Nunta in Iasi (14)

Nunta in Iasi (14) | Autor: ralnied1

Link direct la acest mesaj

MIRESE IASI 2005

5.03 Ralnied—Cununia civila
FELICITARI Kriss 79!!!—Restaurant Onyx
FELICITATI Lorym!!!
FELICITARI Oana 8188!!!
FELICITARI Darria!!!—Bar de noapte Orizont, Biserica Sf Lazar
27.08 Mexxa--Cununia Civila
FELICITARI Nushulica!!!—Vila Renel Ciric, Biserica Barboi
12.11 Mexxa—Logodna
3.12 Iulissa—Cununia civila

MIRESE IASI 2006

FEBRUARIE
25.02—lgireada—Restaurant Hotel Astoria, Biserica Sf Nicolae Domnesc
25.02—Anaomaria—Casa de Cultura a Studentilor—Sala Foaier

APRILIE
30.04--lullabay--Restaurant Onyx

MAI
13.05—iulissa—Aroma Viilor Bucium
20.05--racine--Casa Boiereasca Bucium

IUNIE
17.06—Ralnied—Restaurant Orizont

IULIE
23.07--danangie--Restaurant Hotel Moldova

AUGUST
19.08—Mexxa—Lord Gust
27.08--CryssUK--Restaurant "Ciuperca" Ciric, Biserica Barboi
27.08--liza303--Restaurant Bachus, loc Cotnari

SEPTEMBRIE
09.09--Enderbaby-- Restaurant Recital-Bucium
23.09—kemsy—Restaurant Onyx Bucium

MIRESE 2007

IUNIE
Karisma

NEHOTARATE

Puricoasa

IN VIITOR
Ramonika
oanaiasi

Daca tot am scapat de capitolul 13, sunteti invitate sa continuati aici...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lulla, iti raspund aici, iubita, ca sa dau tot eu tonul; stiu ca lipseste curajul...
Daca ai vorbit cu preotul, e super atunci. Eu ma gandeam ca fiind Saptamana Luminata, tine pana duminica inclusiv si din cauza asta sa nu ai discutii. Asa ca e bine...
Iar referitor la ce intrebai tu despre targ, nu stiu sa-ti zic!... Vezi ca este un topic cu targurile astea, tot aici, la Super Mirese... Trage cu ochiul, poate afli ceva...

Apropos: Targ de haine la Complexul Muzeal Moldova (presupun ca e vorba de Palat) si Hotel Moldova, in perioada 8-12 feb, parca. Am notat undeva, dar nu mai gasesc hartiuta...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

lulla, am citit asta la Mirese 2006:
3-5 febr- Romexpo- Targ profesionist de nunti organizat de Ideal Mariaj

10-12 febr- World Trade Plaza, Hotel Sofitel- Targ Sofitel

17-19 febr- Hotel Marriot- expo fara vanzare, Palatul parlamentului- expo cu vanzare- Targ organizat de Mireasa
Mai multe, vezi acolo unde te-am trimis in mesajul anterior!

Noapte buna!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Sarumana Ral...sa stii ca si eu initial am crezut ca Saptamana Luiminata tine pana duminica ca de aia e saptamana ca sa aiba 7 zile da se pare ca se numara de cand incepe Pastele.
Citisem si eu topicul cu targurile de nunti da se pare ca nu stie nimeni inca programul de vizitare..noi cred ca in acel weekend o sa avem botezul (cred ca vineri )si nu stiam cum e mai bine sa plecam spre Bucuresti.
Uf e asa tarziu si jumatatea mea nu a venit de la munca si e asa de urat acasa singura..
Sunny cea plimbata prin lume da-ne si noua o idee de luna de miere in mai unde sa mergem sa fie caldut...eu oricum nu cred ca o sa pot sa fac plaja sa nu fac masca gravidica da macar sa imi incalzesc oasele ca m-au terminat cele -20 grade...slava Domnului ca acum e mai bine...noi am fi vrut ceva exotic...dar prin America de Sud e cam mult de zburat nu stiu daca o sa rezist o sa fiu prin 4-5 luni... undeva poate mai aproape..multumesc dinainte...sper ca ti-a trecut maseaua..niste xilina pe o bucatica de vata la locul dureros mai linisteste..si un analgezic pe gura
Ikebana e in centru la piata?
fac si lumanari de botez,nu?

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Din pacate nu m-a lasat cum credeam eu, Lulla. Acum bantui prin casa. Si nu cedeaza la nimic!
Cat despre locatii...hmmm..ma gandesc in cursul zilei de azi, cand sper ca neuronii sa-mi fie prin preajma. America Latina...no way, long distance!
Poate mergeti in Tenerife..unde fuseram noi in "hanimun". Aveti 2.30h pana la Madrid si inca pe atat, chiar un pic mai mult pana acolo. E minunat si da, e cald in mai..si in dec si in orice luna! MA gandesc si revin azi!
Pup u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salut tuturor,
Lulla, la Ikebana fac si lumanari de botez. Au o gramada de albume foto cu ce au realizat ei pana acum, mie personal mi-au placut enorm. Nu stiu daca in alta parte nu vei iesi mai ieftin, dar merita macar sa arunci un oki in albumele lor. Si by the way, nasii platesc lumanarile, no?
Ieri am fost prin targ, am dat avansul pt flori si am cumparat un costum pt mama mea de la Steilmann. Am prins reduceri frumoase si am dat doar 2,6 mil pt sacou + fusta care arata super bine. Azi ma duc pana la fuckultate sa-mi iau rezultatul la un examen, ocazie cu care trec si pe la filmat/fotografiat. Voi aveti idei in domeniul asta? Adik numere de telefon pt cei cu care ati fost multumiti? Plz, Daca rezolv si cu asta, am terminat o gramada de probleme. Saptamana viitoare am sa incerc sa depun actele vineri, pe 10 feb, deci sunt 15 zile ... sa videm daca ne primesc. Ca nu le-as pune luni pe 13, poate marti, pe 14, cand se implinesc 5 ani de cand suntem iubitzi Am rezolvat si cu coaforul si cu manichiura, sper sa rezolv si cu machiatul...
tuturor

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Salutare
Unde umblati?
Eu am dat avansul la filmat si poze, deci aproape am terminat cu treburile. Pe lista mea mai sunt asa:
-actele de la civil
-artificii
-machiat,manichiura,coafat,etc.
Si cam atat, cred, sper.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bravo! Sa fie intr-un ceas bun!
Pup u

quote:
Originally posted by lgireada

Salutare
Unde umblati?
Eu am dat avansul la filmat si poze, deci aproape am terminat cu treburile. Pe lista mea mai sunt asa:
-actele de la civil
-artificii
-machiat,manichiura,coafat,etc.
Si cam atat, cred, sper.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Lili nasii platesc lumanarile si tot ei se ocupa de biserica dupa cate stiu eu..si la botez si la nunta..unde faci coaforul si manichiura?
Sunny fugi la prietenul tau dentistul el te va ajuta cu siguranta...saracuta ..mi-e mila de tine detest durerile de masea..sunt tare nesuferite...tenerife suna bine..si nu pare asa departe

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Salut!
Nu am avut azi timp de voi, dar acum v-am citit pe fuga si va zic doar asa:
SunSmile--Dentocalmin, e gretos, dar atenueaza mult din durere...
Lulla--am vazut ca ti s-a raspuns cu Ikebana
Lili--Cat e filmarea si ce iti ofera de banii aia???
Cat despre dorinta ta de a depune actele vinerea aia, adica inainte cu 15 zile, stii ce vei pati? Te va programa cu o samata mai devreme, crede-ma. A patit-o anul trecut o colega de-a mea, in ianuarie. Exact asa s-a dus, ca tine, vineri, cu 15 zile inainte. Si i-a spus ca daca vrea pe 22 ian (cum avea ea de gand!), sa se duca luni (ceea ce insemna alte certificate medicale etc). Si ea a zis ca ce sa mai umble degeaba si a ramas programarea pt 15 ian (deci cu o sapt mai repede!). A avut noroc ca nunta nu a facut, iar petrecerea a fost acasa... Asa ca ai grija!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Salut
Ralnied mama lui Andrei e medic de familie, nu de la medic ne trebuie hartie? Sau trebuie sa mai facem si alte analize?
Filmatul si pozele ma costa 11 milioane, face sedinta foto profesionala, 4 ore de filmat, 200 poze digitale + 100 poze hartie, montaje diverse. Am fost si am vazut prezentarea lor, mi-a placut enorm. E o firma undeva din Bucsinescu spre Tatarasi, a doua casa pe stanga, cum urci.
Liza cu coafat, machiat si manichiura rezolv in particular. Cu o saptamana inainte voi face o proba pt machiat si coafat. Si ies mai ieftin ca la un salon, iar tipa a lucrat la unul renumit.

Liliana

editat pt ca incurcasem stanga cu drapta

Mergi la inceput