tauroaice pline de viata (10)
Raspunsuri - Pagina 10
Eftimie C. spune:
Fetelor, salutare.
Ieri sotul m-a scos la restaurant.
Stinu, pentru colega ta.Multa sanatate si sa duca sarcina cu bine pana la capat.
Lexi, eu nu cred ca "sex-ul" te afecteaza cu ceva la sarcina.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
cgaby spune:
carmen - super! si cu cine l-ati lasat pe edi????
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
anangel_lexi spune:
Fetelor, stiu ca nu face rau lui bebe, doar ca noi ne protejam mai ales de cand am aflat ca as putea sa raman iar insarcinata.
Noi n-am petrecut in mod deosebit ziua de ieri pentru ca am avut treaba. Primisem cadoul de la sot cu cateva zile inainte (o salopeta de graviduta) iar eu i-am dat cadoul aseara. Si i-a placut tare mult! I-am facut cadou un pahar inscriptionat cu numele lui si "Te iubesc" si anul 2006. E foarte frumos!
9+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
andreea_tx spune:
Eu una am fost singurica ca tati lipsa la apel din cauza de serviciu.
a promis ca se recompenseaza la sf. de sapt cand ajunge acasa.
ma bucur pentru voi cele care v-ati distrat.
andreeat
Stinu spune:
Noi am "sarbatorit "dupa ora 22 ,adica dupa ce am dus barbarii la culcare .De tort s-au bucurat toti membrii familiei ,inclusiv cumnata si nepoata ca s-au nimerit la noi .Asa ca am multumit cate un pic pe fiecare .
Si fiul meu mi-a desenat la gradinita o inimioara mare in care ne-a trecut pe toti patru .
Pentru 1 martie mi-a spus deja ca vrea sa duca martisoare tuturor colegelor de la gradi ca sa nu se supere vreuna pe el .
Alexandra pe Dorobanti exista un magazin ,Roccoco(mai spre Perla ,chiar pe partea cu Perla) cu hainute de gravidute ,are si lenjerie intima pentru viitoare mamici .Eu mi-am luat cand eram insarcinata cu Ana de acolo .
Multumesc mult Carmen pentru urare ,am sa ii spun prietenei mele .Si sa dea Dumnezeu sa nu mai pateasca ceva ca isi doresc copilul asta enorm si de cand il asteapta saracii !
Iustina
Stinu spune:
Ruxandra pentru sotul tau .Din pacate Dan habar nu are sa gateasca doar eu ma ocup de capitolul asta .Isi incalzeste singur sau le da la copii sa manance dar sa gateasca ,nu .Se limiteaza la omleta .
Te-ai insanatosit ?Cum a fost la cumparaturi ?Vreau sa merg si eu sambata sau duminica sa le reinoiesc copiiilor garderoba ca au crescut si toate manecile se duc mai sus de incheieturile mainilor.
Va pup ,Iustina
cgaby spune:
ruxandra - nu-i nimik, doar semanam, nu???
sunt super happy!!!! am reusit sa fac rost de caseta cu stirile....sa-l vad pe stefan!
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Eftimie C. spune:
Bonjourica.
Gaby, Edi a stat cu mama si l-am lasat si peste noapte (ca sarbatoarea sa fie completa ).
Andreea, sa-l taxezi pe sot de Dragobete pentru lipsa de Valentine.Ce bine ca avem si zi de indragosteala romaneasca .
Iustina, sunt sigura ca te-ai topit toata cand ai vazut inimioara de la baietel .
Va pup si ne mai auzim.revin la munci.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
anangel_lexi spune:
Buna fetelor!
Stinu, stiu magazinul. Astia de la Rococo au mai multe magazine in Bucuresti. Deocamdata nu-mi trebuie chiar asa multe hainute pt. burtica. Nu am decat o mica umflatura in partea de jos a burticii si atat. Prin haine nici nu se vede. Dar va trebui sa-mi cumpar curand pantaloni mai largi ca cei pe care ii am ma taie la burta mai ales cand ma aplec. Nu mai pot purta decat blugii ca pantalonii de servici erau mai stramti, le-am mutat eu nasturele dar degeaba. Ehe, ce repede au trecut 2 luni jumate, deja ma pregatesc de burtica
9+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png