Internare Budimex - eozinofile marite!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

quote:
Originally posted by anda141

O intrebare : euzinofilele sunt acealsi lucru cu polimorfonuclearele???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Nu cred ca este acelasi lucru. Din cate stiu eu celulele polimorfonucleare indica existenta unei infectii in organism.

Raluca, ar putea fi si asta. Deocamdata suntem hotarati sa mergem pe mana Dr. Stanciu si bineinteles ca vom apela si la alte resurse daca nu vom fi multumiti de rezultate. Multumesc mult pentru informatii.

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

am mai gasit un subiect:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53864&SearchTerms=dermatita,atopica

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Si eu am operat baietelul cel mare la Budimex .A mai fost o data internat ptr o zi ,dar la alt medic .Daca ai un medic pe care-l cunosti e totul ok si toata lumea se poarta frumos cu tine si cu copilul.Ultima oara cind am fost (in decembrie), spitalul arata mult mai bine ,era renovat si era o caldura .........
Baiatul meu a fost super ingrijit .
Sanatate maxima !
Eve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/analize_medicale/analize_hematologice_219.htm

Am gasit asta, poate mai lamuresre unele lucruri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.

CristinaT - deja i-am trimis un PM Tomasei, a fost foarte draguta si m-a ajutat cu cateva informatii.

De cateva zile si eu si sotul meu stam numai pe internet cautand informatii, incercand sa ne familiarizam cu termeni de care pana mai ieri nici nu auzisem. Am momente cand sunt plina de optimism si momente cand imi imaginez ce e mai rau, ma uit la fetita mea si nu concep sa fie bolnavioara. Asteptarea asta e groaznica totusi ma gandesc ca daca doctorul ar fi banuit ca e vorba de ceva grav, ne-ar fi chemat la spital imediat.

Am auzit ca la Budimex nu prea sunt conditii, ca mamicile nu au unde sa doarma, ca dorm pe scaune langa patutul copilului. Nu ma astept sa gasesc cine stie ce conditii pentru mine, imi fac griji pentru Maya care este inca alaptata si care doarme cu mine numai.

Va multumesc inca o data pentru raspunsuri si va sunt recunoscatoare pentru urmatoarele eventuale informatii!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Chiar ma gandeam cand am vazut subiectul..oare se duce la dr Stanciu? Cred ca mi-am raspuns singura...

Eu am fost internata cu fetita acolo o zi acum un an si ceva, e drept ca la et 6 pt ca am venit noaptea cu ea cu varsaturi si oricat am insistat ca vreau la 7 nu am reusit..evident dimineata eram cu copilul in brate la dr Stanciu care ne-a facut analize si ne-a trimis urgent..acasa. Ce vroiam sa spun este ca nu te interneaza in spital decat daca altfel nu se poate. Cat despre conditii, eu am dormit intr-un pat si fetita in altul; erau acolo si mamici care doarmeau cu puiutii intr-un singur pat. In principiu asistentele sunt dragute; cele de pe sectia dr sunt chiar de treaba indiferent daca le dai ceva sau nu...Si din ce am vazut eu este curat. In comparatie cu Grigore Alexandrescu, sectia de gastroenterologie este f bine...
Cat despre dr eu nu m-as duce la altul sub nici o forma pt ca imi trateaza fetita de 2 ani si a fost pe faza mereu, chiar cand i-au iesit leucocitele 20.000 m-a linistit, mi-a explicat ce are si n-au fost probleme. Nici nu mai trebuie sa caut info pe net ca oricum stie mai multe decat pot gasi pe site-uri. Nu inteleg cum de mai are timp sa se informeze la cat e de ocupat..

E genul de om care nu te alarmeaza fara motiv, iar daca bb are ceva sa fi sigura ca ii va da de cap.

In rest va tinem pumnii!!!

..my shoes are gone my life spent..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Florentina G

Multumesc mult pentru raspunsuri.

CristinaT - deja i-am trimis un PM Tomasei, a fost foarte draguta si m-a ajutat cu cateva informatii.

De cateva zile si eu si sotul meu stam numai pe internet cautand informatii, incercand sa ne familiarizam cu termeni de care pana mai ieri nici nu auzisem. Am momente cand sunt plina de optimism si momente cand imi imaginez ce e mai rau, ma uit la fetita mea si nu concep sa fie bolnavioara. Asteptarea asta e groaznica totusi ma gandesc ca daca doctorul ar fi banuit ca e vorba de ceva grav, ne-ar fi chemat la spital imediat.

Am auzit ca la Budimex nu prea sunt conditii, ca mamicile nu au unde sa doarma, ca dorm pe scaune langa patutul copilului. Nu ma astept sa gasesc cine stie ce conditii pentru mine, imi fac griji pentru Maya care este inca alaptata si care doarme cu mine numai.

Va multumesc inca o data pentru raspunsuri si va sunt recunoscatoare pentru urmatoarele eventuale informatii!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Florentita, stai linistita, d-nul Stanciu stie sa-si condusa sectia. Acolo e curat, si toata lumea isi face treaba. Si e adevarat nu pare sa fie genul care sa te alarmeze degeaba. Stiu ce inseamana asteptarea, de cand am ramas insarcinata se pare ca numai asta am invatat sa am rabdare...si nici acum nu stiu prea bine!
Va dorim multa sanatate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera_cioran spune:

Nu cunoasc informatii despre conditiile din Budimex insa pot sa-ti spun despre Dr. Stanciu ca este un medic foarte bun, chiar am o prietena care mereu spune ca ii ramane recunoscatoare ca i-a facut baietelul bine. Baiatului ei ii ieseau niste bubite urate pe corp si in cap si nu stia ce sa mai faca. A mers la el si dr. i-a spus de cum l-a vazut sa-i scoata amigdalele. Ei i s-a parut o aberatie, nu vedea ce legatura are una cu alta dar dr. i-a spus ca din cauza ca face mereu infectie in gat apar si bubitele. Sunt doi ani de cand i-a scos amigdalele si nu a mai avut de atunci probleme cu el!

Multa sanatate Mayei! Sper sa nu fie nevoie sa stati in spital!

Vera

Mergi la inceput

Florentina G, ce ati mai facut ? v-ati internat pana la urma?

sanatate

Mergi la inceput