Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Mara, din pacate si eu am inlocuit fructele cu biscuiti pentru ca imi e frica sa mananc altceva decat banane. Dar cred ca o sa imi iau inima in dinti si o sa incerc un mar maine. Problema e ca bebe al meu are deja niste colici infernale, noi suntem pe Debridat de cand avea 2 saptamani!
Canuta, problema cu insectele nu e asa de grava la mine, eu nu am de obicei insecte in casa, ieri mi-a aparut paianjenul exact dupa ce terminasem o curatenie generala in camera bebeului. Cred ca l-am agitat eu cu aspiratorul Dar a fost suficient sa il vad ca sa am o alta obsesie! Mai, oare eu sunt singura care are obsesii cand vine vorba de bebe? Ca la mine dispare o obsesie si apare alta!
O alta intrebare acum: voi cat de des ii schimbati pampersul? Eu acum i-l schimb la fiecare masa,dar mi se pare ca asi putea sa il schimb mai rar, ca nu e plin scutecul.
Gogolos si printisorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sa stiti ca si ghindocul meu de fata a inceput sa cinte. Mami ii cinta (asta-s eu) dupa niste cintecele ale unor ursuleti de jucarie si ea... a inceput sa ma ingine! Si are si voce, minca-o-ar mama de dulcica! Dar cind eu tac, sa o las doar pe ea, se rusineaza, isi ascunde fatzica... e o timida...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Silvia multumesc de raspuns!
Nu de biberoane B-free am zis eu, Doamne fereste, costa o gramada de bani. Chiar ma distreaza ca unele sunt chiar cu termometru! Cat de greu e, frate, sa torni putin lapte pe incheietura mainii?
Cat despre supt pumnisor, nici nu stiu ce sa fac - sa o las sau nu? Daca se linisteste asa, as lasa-o, dar sa nu devina un obicei! Insa as inclina mai degraba ptr continuarea prieteniei cu suzi.

Lavi de ce te miri ca ai putea fi Leoaica? Pai la ce campanie pro-alaptare plina de patos ai dus, eu nu cred ca ai putea fi altceva!

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi eu sunt printe fericitele ne-posesoare de CM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Felicia, eu voiam sa zic ca m-as mira sa NU fiu leoaica. Nu stiu ce mi-a iesit.. ma uit imediat.

A, si campanie pro nastere naturala (dar aici n-am vrut sa exagerez sa nu iasa scandal) si pro diversificare dupa 4 luni.. si o sa mai vezi ca mai am pregatite . Dar asta cu alaptatul o consider cea mai importanta chestie pt bb. Mai ales ca e tare usor sa te descurajezi.

zapacila stai tu linistita ca numai 2-3 mamici de aici s-au apucat de diversificare, respectiv de sucuri de fructe. Dordia - nevoita ca altfel nu lua fenobarbitalul necesar pt icter. Restul suntem la etapa la care prospectam piata de mixere, blendere, storcatoare si alte ustensile.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Anda, , mersi de explicatie.
Lavi, deci sa am rabdare ..., eu tot sper ca o sa-si revina la vechile dimensiuni.
Ripley, sunt prin zona , citesc tot ce scrieti dar bb parca are senzori , cand ma apuc sa scriu ceva se declanseaza sirena. Imi pare rau pt. laptic, dar uneori e bine sa vedem jumatatea plina a paharului, nu? Sa te bucuri ca ai alaptat-o 2 luni si ceva.

Mai am o intrebare la voi : stiti ca am fost la Cluj cu bb si doctorita care l-a verificat pe Kriszti de luxatie de sold ne-a recomandat sa luam 3 picaturi de Vigantol caci avem fontanela un pic prea mare. Pediatra mi-a spus sa-i dau doar o luna 3 picaturi iar calciu sa ii dam doar cand incepem diversificarea. Intrebarea este cand ar trebui sa i se inchida fontanela? Si e oare grav daca trebuie sa luam 3 picaturi de Vigantol? Nu vreau sa ma panichez da' ma gandesc ca o fontanela prea mare e semn de rahitism. Sau nu?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

Lavi eu sunt printe fericitele ne-posesoare de CM!

Hi-hi! ca si mine! impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Hi-hi, eu nu am de mai bine de un an CM.
Da' Lavi de cand ne-ai dat linkul acela cu cat d rapid poti ramane insarcinata dupa nastere ma cam trec fiorii, ca nu imi lipseste asa ceva acum

Mergi la inceput

Mandy fontanela e locul prin care creste capul (odata cu creierul). E mai grav daca se inchide prea repede decat prea tarziu(ca nu mai are creierul unde sa creasca)! Fontanela se inchide complet pe la 1 an dar are ea un ritm de inchidere pe care il verifica drii. La fel mi-a zis si drita mea: incepem cu 2 si ne zice ea cand si daca e cazul sa trecem la 3.

In ceea ce priveste rahitismul - sunt mai multe semne si nu cred ca e cazul la varsta asta (de obicei pe la 6 luni apare din cate stiu eu) si cu atat mai tarziu la bb alaptati.

Mai, mie mi-au revenit f f asemanatori cu cei de dinainte, dupa ce am alaptat-o pe Silvia. Bine e nici sa nu faci cure bruste de slabire pt ca se lasa sanii. Dar acum, dupa Nati, nu cred sa-si mai revina la fel de frumos pt ca tesuturile sunt inca o data solicitate. Asta e .. riscul meserie de mamica, oricum cu varsta se lasau.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandyksch

Hi-hi, eu nu am de mai bine de un an CM.
Da' Lavi de cand ne-ai dat linkul acela cu cat d rapid poti ramane insarcinata dupa nastere ma cam trec fiorii, ca nu imi lipseste asa ceva acum

Eu mai am 3 zile pana sarbatoresc 1 an de la CM.

Pai si pe mine m-au trecut fiorii, de-aia vi l-am trimis si voua. Mai bine sa ne treaca fiorii asa, preventiv decat cand nu mai ai ce face!

V-am zis ce tarziu mi-a revenit mie CM la Silvia: asa ca bagam periodic cate un test, ce maiba sa fac. Stateam lunile alea la soacra-mea (ca sa-mi fac diploma - ea ma mai ajuta cu Silvia) si radea soacra-mea de mine ca tot umblam cu teste.. dar eu nu radeam!

Mergi la inceput