Mamici de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
a.cicel spune:
Va invit la un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68306" target="_blank">aici
12+
Mai am 21 de zile pana la nunta
POZE
cristina_ana spune:
Letitzia si Cristina_Ioana, multumesc de incurajari.
O sa incerc sa nu ma mai stresez. De luni intru in concediu de odhna doua saptamani si sper sa ma mai linistesc si eu. Pe urma, in functie de cum o sa ma simt, o sa vad daca ma mai duc la serviciu.
Letitzia, eu am avut UM 25.09.2005, deci, dupa calculele mele, tocmai am intrat in saptamana 20.
Va pup!
Cristina
huacin spune:
mishi stiu ca ti s-a mai spus ca e imposibil, mie asa mi s-a spus la prima sarcina; daca tu simti fal-falul, il simti; se intampla sa simti mai devreme, daca stai in pozitii incomode in care presezi zona sau daca stai linistita in pat; asa mi s-a intamplat prima data. La cat de agitata si in continua miscare sunt de data asta, sigur il voi simti mai tarziu! Bucura-te de aceste momente, sunt unice. Nu uita sa implici si taticul, ei nu au privilegiul pe care il avem noi, trebuie ca noi sa-i "educam" sa fie tatici. Nu gresiti nespunindu-i nimic si neimplicindu-l; asa ii va fi mai greu in ziua in care i se pune puiul in brate si i se spune "e al tau, schimba-i scutecul!"; Implicati-l din vreme, acum, cand misca puiul, cand "vede" si partea buna, nu numai cand ne e greata, foame, avem toane sau cand va trebui sa calmeze colici! Nu uitati, un tata bun se educa discret, din vreme. Multi barbati sunt ca niste copii: se simt neglijati, trecuti pe planul 2, uneori nu e rau daca ii tratati ca pe un copil, daca le stimulati orgoliul: uite, iubi, ce tare loveste cand te apropii tu, sau uite, iubi, acum ca te-ai apropiat asculta sa vada ce spui, de aceea nu misca! Nu ma condamnati, sunt minciuni nevinovate, in fond bietul tata, mai ales daca e la primul copil, cade brusc in dizgratie si nu se simte bine; interesul nostru este sa-i fie si lui bine, ganditi-va ca e cel mai mare ajutor dupa ce nastem!!!!
Valentina
14+ ,
Alexandru si taticu' Gaby