Cu dragoste,din Iasi ...23
Raspunsuri - Pagina 10
carmenp spune:
cristinico, stii cum e cu boii si cu omu` sarac...
gabi, ce face matei, e bine?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
l_carmen2003 spune:
Ieri m-am preumblat prin oras cu diverse chestii si cand am ajuns acasa parca aveam spini in gat si aveam niste frisoane... Alex era vioi si fericit asa ca spre dupaamiaza am plecat cat a dormit el la pranz la Palat sa vad expozitia... Cand m-am intors ala micu era mucos, eu aveam febra... ce mai super... pun mana pe el sa intepenesc... eu fierbinte, el la fel.. i-am pus termometrul in ureche: 39. Si apoi a inceput superdistractia cu cearsafuri ude si fenobarbitalul pe care il intrerupsesem pt ca nu mai avusese febra de 2 zile... i-am dat nurofen si tot arata 38 febra asa ca am apelat la sosetelele cu otet. Ce sa fac? Am pus mana pe telefon sa chem iar dr., ca deh saracul s-a obisnuit cu vizitele la noi cand Alex e bolnavior, macar 2 pe tura, acum facuse doar una... Sigur ca m-a boscorodit dar a venit. Intre timp nu mai avea febra insa iar l-a pus la antibiotice. Si pe mine. Ca cica facem schimb de culturi de bacterii in gat... O fi. Azi pustiul n-are nimic. E in forma!!! Se joaca cu tata-sau - asa sta si el acasa ca altfel ar fi la scarbiciu pana la pranz - cu un avion agatat de tavan... Aseara abia misca azi e pe pereti! Doamne cand ma gandesc ca pana mai creste, de cate ori va face febra am sa fac tensiune din cauza unor neroade de la spital... Ah. Va las ca trebuie sa fac un drum si trebuie sa prind un medic. O duminica frumoasa si sanatoasa.
herra spune:
quote:
Originally posted by aime
Herra, de ce nu incerci sa-ti pui alocatia pe un card? Noi asa am facut, evitand randurile imense de la posta...si nu e mult de umblat.
te rog da-mi un PM cu umblatura si hartiile necesare!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
carmenp spune:
carmen, sanatate tie si lui alex. despre ce dr vorbesti, dr.iordache?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
aime spune:
Ce zi superba a fost azi , se pare ca iarna abia a venit!
Ne-am plimbat prin Parcul expozitiei, unde zapada era inca curata si pe unele locuri neatinsa. I-a placut mult piticului, s-a trantit in zapada, a alergat, ne-am dat in balansoar, in leagane... bucuria fiind mai mare si ptr ca am avut cu noi si catzica familiei care acum are resedinta la bunici.
O dupa amiaza reusita!
aime si Vladimir, 1an+
Darria spune:
Buna seara.
Va rog frumos, daca vreti, sa-mi recomandati un medic pediatru bun, vreau sa fie in acelasi timp si medic de familie daca se poate.
Deocamdata am doua recomandari dar vreau sa aflu mai multe pareri: dr. Novac si dr. Mihaela Stefan.
Pe cine recomandati?
GabrielaG spune:
Buna fetelor.
Carmen, multumesc pentru intrebare...Matei e bine, ar alerga toata ziua daca ar fi dupa el. I-am scos pansamentele si el se simte bine. Cred ca il mai tin o saptamana acasa si dupa aceea il voi duce la gradinita, ca sa fiu sigura ca va fi bine cand va ajunge la gradi.
Darria, eu o recomand pe d-na dr. Barbacariu Liliana, e si medic pediatru si medic de familie, eu sunt foarte multumita si incantata de ea. E o profesionista din punctul meu de vedere.
Sambata am facut poze lui Otto si Matei imbracati in cateva din costumele de carnaval. Daca vreti sa-i vedeti, ii gasiti pe site. Nu sunt chiar poze de album, dar eu sunt foarte incantata.
Cum va pregatiti de Valentine?
Raluca, nu ne mai dia nici un semn de viata?
Carmen, mamica de Alex, chiar imi pare rau sa aud ca sunteti iar bolnaviori. Multa sanatate si aveti grija de voi.
Adda, bine ai revenit.
Ralnied, multumim de informatii. As vrea mult sa merg la Tudor gheorghe. Am mai luat acum doi ani bilete si nu s-a mai tinut concertul.
Pupici cu lipici,
Gabriela si baietii (Otto incepe maine scoala)
Darria spune:
Gabriela G: multumesc frumos
S-a rezolvat "problema", am gasit medic pediatru, nu va mai sacai, deocamdata
GabrielaG spune:
Fetelor, ce ziceti, facem o sedinta foto cu "comorile" voastre? Voi aveti fotografii dragute cu puiutii vostri, eu imi fac reclama la costume sau hainute... E doar o idee...daca credeti ca merita bagata in seama, dati-mi un semn.
Pupici,
Gabriela si baietii
adda spune:
Vin si eu cu o rugaminte.
Ce magazine cu hainute (pentru bebelusi) dragute, de calitate si nu foarte scumpe cunoasteti? In afara de cele de la Hala sau Mall - unde-s preturi cam piperate - eu nu stiu altele :((
Multumesc!