi ploua in gura

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mai fetelor, mi-am luat fabulosul dejun cu iaurt si suc de porto, si parca am broaste in burta!
Pe la voi, pe-acolo, o fi la fel?

Ma intreb, oare rezist pana diseara?

Mergi la inceput