Bebelusi de iulie-august 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

quote:
Originally posted by acusor

Cami, si eu sunt super nervoasa. Azi am fost la primarie sa mai iau inca o data cererea si declaratia pe proprie raspundere ca, cica mai trebuie completata o data. Nu pricep la ce le mai trebuie daca exista la dosarul depus de angajator. Sunt niste nesimititi. Maine ma duc sa depun cererea ca Teo nu mai avea stare sa mai si completez acolo. Noroc ca e aproape. Si cu banii, daca ai depus in ianuarie tot in martie ei? Nu se gandesc ca sunt unele mamici care se sprijina financiar pe astia 8 milioane. Asta-i Romania noastra. I-a mancat in .... sa schimbe acum legile.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Astia am fi noi....si a inceput deja sa se simta dependenta de cei 8 mil de firfirei...C est la vie...Vreau sa emigrez..pe Marte

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Monica,Brianamica-multumesc de precizari ! O sa incerc sa pun apa treptat si sa amestesc-ca la icre-cum mi-ai sugerat Briana

Ema-condoleante! D-zeu s-o odihneasca in pace!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Buna sera mamici si bebici !
Am intrat fuguta si eu sa vad ce s-a mai intimplat si sa va povestesc pe scurt cum a decurs prima zi de lucru. Ma grabesc sa ajung apo in pat caci sunt frinta de oboseala cred ca emotiile m-au doborit. Asa , am plecat spre birou de dimineata plingind. Am intrat repede in miezul problemelor, o colega ce nu are prea multa rabdare mi-a aratat ce noutati au mai aparut. Cred ca voi sta la sediu principal o saptamina apoi voi incepe treaba singura la biroul meu.Nu m-am putut abtine si am sunat acasa la ora 13 sa vad ce face bebele meu. David a fost cuminte, chiar a mincat azi mai mult decit de obicei. A fost afara cu mamaie care l-a dus si in piata ce se afla in fata blocului. Toate vinzatoarele din piata s-au strins sa-l vada pe David pt ca ne cunosc de mult pe mine si pe mama si erau curioase sa-mi vada baiatul.Se laudau fiecare ca e baiatul lor si David impartea zimbete la toata lumea. Seara cind am ajuns si eu acasa nici nu m-am descaltat am intrat repede pe usa mi-am luat puiul in brate si l-am acoperit de pupicuri. Per total totul a decurs bine azi mai putin toate sentimentele de frustrare si vinovatie ce le-am simtit eu dar care cred ca or sa dispara in timp. Inchei aici nu inainte de a multumi tuturor mamicilor pt incurajarile transmise.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Cami, mie mi-a depus dosarul anganjatorul. In dosar exista inclusiv cererea si declaratia pe proprie raspundere. Deci, practic, acum o completez a doua oara. Mintea mea refuza sa inteleaga de ce trebuie sa fac asta. Da' mamicile care au depus singure dosarul au facut si ele la fel?
M-am uitat pe b1TV, la emisiunea "Ne priveste". Miercurea se discuta despre aceasta indemnizatie cu Nu-stiu-cum-o-cheama Ministra secretara de stat. Tipa a asigurat mamicile care au depus dosarul in ianuarie ca vor primi banii pt ianuarie in februarie. S-o vedem si p-asta!

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Am vazut si eu emisiunea. A spus ca pentru cererile depuse pana la 31 ianuarie se primesc banii in februarie, dar sa vedem ce va fi pana la urma.

Somn usor la bebei si parintilor din dotare.

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Va multumesc tuturor pt mesaje.Inseamna mult pt mine ca nu sunt totusi singura fiind departe de casa.Mi-ati facut macar suferinta mai usoara .
Noapte buna si .

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

Va multumesc tuturor pt mesaje.Inseamna mult pt mine ca nu sunt totusi singura fiind departe de casa.Mi-ati facut macar suferinta mai usoara .
Noapte buna si .

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Nu esti singura! Aici suntem, chiar daca numai virtual!
Pupici si sa fii tare!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Noapte buna, mamici, tatici si bebelusi dragi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara. Revin si eu dupa o zi de pauza!

Joker- felicitari!!!!!! De acum e baiat mare!

Boga- Mario bea putina apa si putina zeama (cam 20 ml din fiecare) si numai cu paharul ca altceva nu vrea nici picat cu ceara!

Anis- nu te speria. Dr mea mi-a zis ca se poate sa stea si la 8 luni ca nu e problema, depinde de bb!

Dede - nu stiu decat pe internet. Nu vrei asa? (la carucioare ma refer)

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Diana- imi pare rau ca te-am lasat singura! A avut sotul treaba si a monopolizat calculatorul!

Lulu- sa te felicit sau nu? Succes sa fie cum iti doresti tu!

Ellarot- succes, sa va treaca repede si sa nu fie probleme!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput