Nunta in Iasi (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Liliana: pt. starea civila am avut 2 platouri de praji(a ramas unul) si 2 sticle de sampanie. Aici sa nu te complici prea mult ca omul serveste de forma. Sampanie cam 100 ml/persoana sau chiar mai putin.
Dansul: sa nu ai emotii ca nu se vede ce faci tu cu picioarele, pe sub fusta, noroc ca e lunga. Pe asta am mizat eu
Spor la invatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Am uitat sa intreb ... la civil imi trebuie si acolo un buchetel? Acu' am rasfoit pozele Iulissei si am vazut la ea un buchetel tare frumos de 3 trandafiri rosii Voi ati avut floricele la civil? Ca vad ca nu va mai puneti pozele la semnatura si nu mai gasesc albumele voastre.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Lili, eu am avut buchet de 25 de trandafiri rosii...
o sa iti trimit o poza...
a fost simplu, dar era moftul meu, la care am zis ca nu renunt sub nici o forma, chiar daca atunci m-a costat 1 mil de lei... 25 era varsta mea!
nu mi l-a ambalat cum as fi vrut, dar pentru mine a fost super; gandul ca tineam in brate 25 de trandafiri rosii (abia ii tineam!) m-a facut fericita. Mai ales ca am vazut priviri pline de invidie de la anumite persoane...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ralu trimite poza, ce fain trebuie sa fi fost!!! Eu nu-mi mai permit mofturi din astea ca ma da sotzu' afar' din casa, ca deja le-o acceptat pe toate ale mele
Darria n-am asa multe emotii cu dansul, dar tot o sa ma simt ciudat cu totii ochii atintiti asupra mea ...

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Lil, da macar mai ai adresa croitoresei de langa Rox, sau un numar de telefon ?

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput

Lizuca croitoreasa din bloc cu Roxi sta la aceeasi scara cu ea, la parter. Dar nu-mi aduc aminte cum o cheama, iar telefon nici atat. Daca vrei iti dau numarul lui Rox si vb cu ea si te rezolva intr-o seara, ca doar stati f aproape una de alta.
Intrebare cu I mare: stiti cumva daca sunt trasuri prin Iasi de inchiriat pt o plimbare? V-ati prins ce idei nebunesti am io, nu? Orice idee e bine venita de unde as putea face rost de asa ceva ...

Liliana

Mergi la inceput

Si inca o Patinoarul mai functioneaza?

Liliana

Mergi la inceput

Liliana, habar nu am de trasura pt. nunta in Iasi, stiu ca este o limuzina(nu detin informatii sigure, doar din auzite, ca o inchiriaza cu 100 nu stiu daca euro sau dolari pe ora, minim 3 ore).
Cai gasesti la hipodrom dar nu stiu daca mai exista in Iasi(era la Cug, vis-a-vis de piata, langa pod). Intreaba acolo, poate au asa ceva. Oricum tb. sa fie o trasura frumoasa, alba.....chiar nu stiu daca o sa gasesti. Poate la agentiile mari.
Cand am fost in curtea maternitatii Cuza, am vazut o trasura dar nu era cine stie ce de capul ei: era rosie cu verde, parca.

Patinoar: de sarbatori vazusem ceva miscare pe acolo(adica personalul) dar nu stiu ce este acum. Tot mai ai dorinta asta?

Ei, normal ca o sa fii in centrul atentiei dar sa iti spun ceva: atunci nu o sa mai conteze nimic pt. tine, o sa fiti doar voi doi.
Hai ca acusi o sa te aud ca iti pare rau ca a trecut asa de repede nunta si ca mai vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare tuturor!Si eu mai greu dar totusi pe aici...
Am fost la targul de nunti de la Sofitel..nu stiu ce sa spun ..nu am mai fost la altele ca sa pot compara..am luat pliante..dar ce vroiam sa rezolv nu am rezolvat...adica am cautat coronita si floricele de pus in par..nu am gasit nimic...albume pt.poze..nici de astea..am gasit un dj..poate vorbim cu el..nu stim inca...multe agentii organizatoare de nunti..toti mi-au zis ca se deplaseaza dar tb sa le platesti transportul...rochii de mireasa multe mai frumoase mai urate.Am fost dezamagita..pusesem ochii pe o rochie de la Agnes Toma dar mi-eu explicat ca e cu corset si s-ar putea sa nu poata sa stea pe burtica sau chiar sa ma stranga..asa ca am ramas fara rochita si acum nici nu stiu ce sa fac..daca dau comanda acum oriunde ,sigur peste 2 luni nu o sa imi vina ..daca o las pe ultima suta de metri o sa fiu stresata..greu cu rochia..mi-au aratat un model la Agnes special pt burtici dar era mult prea simplu..o camasuta de noapte cu un trandafir in piept prinsa sub sani si de acolo larga..nu mi-a placut si cred ca era si vreo 500 euro..Darria tu esti singurica de pe aici care ma poti ajuta la intrebarea asta..stiu ca variaza de la persoana la persoana la tine cat de mare era burtica la 21 sapt?..cam asa o sa fie la mine
Oricum drumul asta la Bucuresti m-a cam obosit asa ca luni si azi nu am facut altceva decat sa dorm..pe drum am oprit si pe la parintii viitorului sot si pe la unchi si matusi..nu va spun ce show cu nunta..eu una deabia astept sa treaca..deja am inceput sa urlam unul la celalat numai cand pomenim de nunta..cred ca de ziua nuntii o sa ne strangem de gat daca mai ajungem acolo..
Iulissa bine ai revenit..mi-ai dat o idee cu Donna Alba uitasem de ei..dar nu stiu de unde ti-ai luat pantofiorii..sunteti stresati ca mai aveti putin pana la nunta?noi avem nunta pe 30 aprilie si avem biserica si restaurantul..atat..si nici nu mai vreau sa mai fac nimic pentru nunta pana nu ne impacam..plus ca viitorul sot e mult prea ocupat sa ma ajute..poate o sa fie prea ocupat si in ziua nuntii si o sa uite sa vina..nu m-ar mira....asa ca pana nu revenim la sentimente mai bune nici nu mai fac nimic pt.nunta.
Pe de alta parte ma ocup si de botez si e asa de bulversant..plus ca disponibilitatea mea pt plimbari intre greturi si dureri de cap e mica,mica de tot..desi mi-am luat concediu de odihna tot ce pot sa fac e chiar sa ma odinesc
Va pup pe toate..bafta Lili se simte multa energie din partea ta..noi o sa avem botezul pe 23-24 aproape de tine..tin pumnii pe ultima suta de metri..sa ne spui dupa nunta cum a iesit cu pozele si filmarea m-ar tenta si pe mine sa vb cu cei cu care ai vorbit tu.

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Lula, asa cum ai spus si tu ca difera de la pers. la pers. dar oricum la 21 de saptam. nu e chiar asa de mare burtica. Daca vrei intra la mamici de mai-iunie ca au foto si roaga sa iti arate cam cum e o burticuta de 21 de saptam. Eu am foto dar nu digitale.
Poti sa iti faci corset pt. burticuta. Uite eu eram mai plinuta la nunta, am avut corset si nu era strans la burtica ci lejer - poti sa-l faci cum vrei tu, mai largut la burtica si il strangi la sani(daca e cu siret la spate).
Cred ca poti sa iti faci lejer rochitica cu o luna inainte de nunta, o faci mai larguta un pic la burtica, intr-o luna nu creste prea mult burtica.
La mine, la 21 de saptam. se vedea daca purtam ceva pana in talie, daca era mai lung nu prea se vedea.
Odihna placuta si sa treci repede peste aceasta perioada de oboseala si de greturi. Sa stii ca urmeaza o perioada foarte frumoasa, cu bebe miscaret

Mergi la inceput

Neatza
Darria era doar o idee, nu cred io sa ajung s-o pun in practica. Nici eu nu prea am vazut din astea prin Iasi si nici macar nu cred ca le da voie prin centru sa mearga, dar visez si io asa cu ochii deschisi ...

Liliana

Mergi la inceput