Copilasi de mai 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
ange spune:
alycia,bravo pt. olita.cred ca sunteti primii ![]()
oLo,bun venit.cam rar pe la noi![]()
dana d,oare exista si copii cuminti?eu nu cred![]()
mai ce stiti de korina,chiar nu intra deloc pe la noi.Ea vine,deschide un nou capitol si se cara![]()
adita,cum e mai cu 3 copii?cum sa nu te tinem minte?!?!!! esti mama noastra eroina.ai 3 copii,moamaaaa curajoasa femeie!
detaliaza aici ca ma bate si pe mine gandul
glumesc![]()
Daiopri,sanatate maxima si sa apareti mai des pe aici![]()
Dana Mario,nu-l fortza.O sa faca singur la toaleta intr-o zi cand nu te astepti.Ai sa vezi.nu e pregatit.Eu aveam copii la gradi si la 4 ani in pampers
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
Dana Mario,bucataria eu am decorato.Eu asta vara cu manutele mela.Sala unde mancam este galben cu verde.de la pereti la covor,perdele,la tablouri, vesela,etc iar partea unde fac mancare este toata pe fond de portocaliu.Acolo am totul portocaliu![]()
Mie-mi place mult sa-mi decorez casa.mereu fac schimbari.toata casa eu am vopsit-o.Ai vazut camera Maiei?
Spor la munca si asteptam poze si daca vrei sfaturi te ajut.
Meseria mea de baza este constructor(asa ca nu cred ca le-am facut chiar la intamplare
)Aici nu am practicat o zi
in fine.pup.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
alycia spune:
Ange, nu suntem primii la scapatul de scutece, au fost altii mai harnici ca noi.Important e ca am scapat de ele!!!
Kori e mai tot timpul plecata cu noul ei job..se plimba prin toata Europa, a fost la Vienna, nu a venit bine de acolo a plecat la Hamburg...o sa va povesteasca ea daca o sa apuce sa intre pe DC.
Ange daca gasesti ceva site+uri cu decoratiuni interioare...ti+as ramane datoare...Ce se potriveste cu portocaliu...coniac?Ce culori?
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
DanaMario spune:
Ange hai ca deviem tema subiectului cu casele
Si la mine decoratul casei este boala grea.
De unde ai cumparat draperiile galben si vernil?
Si mie imi place sa schimb prin casa si pe un etaj aveam alb si verde\kachiu si nu stiu parca ceva lipsea.
Acum am inceput sa schimb in portocalui si vernil si sint foate incintata.
Pe celelalte etaje sint incintata pe unul este totul alb si rosu,rosu(m-am inspirat de pe TLC)si pe un alt etaj piele de tigru dar alb si negru (din catalogul dela IKEA de anul trecut mi-a venit idea) iar acum pe un etaj voi decora vernil cu portocaliu inspirata de la bucataria lui Ange.
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
alycia spune:
Dana Mario ce mare a crescut Joshua...si ce parcuri de distractie super aveti...nu spun ca noi nu avem, da ale noastre nu mai prezinta garantia ca iesi teafar din ele (au fost o serie de accidente in care au fost raniti, daca nu si cate un mort).
In privinta decoratiei caselor, eu am noroc ca nu am atatea etaje de decorat doar trei camere
..heheh, da e greu al naibii sa potrivesti culorile si sa alegi ce trebuie ca sa se asorteze. La mine holul e un verde de padure cu ceva maroniu si gri ce imita crengile de pe jos...ma refer la gresie...apoi ca o continuare in camera copiilor am un verde pal cu combinatie de negru. In rest dormitorul nostru e clasic cu lemn masiv de cires...iar la sufragerie acum lucrez...am un set canapea si fotolii culoarea coniacului si perdea de organza un fel de voal mai plin cam de aceeasi culoare dar care se deschide mult spre portocaliu in lumina soarelui. Acum stau si eu si ma gandesc cam ce culoare as putea lua covorul si biblioteca...ceva care sa contrasteze...care sa mearaga cu ce am deja acolo ![]()
![]()
Poate aveti voi ceva idei...![]()
![]()
![]()
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
ange spune:
Dana mario,toate dar absolut toate draperiile mele sunt "ikea".Gasesti toate culorile.
Si eu am o camera decorata in rosu:salonul
Acolo am imbinat 2 stiluri:rustic cu modern.Acolo am un perete rosu(tapet imitatie de caramida)si draperii rosii(ikea).Cine vine la mine si-mi vede salonul zice:wow,rosu!In Ro.nu se purtau culorile astea "izbitoare".Acolo aveam peretii sombrii![]()
Aici mi-am facut toata casa vesela:)))
Dana,sa-mi trimiti poze sa-ti vad bucataria cand vei termina![]()
alycia,la portocaliu,galben,noante de maro merge verdele foarte bine.Acum depinde ce nota vrei sa-i dai camerei.daca vrei ceva "sombru",elegant,impunator atunci foloseste nuante de maro,maroniu,cafea cu lapte.
Daca vrei ceva vesel,tineresc,atragator atunci foloseste nuante de verde![]()
Eu la portocaliu(bucataria unde gatesc) am combinatculori de maroniu si cafea cu lapte.Acolo este ceva mai "rece",trafig greu
si deasta am ales culorile inchise.
alycia,imagineazati un copac.primavara este verde cu maro si toamna portocaliu cu galben,maroniu,verde.Asa-i? Primavara ni se par copacii "curati",impunatori si toamna atragatori,sclipitori,"zambitori" asta daca privesti strict culorile.
Cam asta-i.
Sper ca am fost destul de explicita.cam greu cu exprimatul asta in scris.E mai simplu sa ma pui direct la fapte![]()
Ingineria asta mama ei
succes si astept poze![]()
ange,mamica de 2 ori
foto
dana d spune:
Fetelor, nu stiu ce-i cu mine. Acum vreo doua zile, inainte de intreruperea forumului, am postat un mesaj cu sfaturi pentru raciti (de parca detin eu secrete bine ascunse... despre tratamente naturiste).
Problema e ca nu-l mai vad, ori m-am tampit, si doar am visat ca l-am trimis, ori s-a pierdut pe undeva prin eter. Vreau doar sa stiu in care situatie ma aflu ca sa stiu daca imi fac o programare la doctor sau sunt inca zdravana.
Deci, a vazut cineva mesajul cu pricina?????????
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
ange spune:
quote:
Originally posted by dana d
"Buduniatzaaaaa.." Adica "buna dimineata" pe limba lui Ilinca.
La noi a venit iarna.. tocmai cand imi luasem gandul si imi doream primavara. Aseara era un viscol afara de se auzea si in casa.
Cu ocazia asta stam numai in casa si ne uitam la desene la Minni max. Ca sa o opresc trebuie sa-i scot antene ca altfel face scandal daca i-l inchid. Cand nu se uita la desene se joaca foarte frumos, face un fel de piese de teatru cu maimutoii si papuselele. Ieri o maimuta o tinea in brate pe o papusica mica si Ilinca tipa "ajutoool, ajotool... sa m-ajute cinemiaaa". Nu stia ca o urmasesc cu interes si ma distrez. E tare haioasa cetodata cand e in touil jocului. Vorbeste pe mai multe voci ca si cand ar vorbi jucariile intre ele. Ce pacat ca nu mai am cu ce s-o filmez..
Mamicilor de bolnaviori, imi pare tare rau ca aveti probleme, stiu cata bataie de cap si suferinta e cand ai copilul bolnav.. si iar bolnav.. Cred ca se va termina pe la o varsta cum zice Alicya, numai sa fie cat mai curand. La vara sa-i duceti la mare si sa-i scoateti la plaja dimineata pe la 8.. pana pe la 10 sa prinda ultravioletele si aerosolii. Cica fac foarte bine la caile respiratorii si imunitate. Si pentru cine are probleme cu gatul, sa le dati sa mestece capac de fagure de miere, de fapt e fagure cu miere dar cu mai mult propolis. Asa am inzdravenit-o eu pe Alexa ca si cu ea aveam probleme mereu dar abia dupa ce am inceput gradinita adica 3 ani. Mi-a spus si mie cineva si am luat un borcam cu "capaceala" cum ii zicea apicultorul ala, de undeva de la munte unde nu e poluare. A mestecat Alexa toata vara din borcanul ala si de atunci nu a mai facut rosu in gat sau amigdalita.
Si multa vitamina C, dati-le cate o fiola pe zi ca nu strica.
Ce sa zic, incerc si eu sa ajut, daca nu va foloseste imi pare rau.
Va doresc sanatate si sa ne dati si vesti bune.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
uite aici mesajul.
esti intreaga nu-ti face probleme degeaba
au fost ceva probleme cu forumul zilele astea.Poate din cauza asta nu vezi tu toate mesajele.Si eu am patit.Am intrat la un subiect si eram singura acolo.Am avut senzatia ca sunt intr-un oras parasit

Deci,calm ca esti sanatoasa

ange,mamica de 2 ori
foto
DanaMario spune:
Ange o sa pun poze cind termin ca-s asa incintata de idee.
Deocamdata mi-am cumparat vesela, tacimuri , prosoape, bambus si niste felinare de agatat prin bucatarie portocaliu si vernil
Simbata ma duc sami cumpar de la IKEA 2 tablouri mari cit peretele unul vernil si altul portocaliu.
Insa de zugravit astept sa se mai incalzeasca.
Eu stau numai in IKEA ca merg cu Josh sa se si joace pe acolo dar nu stiu n-am vazut draperiile o sa fiu mai atenta
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
korinna spune:
Saliuuu
Hai ma Cami..cum sa ma dai pierduta...ca mai aveam oleaka si ajunjeam fix la tini!!Glumeam...ma am umblat numai cu avionu' de m-a luat naiba...a fost si placut si obositor!!
Mai fetelor...nu am mai intrat aici ca nu am mai avut timp...zau ca nu!!Mi-a zis ANGI(Alicya) ca ati intrebat..da nu prea am avut timp.
In rest...sunt bine ,sanatoasa,galbena de grasa!
Cupii bine..cat pot si ei.Stefan e iarasi racit.M-a zapacit cu atatea raceli in iarna asta>poate si de la colectivitate..cand se face bine..minunea nu dureaza prea mult...si iara ajungem la muci si tuse.
Stefan merge la camin in continuare..ii place mult acolo,poate si pentru ca sunt multi copii.
Mi-e dor sa mai stau cu voi la taclale,sa facem o conferinta pe yahoo...dar nu prea am cand..Si era asa bine!!!
Adita..pupici la puiutzii tai...auzi cum sa nu ne aducem aminte de tine??
Cami...mai da si tu un buzz daca sunt online..si mai vb pe YM!
..in legatura cu bucataria portocalie..am avut si eu ideea asta..dar am fost in magazine specializate..am vazut ,..si sunt prea obositoare.Nu ma incumet la asa ceva.Eu imi fac bucataria in alta nuanta buclucasa...am vazut intr-o revista:blat lila..si lemn deschis la culoare..in combinatie....numai sa gasesc blat lila...Am si eu pasarica mea!!!
Va pup si sper sa intru mai des!!!