Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ioana, nu le imprastie in aer ci pe diferitele parti componente ale aparatului. Cele cu separator au un vas in care colecteaza pulpa. Nu e mare scofala, oricum

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Irina, de mult voiam sa-ti spun, sunt mare fan al semnaturii tale

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simodina merci, sper sa scap de ea in curand .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna fetele!

Hai ca mi-ati placut cu pulpa si TRM . Trebe si eu sa-mi iau un storcator. Noi suntem cu totii mari fani de suc de morcov si avem un storcator (foarte bun dealtfel) care cred ca e mai batran decat mine. Si e rusesc. Asa ca am decretat ca in cinstea diversificarii trebuie sa ne dotam cu un storcator nou.

Marlena, cred ca baietii astia ai nostri se vorbesc. Azi noapte am avut eu show. Asa ca azi am fost cam zombie, noroc ca s-a milostivit cineva (matusa lui matei) sa scoata copilul si am putut si eu sa dorm 2 ore.

Acum l-am pus sprijinit de perne in pat si se uita la mine foarte fericit.

Mary, ce bine sta in picioare Andrei.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ioana hai maine pana la mine sa-ti arat cum fac eu suc in robotul www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/kitchenmachines/combimax.html" target="_blank">braun . Nu gasesc poza cu storcatorul, doar de ansamblu.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asta i-am mai cumparat ieri: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/detail?.dir=a8d6&.dnm=9327.jpg&.src=ph

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Codruta da-ne detalii . De la ce varsta? Si cat costa ? Si altele eventual...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

F.frumos Codruta. Ai pus-o deja sau astepti sa stea ea singura in fund?
A mai luat cineva ceai de mere cu vitamina C de la HIPP? Scrie ca e fara zahar si natural si e pentru bb de la 4 luni in sus.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Dupa 6 luni scrie pe el. A fost 1.000.000 lei. Si l-a luat sotul meu (el a fost cu ideea).....ca tot el o tine pe Petra la baita si astepata sa isi usureze munca (in sensul cu pregatirile si stransul dupa baita). Are si termometru, dar scrie ca se pune apa numai pana la baza lui, deci nu e acoperita de apa. Cred ca in situaia asta vom face dus..:))

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor, mersic de raspunsuri cu privire la dormitul pe burta. O sa incerc sa il culc mai des asa sau pe o parte ca mie mi-e ca i se aprind plamanii de cat sta pe spate.

RalucaC cat era storcatorul de fructe de la TCM? Eu am intrebat la ala aproape de tine (dar nu foarte aproape... ) si mi-au zis ca au avut si sa mai trec ca e destul de bun si complex si parca mi-au zis de 1.400. Inca nu am nevoie dar sa vad ce cumpar pana la urma desi as fi tentata de ceva ieftin pentru ca blendar am la robotul de bucatarie si storcator de citrice asemeni si atunci nu stiu cat o sa folosesc storcatorul asta de fructe!
Cum a ramas cu vaccinul? La doua luni eu l-am cumparat de la farmacia Flora de langa Spitalul Titan (Diham) si m-a costat 1.700.

Nicole eu stiu de la Anya ca ea a dat ceaiuri de la Hipp la primul baiat, acum la al doilea nu as stii sa iti zic. Pediatra mea se da in vant dupa toate produsele Hipp ca sint Bio.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput