Copilasi nov-dec 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 3
aime spune:
Bonjurica!
multumim fetelor (la toate, toate....toate
va multumim...) ptr cuvintele voastre
, am un barbatel vesel, asa-i...toata ziua isi arata dintii ca niste fasolici...zambaretu lu' mami
.
azi am fost la plimbarici, am facut si piata si nu v-am salutat de dimineata.La noi e o zloata....da tot am mai mers si pe jos, si nici nu ne-am murdarit prea tare.
Miha, ce bine ca i-a trecut puiului...cred ca ai fost ingrijorata
.Da de unde gripa? Poate vreo raceala...desi la febra aia, tre sa ai grija, ca noi toate de altfel.
Mona B copii nostri au aproape acelasi nume....al tau e serios foc si fotogeeeeeeniiiiic!!!!
Roserb, mey....ce ma bucur ca spui asa...are aerul meu....deci, mi-am lasat si eu amprenta genetica in asta lume 
Eveline, si pe mine in sesiune ma apuca o harnicie....mey, bravo voua (si Flory) ca mai puteti
.
Jasmine
pai asa un pui frumos musai ca are o mamica pe cinste..."ia s ti videm"...plizzzz....
moldovenesti
aime si
Vladimir, 1an+
aime spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Bobita,ce e aia "wickvaporup,please?
este un gel de uns pe piep si spate ptr a usura respiratia in caz de raceala, nas infundat...dar, atentie, scrie in prospect, ca se foloseste numai dupa 2 ani!!!!!
sunt la farmacie si ptr copii de peste 6 luni....acum doarme Vladut, dar va scriu cum se numeste, dupa ce se trezeste.
aime si
Vladimir, 1an+
eveline spune:
quote:
Fetele,intrebare : voi mai sterilizati biberoanele dupa fiecare masa?Sau am ramas eu singura nebuna care nu se poate dezobisnui de chestia asta,desi nu mai e necesar?
Jasmine siRadu (26.10.2004)
Eu am citit de mult undeva ca biberoanele trebuie musai sterilizate obligatoriu pana implineste cel mic 6 luni, dupa aia e la libera alegere a parintilor....asa ca eu m-am conformat
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005
aime spune:
quote:
Fetele,intrebare : voi mai sterilizati biberoanele dupa fiecare masa?Sau am ramas eu singura nebuna care nu se poate dezobisnui de chestia asta,desi nu mai e necesar?
Si eu ma iau de mana cu tine, in fiecare zi ii sterilizez bibe, cred ca si din obisnuinta...
aime si
Vladimir, 1an+
Ele spune:
quote:
Originally posted by aimequote:
Si eu ma iau de mana cu tine, in fiecare zi ii sterilizez bibe, cred ca si din obisnuinta...
aime siVladimir, 1an+
Si noi le sterilizam zilnic..inca.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
daniela_sb spune:
Miha, ma bucur ca i-a trecut lui Robert. Ce o fi fost, de la ce? Ca daca a mancat, cred ca nu are rosu in gat, sau... Sanatate multa!
Mona l-am vazut si eu pe puisorul tau simpatic. Cu mami seamana?
Si, bineinteles, l-am revazut pe Vladutul lui Aime viitor Mozart... sau viitor bucatar... A mai crescut de cand nu l-am vazut.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
eveline spune:
Ha ha ha! Cred ca pana la urma eu eram singura care nu le mai sterilizam.....bine c-am scapat de ele!
Oare tre' sa sterilizez canitele acum??????
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005
Otiliav spune:
Felis, m-ai dat gata cu poza asta. Cand am deschis-o mi s-a parut ca a luat-o Miahita la fuga prin casa si te-ai dat repede jos din pat sa-l prinzi. Oricum este tare fericit si tu la fel, sa aveti numai astfel de momente!
eveline, si canutele se pot steriliza, cel putin cele pe care le am eu. Eu nu faceam zilnic sterilizarea, dar mi s-a parut ca ramane lapte prin supapa si este mai bine sa le fierb cam 1 data la saptamana.
Am vazut doi baieti frumosi, Radu, care adoarme chiar si pe covor daca ii este somn si Vladut care este un dragalas. Vroiam sa-l vad si pe Vladut din Iasi dar trebuie sa caut pe la capitolul trecut, chiar asa aime parca aveai link la semnatura, sau am visat.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
mariussimiuc spune:
Nu stiu de unde a luat gripa asta,daca o fi fost gripa...Doctorita asa a zis ca e gripa dupa simptomele pe care le avea.Rosu in gat nu are,ca m-am uitat eu si nu se vede nimic,dar ma gandesc ca daca a papat nu e asta.Inclin sa cred ca a "furat-o" sambata cand am fost la aniversarea fetitei prietenei mele.Printre atatia copii...stiu eu?Poate ca era vreunul cu boala si nu l-am vazut...
De acum nu mai conteaza,bine ca am scapat!
Am promis o poza cu ROBERT MANCAND CU POLONICUL ![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!