Mamici de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

sau erau infiltratii???

Valentina 14+ , Alexandru si taticu' Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Va invit la un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68306" target="_blank">aici

12+
Mai am 21 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Letitzia si Cristina_Ioana, multumesc de incurajari.
O sa incerc sa nu ma mai stresez. De luni intru in concediu de odhna doua saptamani si sper sa ma mai linistesc si eu. Pe urma, in functie de cum o sa ma simt, o sa vad daca ma mai duc la serviciu.
Letitzia, eu am avut UM 25.09.2005, deci, dupa calculele mele, tocmai am intrat in saptamana 20.
Va pup!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

mishi stiu ca ti s-a mai spus ca e imposibil, mie asa mi s-a spus la prima sarcina; daca tu simti fal-falul, il simti; se intampla sa simti mai devreme, daca stai in pozitii incomode in care presezi zona sau daca stai linistita in pat; asa mi s-a intamplat prima data. La cat de agitata si in continua miscare sunt de data asta, sigur il voi simti mai tarziu! Bucura-te de aceste momente, sunt unice. Nu uita sa implici si taticul, ei nu au privilegiul pe care il avem noi, trebuie ca noi sa-i "educam" sa fie tatici. Nu gresiti nespunindu-i nimic si neimplicindu-l; asa ii va fi mai greu in ziua in care i se pune puiul in brate si i se spune "e al tau, schimba-i scutecul!"; Implicati-l din vreme, acum, cand misca puiul, cand "vede" si partea buna, nu numai cand ne e greata, foame, avem toane sau cand va trebui sa calmeze colici! Nu uitati, un tata bun se educa discret, din vreme. Multi barbati sunt ca niste copii: se simt neglijati, trecuti pe planul 2, uneori nu e rau daca ii tratati ca pe un copil, daca le stimulati orgoliul: uite, iubi, ce tare loveste cand te apropii tu, sau uite, iubi, acum ca te-ai apropiat asculta sa vada ce spui, de aceea nu misca! Nu ma condamnati, sunt minciuni nevinovate, in fond bietul tata, mai ales daca e la primul copil, cade brusc in dizgratie si nu se simte bine; interesul nostru este sa-i fie si lui bine, ganditi-va ca e cel mai mare ajutor dupa ce nastem!!!!

Valentina 14+ , Alexandru si taticu' Gaby

Mergi la inceput