Nunta in Iasi (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Salutari la toata lumea.Am absentat ceva vreme si sa stiti ca mi-a luat o multime de timp sa recuperez cu cititul Asa imi trebuie!
Am vazut ca majoritatea ati trecut prim momente destul de urate luna care a trecut: raluca si sunsmile bolnavioare si Criss... ce pot sa spun... imi pare nespus de rau pt tatal tau. Tu ai sa iei deciziile care le crezi cele mai bune. Iarta-ma daca imi permit prea mult si iti spun ca poate ar trebui sa fii langa el si sa il sustii in momentele astea.Eu mi-am pierdut tatal acum cativa ani si as fi dat orice sa am macar cateva ore in plus cu el.... Inca o data imi cer scuze daca mi-am permis mai mult decat trebuia. Eu ii urez sanatate multa si putere sa lupte.
Dar vad ca incet incet v-ati revenit toate.Liliana e pe ultima suta de metri.Abia astept sa vedem poze de la nunta.Sunt sigura ca o sa fie SUPERB. Si eu imi doresc mult porumbei la nunta dar as vrea sa le dam drumul la biserica dupa ceremonie.
Ma simt tare norocoasa ca va am pe voi aici pe DC si ca sunteti toate asa de dragute si saritoare.
Am uitat sa va spun ca nunta ramane in iunie 2007 la Astoria.Data exacta nu o stiu inca pt ca ne-a luat-o cineva inainte si trebuie sa se hotarasca ei primii ( noi vrem pe 2 sau pe 9 iunie, iar ei au fost si au vb inaintea noastra pt data de 9 sau 16 - asa ca daca raman ei pe 16 noi o sa facem pe 9, iar daca ei vor pe 9 ramanem pe 2 CRED CA V_AM ZAPACIT)
Oricum... iunie 2007

Fetele cara cautau voal : am vazut pe str Garii la mag Iuliana niste chestii foarte dragute in vitrina - nu era plasa de tantari

Va pup

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara
Hallooo ce-i cu "intzepaturile" astea pe aici? Hai pace fetelor, ca si asa prin alte parti s-au cam stricat apele!
Lili da stiu ca ai niste idei nastrusnice! Sa dea DD sa-ti iasa asa cum vrei!
Darria nu ma..banii mi-i dadeau inapoi daca vroiam. Dar nu am vrut. Si azi am semnat contractul face-to-face. Asa ca e oficial! Inainte primisem doar o factura!
Ralu sunt de acord cu Darria. Noi am avut formatie. SI ne-au intrebat cu ce vals vrem sa inceapa. Si le-am raspuns frumos ca singurul moment in care nu se vor baga, va fi melodia de inceput. E melodia noastra, ne defineste, ne-a adus impreuna: Leonard Cohen <Dance me to the end of love>. Si am pus varianta "live"...si era minunat cand cei 320 de invitati aplaudau iar pe fundalul melodiei canta un stadion intreg!
DECI: alegeti ce melodie va place! Numai sa va simtiti voi bine si sa faceti lucrurile dupa bunul VOSTRU plac si nu al lui x, y, z...
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Raluca : melodia chayanne-tiempo de vals e super ok sa incepeti dansul cu ea. Nu e foarte alert ritmul si o sa va fie usor sa dansati pe ea fara sa va incurcati - de emotii mai mult (poate deja stiti sa dansati vals si ma fac eu de toata bafta acum )
Daca e si melodia voastra preferata.... nu mai treb sa completez cu nimic, nu?

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna seara! ce mult scrieti mai fetelor
lili trasura stiu eu ca aveau si la teatrul national si am un prieten care lucreaza acolo...maine intreb daca mai au si daca o inchiriaza si iti las un mesaj pe mess sau pe dc
sunsmile fa-ma sa inteleg si io...ai vrut sa-i faci o surpriza sotului de valentine-s day o plimbare cu limuzina si o cina romantica???si a esuat totul din cauza looserilor aia de la inchirieri???doamneee cred ca o luam razna sigur ii dadeam in judecata
lulla-felicitari si din partea mea pentru bbsi nu-ti fa probleme cu rochitza eu am vazut anul trecut cand cautam rochia si rochitze pt burtici frumoase...trebuie doar sa ai rabdarea necesara sa o cauti
eliza bine ai revenit!cat despre contorizarea mesajelor eu nu pot sa spun decat ca nu ma intereseaza...chiar nu am nici o problema daca imi numara sau nu mesajele ca doar nu scriu aici ca sa vad un nr oarecare de mesaje...scriu ca vreau imi face placere si de multe ori ma ajuta foarte mult forumul mai intreb ceva mai schimb o parere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melania_h spune:

salutare, iulissa! ma bucur ca ti-ai rezolvat problemele. In Bucuresti din pacate oferta e aceeasi la voaluri...dar poti sa incerci.

Am vazut pozele tale. Sunt super. poate ne povestesti si noua povestea ta de dragoste. Am o presimtire ca te cunosc de undeva. Vom vedea.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melania_h spune:

Super alegerea cu Astoria!! eu am avut fericitul eveniment anul trecut acolo si a iesit superb.Acum ma pregatesc de un al doilea eveniment cu rudele sotuzului de aici, din state.

Bafta si inca o data super alegerea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare
Nusha te rog din suflet intreaba de trasura ca io nu ma las pana nu gasesc si din asta
Azi am sa colind orasul sa gasesc voal, dar mai intai ma duc pe la fucklutate
Civilul a ramas la ora 11:30, eu speram sa fie mai de dimineata, dar am inteles ca suntem prima cununie din ziua de sambata ... de ce-or incepe asa de tarziu? Taxa aia se oficiere sambata pt ce mai e, daca nu ca sa fac cununia cand vreu io?
Am probat rochia mea cu crinolina si se aseaza mai frumos, pare mai bogata, dar la dansat e nasol, am incercat sa ma misc in casa si nu am reusit Voi ati avut cercuri din astea? Se cunoasteau prin rochie? Ca io stau in dubii si nu stiu ce sa fac, sa port sau nu crinolina
Va si sa aveti o zi faina, eu cred ca mai revin pe la pranz sa vad care e atmosfera

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Mai fetelor da-mi place cand vad ca scrieti! Eu sunt zombie pt ca am dormit o ora, insa asta e!
Nusha...dap. Numai ca cina a ramas valabila si sotul oricum nu a aflat, asa ca tot va avea surpriza pe 25! Si am luat masina cea noua, am condus eu la intoarcere si cu asta basta! Oricum a fost minunat!
Va pup si va urez o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lili ti-am gasit trasura am vb cu cel de la teatru si a zis ca au si o si inchiriaza acuma sa vad cum pot rezolva sa ti-o dea mai mokanu mi-a zis pretul ca nu stie ...dupa ce mai vb eu acolo ai sa te duci sa vezi cum arata si sa stabiliti toate detaliile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

quote:
Originally posted by copiloi

M-am uitat putin prin pozele tale si am revazut-o pe-o fosta colega de liceu: Irina (fosta Vran.....)...Ce mica e lumea!

Alina

Buna dimineata dragele mele!

Hihi...ce lume mica, chiar asha, mai ales ca eu si sotyiorul meu mergem vineri la bucuresti la prietenii nostri Irina si sotyiorul ei.
Am sa+i yic ca am intalnit o fosta colega de liceu, de fapt si mai bine ii dau link sa-si faca user pe site, poate reluati legatura.

Deci cam asha ofertele de voal in bucuresti :( Hmmm...cred ca tot o sa imi iau voal si il duc la atelier sa mi-l faca ezact pe gustul meu.
Pt fetele care mi-au recomandat Iuliana, am fost si acolo, insa rochitza mea nu se oreteaza la voal cu marginutza brodata din pacate..imi trebuie ceva super simplu si finutz...ca un abur de delicat.

Am fost aseara fetelor la fotograful/filmarul recomandat de voi :-D Pot sa ma declar: incantata, si colac peste pupaza e fost coleg, amic de-al sotzului meu, din vremea studentiei, cand stateau amandoi in camin...ce vremuri :">

Alta intrebare am la voi fetelor, cum faceti cu muzica pt nunta. Eu cand am inchiriat sala ( perla bucium), mi s-a zis ca vom avea formatia de acolo, pa care nu am auzit-o cum canta si nici nu ma incanta suna ( care se ridica pe la 20 mil :-(... Voi cum ati rezolvat muzica, ca eu sincer nu vreau sa iau formatie asha scumpa, nici daca or fi cei mai buni din orash ...mai degraba un DJ mi-ar surade..mai ales ca am gasit recomandari pt oameni buni pana in 10 mil.

Iulica miresica in mai putin de 3 luni :">

PS: scumpa mea, daca ne cunoastem da-mi detalii, ai crescut in iasi, studiile tot aici, si eventual pe private scimbam catev vorbe.

Cununie civila: http://community.webshots.com/album/526113797iPSEPx

petrecere pogor: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=527364380&security=RiubXT

Luna de miere: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=529878301&security=LsqjBT

Mergi la inceput