Nunta in Iasi (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bun venit pe la noi: copiloi si melania!
Va mai asteptam!

Lili, da, au picatale caii de la Botanica...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Sunny si Darria ia nu va mai bateti in suprematie de zuze ca vin tare din spate ..mai am 2 luni si un pic pana la nunta si nu am facut nimicut..si ce-i mai frumos, trebuie teoretic, sa ma duc dupa invitatii ..da nu stiu cati invitati am..iar viitorii socri se cearta intre ei de ce unul stie ca tb sa fac lista si celalat nu..si uite asa se cearta dar nici nr de invitati ai lor nu ni-l zic.
Si uite asa frumosul eveniment care se cheama nunta si minunatele pregatiri pt ea..se transforma intr-o alergatura de una singura intr-o parte si in alta ,ca ce va inchipuiti viitorul sot nu are timp..asa ca cine mai spune ca mai vrea sa mai fac odata nunta ..e un fericit ca are cu cine..ca eu una m-as duce la ofiterul starii civile as zice da si gata..si gata si cu alergatura,cu nervii si cu stresul.
Da eu nu pot decat sa fiu fericita ca sunt un caz singular si de fapt pregatirea unei nunti nu e asa cum e la mine ca de fapt chiar e un eveniment frumos si intr-o alta viata o sa ma bucur si eu de el.
Lili ideea cu trasura ma tenta si pe mine mai demult..e foarte romantic ,numai sa nu ai mult de mers acum sa nu iti fie frig..de fapt poti sa iti iei ceva sa te invelesti.
Iulissa multumesc mult de ideea cu donna alba sunt zic eu rezonabili la pret pana in 200 euro am vazut pe siteul lor..ce vroiam eu de la agnes toma era 383 cam mult..
In afara de agnes toma,donna alba, white lady, miss julia unde mai sunt rochii in Iasi?cred ca nu o sa pot sa merg la piatra neamt sau in alta parte ma cam obosesc drumurile asa ca o sa aleg sa fac aici undeva in iasi rochia.
Si pantofiori de unde pantofiori frumosi in Iasi?Voi de unde v-ati luat?

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melania_h spune:

Wow! E un pret bun la donna alba,dar dupa cate am vazut calitatea e indolielnica si preturile isi spun cuvantul. Nici modelele nu sunt cine stie ce din pacate. Eu mi-am facut rochita la comanda dupa o revista din State la Agnes Toma si a meritat sa platesc 1000$. Am fost ca o printesa!!:) Si cel mai mult mi-a placut ca nu avea nimic asemanator cu o rochita de aici. A fost creata in stil vintage. Superba ce mai!!

Ptr. Iulissa: am facut practica la Emil Racovita...poate de acolo...o sa ma mai gandesc si revin. Bafta la Bucuresti.Si eu s-ar putea sa vin in weekend la o prietena pe care o cheama tot Irina:))))

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lulla, ma regasesc in toate durerile astea exprimate de tine mai sus... Sincer! Si eu as zice: hai la biserica impreuna cu nasii si incheiem toate discutiile asa... Simplu... Si eu simt ca sunt pasata de la unul la altul, ca numai eu le fac pe toate si pe altii ii doare in fund (scuzati!) si tot asa...
Azi am facut liste! Am luat de vreo 2 sapt o agenda si dau cu liste... Macar atat sa fac si eu!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

melania pune si tu niste poze de la nunta sa vedem si noi rochitzica ta...chiar m-ai facut curioasa...pentru mine nici nu intra in discutie asa un pret la rochie ca eu am considerat ca nu se merita ..
ralu tot e un inceput si listele astea care zici ca le-ai facut...eu tot asa am inceputsi cred ca toate am inceput cu listutze
lulla trebuie sa te grabesti un pic ca daca mai ai numai doua luni nu apuci sa faci totul cum trebuie intr-un timp asa de scurt...roaga socrii sa-ti spuna macar un numar aproximativ de perechi ca oricum trebuie sa faci cateva invitatii in plus de rezerva si atunci macar astea sa le dai la facut ca sa le poti imparti ...stii tu cum e nu se poate sa dai invitatiile cu 2saptamani inainte de nunta
lili ti-am scris pm cu tot ce tre sa faci si cu cina sa vorbesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salut din nou,
Nusha merci, eu ti-am mai lasat niste offline-uri la mess ma duc maine dimineata sa vad care-i treaba.
Melania da, vrem poze!!!
Ralu intr-o zi va rasari soarele si pe ulita ta, nu dispera.
Lulla tocmai am primit de la bunici o cuvertura din aia alba de lana, f frumoasa. Si ma gandeam s-o inaugurez in trasurica. Acum nici prea frig sa nu fie, desi si io si mirele om avea cojoc pe noi. Oricum va mai tin la curent cu ce si cum rezolv cu trasurica, poate va luati dupa mine

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Melania, vrem poze....ca murim aici de curiozitate !

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Bun revenit Karisma, bine ati venit Copiloi si Melania

quote:
Originally posted by nushulica
nu se poate sa dai invitatiile cu 2 saptamani inainte de nunta

Esti sigura ca nu se poate?
La mine s-a putut exact cu 2 saptam. inainte de nunta le-am dat, chiar si mai putin iar 2 invitatii au fost date in miercurea din saptamana nuntii Dar au stiut ca vor fi invitati cu un an inaite de nunta iar invitatiile au fost ceva "oficial".

Ma, lipseste omul un pic de aici si deja apar candidati la titulatura de zuza zuza? Hai ca cedez eu locul(e mai bine sa cedezi decat sa fii detronat ) ca de acum babele(io) trebuie sa se retraga, sa lase locul tineretului Si apoi trebuie sa devin in scurt timp om serios, responsabil ca sa nu ma creasca copilul, sa fie invers

Lula, of incep discutiile despre invitatii parintilor. Mda, cunoastem..... Avantajul meu a fost ca am avut liber din partea sotului la tot ce a insemnat nunta iar el m-a sustinut indiferent de ce doream. Faceti-va listuta cu invitatii vostri iar locurile libere impatiti-le intre invitatii nasilor si ale parintilor - eu asa am facut.
Fetelor: ramaneti pe pozitii, nu cedati

Iulisa, mergi si asculta formatia intr-o seara(preferabil tot la o nunta) si vezi daca iti place. Noi am avut dj si tot pt. dj optez, indiferent de cat de buna este formatia dar fiecare cu preferintele sale.

Liliana: anul trecut erau albume in Mall dar micute.

Lula, pai 2 luni inseamna mult, este timp berechet, eu am facut totul in 2 saptamani
Mai era un magazin prin Pacurari dar nu-mi placea, acum nu mai stiu ce au. Altul in centru, langa Moldova, unde au materiale de 1,5 -3 mil m. Apoi Prietenia(Podu ROs si Siraj). Apoi cele de la gara.
Condurii: din hala.

Daca am sarit pe cineva: intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melania_h spune:

Sper sa nu va suparati,dar tin foarte mult la faptul ca rochitza mea e unica...tot ce pot sa va spun este ca designerul este din Rusia.
O sa ma mai gandesc oricum.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salut,
Melania deci sa inteleg ca nu ne arati poze? Nu de alta, dar nu inteleg de ce ne-ai starnit curiozitatile.
Darria merci de idee, cand ma hotarasc sa colind strazile ca sa caut voal, am sa ma uit si dupa album foto.
Abia astept sa termine si A. sesiunea si sa mergem impreuna prin targ ... si ne-om cauta noi tot ce ne trebuie

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput