Mamici de septembrie - octombrie (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna fetele,

Numai vesti bune in ultima vreme, de la toata lumea, sper s-o tinem tot asa. Mexxa bafta multa.

Eu ma duc la 3:30 la doctor, la voi e noapte. Sa va ganditi la mine inainte sa adormiti. Sper sa fie bine, am asa emotii din cauza lipsei de orice simptome (greata, somn, pofte) si istorie nefericita cu sarcinile. Cel mai rau e ca tehnicienii care fac ecografia abia iti zic 10 vorbe, te trimit la doctor sa-ti spuna el mai multe amanunte, iar programarea la doctor e abia pe 23.

Nici de munca n-am chef, seful asta al meu parca simte, ca-i numai pe la biroul meu de azi de dimineata.

Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Lexi ma bucur ca nu sunt singura cu pofta de pepene rosu .
Tocami am venit de la doctor, mi-a descifrat analizele, totul e normal la mine.
Doresc la toata lumea numai vesti bune despre sarcina.
Leditia iti apreciez mult curajul, am vazut ca esti din nou la aspirante.

va pup,

ignatica

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare..am fost la doctor dar s-au schhimbat garzile..si nu mi-a trecut prin cap sa sun inainte de a ma duce...oricum am vorbit cu medicul si a zis ca ma astepta pe 6 adica luni.
Alina...mie mi-ai esit baiat...exact ce isi doreste sotul meu..la mine nu conteaza sanatos sa fie.

Fetelor pe mine ma doare putin burtica, cred ca e de la mers ca am avut chef de o plimbare si am venit casa pe jos..oare se intampla ceva daca iau o NO-SPA??Am inteles ca astea sunt recomandate pentru femeiele insarcinate...astept un raspuns rapid de la voi.

Pupici

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mexxa, asa e, nu conteaza, sanatos sa fie.
Poti lua linistita No-spa.

Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Fac parte din cartel. Parol!!! Numai ca eu dupa ce m-am inscris doar am tras cu ochiul cand am apucat, cel putin o data la doua zile.

Incerc sa tin pasul cu voi, dar e mai greu..cel putin la inceput.

Intrebare: a mai luat careva dintre voi in greutate 4 kg. pana acum ?
Daca ma gandesc mai bine as prefera sa mintiti frumos

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mexxa e ok No-Spa!Sa-ti treaca repede durerea de burtica si sa nu mai ai altele!

Bibi esti mortala! Eu inca nu m-am cantarit....n-am curaj....ca de cand cu bb mic in burtica cam am pofte....si cam pap la greu, asa ca tre' sa-mi fac curaj sa urc pe cantar!!

Succes fetelor care-l vedeti azi pe bb!Sa fie totul bine si sa veniti cu vesti bune toate!

Pupici!

Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri..amluat un NO-SPA.
Alina..scuze m-am uitat mai bine acum si e fata...mi-am pus cu un an mai putin..m'am facut mai tanara

Asa mi-a mai zis azi cineva ca va fi fata....oare sa fie adevarat?

Tare curioasa mai sunt.
Noapte buna burtici si sa visati frumos.

Pupici la burticutze

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Felicitari pt.toate care au fost la eco.
Eu de 2 zile ma simt mai bine,nu prea ma mai doare burtica.Sper ca joia viitoare cand ma duc la dr. sa ma lase sa ma misc si sa ies din casa ca m-am plictisit rau de tot.
Mie pt. dureri de burta mi-a dat sa iau un no-spa la 12 ore.
Va pup si aveti grija de voi

7+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu am acid, uf ce nasol e!
Fetelor, ati venit de la dr., cum a fost?

Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare tuturor!

Astazi am vazut inimioara bb-ului cum bate. A fost tare frumos si am fost tare fericita.Doctorul spune ca este totul ok.Am mai simtit din cand in cand intepaturi in burtica si de aceea trebuie sa iau Duphaston pana la 12 sapt.Azi am 7 sapt si 6 zile la eco dupa masuratori. DPN se pare ca este 14 sept.

Anangel_lexi lasa-i in pace pe toti si vezi-ti de treaba si sa vezi ca nimic nu conteaza , doar tu sa fi bine. Multa rabdare si nu te mai enerva ca nu-i face bine bb-ului.

Felicitari pentru fetele care au avut si ele vesti bune de la dr.

Noapte buna zi fiti tari maine o luam de la capat.

7+

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput