Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Codruta, eu ii dadeam lui Victor imediat dupa suculet si nu avea nimik. Dar el intotdeauna era cu stomacul "beton". Abia ca atunci facea si el kk in fiecare zi, ca omul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ma fetelor, da chiar nu ne pune si noua cineva datele de la trei luni in listuta?
La trei luni ne laudam cu 6,360 kg si 62 cm...multumim

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, eu nu am facut masa festiva, ci doar am mers cu familia si prietenii la restaurantul unde maninc de obicei, Talia, in Tineretului, si fiecare a comandat ce a vrut. Au mincare f buna (mimsi, tu parca mai mergi acolo, poti confirma) si relativ ieftina, comparativ cu alte restaurante. Nr de telefon pentru rezervari este 3306425. Dar nu e un loc foarte elegant.

Pleaca sotul o zi in Germania saptamina viitoare si eu i-am facut deja (fara sa stie) listoaca cu ce sa-mi cumpere de la TCM. Am vazut la ei si storcator de fructe in care arata clar in poza ca face suc de morcovi, vedeti www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchShowTemplate-ShowIt?TemplateId=tch_de_popup_pvbigs_frame&ProductSKU=0001060" target="_blank">[aici. Asa arata si storcatoarele voastre?

I-am dat fetii 50 ml lapte cu lingurita, ca sa-i fac training. A fost OK, doar ca miriia cind ii luam lingurita din gura sa o umplu din nou. De asta e buna lingurita cu biberon, nu? Ca primeste copilul hrana incontinu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Am inceput si noi de ieri cu sucul de morcov..ii place la nebunie..sa vedem daca va fi asa mancacios si mai tarziu..

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ioana eu azi m-am plimbat vreo 2 ore cu bb si cum nu pot sa ies din casa "degeaba" am cumparat printre altele si biberonul cu lingurita ...... da deocamdata il tinem de frumusete :), sper sa ne foloseasca candva.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Sa va mai explic odata cum se modifica listuta:
- te loghezi pe DC cu userul septoct2005
- in mesajul cu listuta, click pe butonul "Editeaza mesaj" (ala cu foaia de hirtie si un creion - atentie, acest buton apare numai daca esti logata cu userul septoct2005 sau daca esti moderator)
- modifici datele corespunzatoare in listuta
- click pe "Trimite raspuns"
- te loghezi inapoi cu user-ul tau

E mai usor decit punerea unei poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am fost si noi pe afara ..2 ore..a fost tare placut si as mai fi stat dar am venit sus sa prepar banana cu brazica .
Tocmai a papat Alexandru aproximatix 100-120 ml de banana cu brazica(era semilichida).

Codruta mie nu-mi ajunge 150 ml fiindca Alexandru bea si cate 180 ml ceai o data...o sa mai caut si mai mari.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite ce mari suntem

Mergi la inceput

Tot eu: la fel se procedeaza si daca ati facut o greseala intr-un mesaj si vreti sa o corectati: click pe butonul cu foaia si creionul si modificati mesajul!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

hai sa vi-l arat pe Andrei cum dormea aseara.....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mary_florin/detail?.dir=/dda6&.dnm=7c1a.jpg&.src=ph

vreau sa zic, ca aseara nu mai putea de ras , ca pana sa adoarma, sta pe burta si se ridica in maini, pana trece cu capul de aparatorile alea laterale, si trage cu ochiul la mine si la tasu, sa vada ce facem noi in pat........e super haios!
Karmenutza, multumesc, da...nu m-am gandit, eu i-am dat azi 50 ml suculet, si apoi l-am stresat si cu laptele, a mancat 150 pana la urma , dar de obicei papa 170 fara suc , cred ca l-am fortat un pic.

Mary si bebe Andrei(29.09.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Super poza Mary, nu iti este frica sa il lasi nesupravegheat in pozitia asta? Copilul meu neavind colici, nu prea l-am lasat pe burtica sa doarma insa acum a inceput sa isi manifeste interesul pentru pozitia asta. Ba uneori il asez pe burta si adoarme instantaneu! Dar noaptea mi-e frica sa il las pe burtica desi de cind am introdus cerealele cred ca il incearca ceva dureri de stomacel ca e mai marait ca de obicei si uneori nu adorme decit cu o chestie de se incalzeste la microunde ce o am de la TCM... nu stiu cum ii zice, miroase ciudat, acum parca a mai trecut mirosul!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput