Mamici de septembrie - octombrie (5)
Raspunsuri - Pagina 11
mexxa spune:
Buna dimineatza fetelor..nu mai pot nu am inchis un ochi azi-noapte...imi este ata de frica sa nu fi patit ceva bebele meu...
Cri19 zici ca si tu ai avut scurgeri asa maronii si nu sa intamplat nimic rau cu bebe?
Domane de ar fi asa si la mine.Aseara am vorbit cu medicul la telefon si a zis ca azi imi va da tratament de sustinere...insa nu stia ce sa zica despre scurgerile maro...daca e grav sau nu...
Sper sa ma ajute Dumnezeu si sa ma intareasca pentru ca tare mie frica de vestile care le voi afla astazi...nu vreau sa mai trec odata prin ce am trecut cand am pierdut prima sarcina.
La 12 plec la medic ...sper sa fie totul bine.
Va pup si un inceput de saptamana cat mai bun.
http://community.webshots.com/user/mexxa
adameasca spune:
'neatza!
Bun venit noilor burtici si sedere cat mai placuta aici!
Mexxa, o sa fie bine, ai sa vezi. Bafta la medic si fruntea sus! 
Promit ca azi ma ocup de listutza, cand am un moment liber.
Aseara mi-a fost asa de rau ca iar am vomat, iar grturi am zilnic, de dimineata pana la 12 - 13, si dupa 18 seara pana la culcare... 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Adriana mica spune:
Mexxa, iti tinem pumnii sa fie bine astazi la medic. Iti inteleg pe deplin temerile, pentru ca si eu simt acelasi tip de nesiguranta, cel putin pana voi depasi varsta sarcinii la care s-au intamplat necazurile data trecuta.
Adriana
Vine barza
Pozici
ionela-roxana spune:
Salutare burtici.
Bun venit noilor burtici,sarcina cat mai usoara si bbi sanatosi si voiosi.
Ce sa mai zic...dupa perioade de rau continuu vad ca rasare soarele si pe straduta mea.Am scapat in mare parte (cel putin momentan) de greturi si varsaturi......dar locul a fost luat de o raceala zdravana.Nu stiu cum si de unde am agatat-o...poate de la baietelul meu care a facut o otita urata si in plus o rinita.Am sunat Doctorita si mi-a zis sa iau faringosept si vitamina C cu propolis.....dar e mult prea dulce pt. gustul meu asa ca voi lua simpla.Nu mai zic cati litrii de ceai de/cu lamaie am baut,plus miere gramada...pana acuma degeaba.......Sper sa treaca in 7 zile asa cum se zice (cu sau fara medicamente).
Ieri am putut chiar sa gatesc,ceea ce e mare realizare si am profitat de starea de de bine si am si mancat pe saturate.
mexxaPot sa-ti spun doar sa te linistesti,cu siguranta va fii totul in regula.....doar se stie ca exista femei care au ciclu peste sarcina poate asta sa intamplat si la tine.Coincide cumva data in care ai observat petele cu data in care trebuia sa ai mentruatie?Sau tocmai ce sa fixat,am citit ca pot aparea ceva pete maronii.Asteptam un mesaj dupa vizita la medic.
osnaai in casa pisicute de ti-e teama de toxoplasmoza?
Asteapta linistita rezultatul analizelor,ai sa vezi ca va fii totul ok.
Adriana micapoate nu ar fii rau sa-i spui Dr despre durerea care se intinde pana la ureche.....el stie cel mai bine ce e de facut.Se stie ca in sarcina mai bine se trateaza afectiunile la inceputul manifestari lor decat sa se lase sa avanseze mult.Asta din cauza posibilitati reduse de a lua medicamente.
Sanatate multa.
loreema24Din pacate cunosc starile astea de lesin permanent si ameteala .Acuma daca tot te-am prins vreau sa te intreb ceva,sunt la tine produsele puse la bazar de corneliaa....am licitat cateva lucrusoare acolo si nu stiu cui sa trimit adresa.
Merci mult de tot si atept un raspuns.Nu e graba mare....
SusaCred ca e destul de greu sa faci fata .Sper ca greturile sa treaca repede si sa duci la bun sfarsit contractul.
Va las dragutelor,profit ca e o zi fara greturi si ameteli sa mai fac si io cate ceva prin casa.
si o zi excelenta tuturor.
Roxi
6+ si
Rares 9. april.2002
katia spune:
Neata!
Daca sunteti careva on line......ziceti-mi si mie....e rau rau daca fac febra?
mi-e rau de nu mai pot......greata si simt ca ard
ps
mexxa spune:
Scumpa din cate stiu eu nu e bine sa faci temperatura..ia legatura cu medicul care se ocupa de tine...el te poate lamuri cel mai bine.
Multa sanatate.
http://community.webshots.com/user/mexxa
beatricemc spune:
quote:
Initial creeata de adameasca
Asa a inceput totul :
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65100&whichpage=1" target="_blank">(1)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66607&whichpage=1" target="_blank">(2)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66957&whichpage=1" target="_blank">(3)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67489&whichpage=1" target="_blank"> (4)
Asteptam cu nerabdare sa ni se alature si altebb ralucutza DPN
.....
bobociu DPN
..........dr.Badea
Cecilia C DPN
.....
Crisnemes DPN
..... dr.Micu Romeo, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
gabrellina DPN
.....
Georox DPN
.....
Osna DPN
..... - dr. Roloff
Monique new DPN
..... ,dr. Tutunaru, spitalul Elias
Paps DPN
1.09.2006, dr.Gliga Flaviu
flavia ramona DPN
2.09.2006, dr. Novak Tibor, Szeged
Ignatica DPN
2.09.2006, dr. Anastasiu
Vauva DPN
03.09.2006
Bibi DPN
05.09.2006
inni DPN
5.09.2006, dr. Badiu Alexandru, spitalul Universitar (Municipal)
RO ANA DPN
6.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti
alina morostes DPN
9.09.2006, dr. Miclea Iuliu, Arad
Gabitzica DPN
18 septembrie, dr. Furau Gheorghe, Arad
Cri19 DPN
19 septembrie, dr. Ancar - Polizu
ionica DPN
11....19.09.2006
floricika DPN
18.09.2006, dr. Suciu, maternitatea Polizu
Ionela-Roxana DPN
13.09.2006, dr. Zahner Mihaela, Timisoara
anangel_lexi DPN
16.09.2006, dr. Cristina Vasiliu, spitalul Universitar (Municipal)
acai24 DPN
19.09.2006
Chantal DPN
22.09.2006
gabrellina DPN
23.09.2006
Mcrmiki DPN
23 septembrie, dr. Hrubaru - Timisoara
Acai24 DPN
...
Adameasca DPN 24 septembrie - dr. Constantinescu, Mat. Buzau
Cricor DPN
26.09.2006
PamELLA DPN
27.09.2006
Pufymic DPN
28.09.2006,dr.Muresan Daniel, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
Princess DPN
28 septembrie - dr. Magda Petrache, Polizu
Putzuruca DPN
02 octombrie
Adriana mica DPN
08 octombrie
Mexxa DPN
8 octombrie
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Buna!
O prietena (mamica deja de 8 luni) mi-a recomandat acest forum ca fiind cel mai folositor.
Eu sunt incepatoare.
Am fost la doctor pe 31.01.06 si mi-a spus ca am 4,5 saptamani si "gandacelul" 9 mm.E mic mic.
acum ard de nerabdare sa imi creasca burtica si sa ma mandresc cu ea.:))
Simptome nu prea am, doar ca ma dor sanii si dimineata sa nu vad mancare.In rest e bine.
Sper sa fie asa pana la sfarsit.
Va pup si mai vorbim.
mephala30 spune:
Buna!
Katia, incearca sa scazi febra cu sosete inmuiate in otet. Si ia legatura cu medicul.
Bafta!
Mexxa, bafta si tie azi la medic. Va fi bine!
Ionela Roxana, sanatate multa!
Si pe mine ma chinuie senzatia de greata, chiar daca nu vomit. Dar stiu ca va trece...Incerc si reusesc sa-mi ocup timpul, si parca trec mai usor...
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
osna spune:
ionela, fratele meu a fost la bucuresti la spitalul militar si doctorii de acolo i-au spus ca toxoplasmoza se poate lua si de pe legumele din gradina care nu sunt bine spalate si pisica a trecut printre ele(ne-a dat ca exemplu varza).
am pisica in romania,la casa dar nu am luat-o niciodata in brate,nici unul din noi,era doar prin curte sa mai prinda cate un soricel.
aici nu am pisica si nici nu imi doresc vreun animal in apartament.![]()
si eu aseara aveam 18 grade in camera si ardeam de nu mai puteam,simteam ca mor de cald dar mi-am luat temperetura si nu am avut.ii dau in continuare cu lamai.am stranutat de cateva ori insa.
va doresc o saptamana minunata
pufymic spune:
Neata si de la noi!
Katia cum te simti???Ai vb cu medicul?
Ramona cum esti azi?Ceva ameteli?Las' ca trec!
Eu ma simt bine....deocamdata....sper sa treaca usor ziua de azi pentru toate burticile , fara greturi si alte neplaceri, iar fetele care merg la medic sa vina cu vesti bune!!!!!
Pupici!
Ioana
(9+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump