Maini reci

Maini reci | Autor: rilbuc1

Link direct la acest mesaj

Daca mai e cineva care a avut mainile reci si a scapat de problema asta, va rog sa-mi ziceti si mie cum ati facut. Sau alte sugestii.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

De cand eram copil am avut mainile reci...si m-am obisnuit asa, cu mainile mele reci.. Este o problema de circulatie, dar nu stiu cum se rezolva - poate are cineva vreo sugestie ??

Ingrid si Cristi 2 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Am fost la un centru medical. D-ra mi-a zis ca a avut o colega la fel. A scapat cu homeoterapie. Mi-am facut si eu programare la un dr homeopat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Da, e o circulatie periferica deficitara. Eu am ameliorat mult problema cu Tarosin-pastilute care contin vit. C si vit P. Si atat!!! Efectul dureaza cam 6 luni la mine, iau vreo 4 tuburi (20 pastilute, cam 4-5 pe zi) succesiv. Costa 35.000. Nu au contraindicatii. Ma cam zgarcisem o perioada si am luat doar vit. C+ fructe, dar n-a avut efect..probabil vit. P e cea care face minuni. Sunt acrisoare ca vit. C, nu e nevoie sa le bei ca pe pastile. Vezi ce scrie in prospect si intreaba si la farmacie. Eu uitasem sa iau anul asta, imi inghetau iar mainile si picioarele- am luat in decembrie,si inca au efect!
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu am luat pt picioare reci+ maini reci ginko prim
a avut efect de a 2-a zi
merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Eu am luat si Tarosin...din acesta trebuie luat mai mult timp si Ginko Prim. Sunt bune amindoua. Acum insa am inceput un tratament homeopat caci eu am si mainile si picioarele reci tot timpul.

Mergi la inceput