Nasterea dupa un cerclaj

Nasterea dupa un cerclaj | Autor: Indra

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Care dintre voi a trecut prin asa ceva? Ma intereseaza cind anume v-a fost scos firul si cit a mai durat pina sa nasteti?

Pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Eu am avut cerclaj dar am nascut prematur (32 sapt) si mi-a scos firul cand deja incepusera contractiile. In situatii normale firul se scoate prin sapt 38, cel putin mie asa imi spusese doctorul, tocmai ca sa nu inceapa contractiile si firul sa fie tensionat; colul tinde sa se dilate iar firul il tine strans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Eu am avut cerclaj si am nascut la 39 saptamani.
In 25 martie am inceput sa pierd dopul gelatinos ( se vedea pe pulpe) si am plecat imediat la medic unde mi s-a indepartat firul( asta pe la 12.30). A doua zi, in 26 martie, incepand cu ora 8.00 au inceput "muncile". M-am internat la ora 20.00 si am nascut-o pe Andreea, in 27 martie la ora 1.10. Precum vezi, destul de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Janin spune:

Buna ,
De obicei firul se scoate in saptamanile 37-38 .Mie trebuia sa mi-l scoata la 38 saptamani si ceva, dar inainte cu o zi de a merge la doctor , mi s-a rupt apa la prima fetita si am mers la spital si acolo mi-a scos firul.Am nascut dupa 40 de ore , pana la urma prin cezariana (se intorsese prima fetita cu fata in sus , in ultimul moment).Mai bine ti-l scoate mai devreme , adica la 37 saptamani , decat mai tarziu , deoarece sunt anumite riscuri .Colul trebuie sa-si revina putin , ca sa zic asa.Sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere usoara .

Janin-mamica de gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Si eu sint mamica de gemeni.Am facut cerclaj si firul m-i l-a scos inainte de nastere.Eu am nascut prin cezariana.
Nu stiu alt mod dar i-ti doresc succes si nu te ingrijora! Nu doare,nu simti absolut nimic. Eu dupa doua ore eram acasa...

Love you all

Mergi la inceput