Mamici de mai-iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 4
raalucutza spune:
hai sa va uitati ca acum sigur merge!ce ma bucur ca am reusit sa pun poze!INAIOANA iti multumesc enorm pt sfat!
raluca
doroti_5 spune:
Buna dimineata burticuti!
Vad ca la voi e totul bine.
Ama sa stii ca eu tot am cazut pe la jumate de decembrie, a nins prima data si eu hop si mam dus.. dar parca micuta a fost bine, e bravo la mamica, sa vezi ca la tine tot asa va fi.Era si de asteptat sa cadem dupa legile lui Murphy.La mine au mers tot timpul.
Bebelinei noastre tare-i mai place sa se joace, dar e si batausa, cind se joaca e un sentiment super de placut, dar cind ma bate in col imi vine sa tip.
Dimineata vorbeam cu o matusa si ii povesteam ca una ca alta si ea mia zis "Apoi asa sunt facute femeele sa indure".
Imi spune si mie cineva ce-i aia odc si cum se lucreaza cu el?
O zi buna tuturor, si sa se joace bb-ii.
doroti_5
25+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
doroti_5 spune:
raalucutza ti-am vazut pozele, frumoasa burtica, mai pune ca-s doar citeva.
Si eu am mai pus niste foto si am mai zis si nimeni nu s-a uitat 
.
Carmina casa de piatra si multi ani fericiti impreuna cu persoana iubita!!!O 

frumoasa!
doroti_5
25+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
cypocs spune:
AMA, la 26 saptamani are 807 grame , asa mi-a zis Iosup.Deci diferenta e de vreo 10 zile intre prima masuratoare si cea de-a doua si cresterea e confiorm graficului , ca am observat ca de acum incepe sa creasca mai rapid .
Acum va scriu de la servici ca acasa nu merge tastatura

CARMINA, casa de piatra si multi

AMA, vezi ce inseamna sa faci baietel , CAZI!!!ASA AM PATIT SI EU LA MIHNEA
va pup si sper sa-mi repar calculatorul mai repede
ALIA 24w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
inaioana spune:
Raalucutza, cu placere! Sunteti superbi amandoi!
Abia astept sa il vad pe bebe!
Si.acuma daca tot stii cum, apuca-te si mai pune!
Doroti, eu ti-am vazut pozele mai demult cand ai zis tu, le-am revazut acum ca ma gandeam ca poate ai mai pus si n-am vazut eu. Cred ca ti-am spus si atunci, daca oi fi uitat, uite acum : Arati foarte bine, burtica e cam mica
si ati fost niste miri minunati!
Ama, stai linistita ca sigur bebe n-a patit nimic. Oricum azi te duci la dr si o sa-l vezi la eco cum o duce! Totusi incearca si tu sa fii mai atenta..ce naiba..ca tare e nasol sa cazi...uf! Ia un
Te astept cu vesti de la Nayel dupa amiaza! Mult succes!
Ioana
25 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
dilaural spune:
'Neatza la toata lumea...
Si eu am pus poze inca de la capitolul trecut si nimeni nu m-a bagat in seama... 
Asta este...!!! ![]()
![]()
![]()
Noi suntem bine... mai avem cateva zile si mergem la eco... Abia asteptam!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
20+ cu
Andreea Eliza
inaioana spune:
quote:
Originally posted by dilaural
'Neatza la toata lumea...
Si eu am pus poze inca de la capitolul trecut si nimeni nu m-a bagat in seama...
Asta este...!!!
Neata si la tine, dar unde sunt pozele ca le caut cu lumanarea si nu le gasesc

Ioana
25 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja
dilaural spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Neata si la tine, dar unde sunt pozele ca le caut cu lumanarea si nu le gasesc..da si tu un link ceva, eventual pune-l la semnatura ca noi!
Ioana25 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
Uite acilea... http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67340&whichpage=8
Ultimul meu mesaj de pe pagina...
Nu le-am pus la semnatura ca am zis ca cine vrea sa le vada ... le vede atunci...
Dar ... cred ca n-a vrut nimeni !!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
20+ cu
Andreea Eliza
ama_kaly spune:
Alia imi cer scuze..eu am citit la ambele masuratori 24saptamani si credeam ca mi-ai dat 2masuratori diferite pentru aceeasi saptamana!!
Acum iti trec si de la 26saptamani!Inca o data scuze!
Cat despre cazut,si eu ma citit ca daca ai baiat,cazi in timpul sarcinii dar puteam si eu sa cad mai "finutz" nu asa ca vaca
inaioana da,dupa amiaza ma duc la Nayel..sper sa fie bine bebe dupa cazatura de ieri.Am fost atenta,n-am cazut cat a fost gheata afara si am patit-o acum si in sala de examen!

doroti si eu m-am uitat la pozicile tale inca de cand le-ai pus..daca nu ti-am zis nimic atunci e pentru ca sunt foarte aiurita si uituca in ultimul timp
Ai o burtica foarte draguta,sa va traiasca bebelina si sa va bucurati de ea!!Eu am primit de la al meu sot cartea "Mama si copilul" pe care mi-o doream foarte mult!
Cu o zi inainte am fost in mall si m-am uitat eu lung dupa ea,iar in ziua urmatoare dragul de el a venit cu ea acasa!
Ieri a nascut o cunostinta o fetita la Polizu,abia astept sa merg s-o vad.Prima nastere,natural si a durat 2ore!Wow..ce usor!!
Va
si aveti grija de
!!
io
27+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
inaioana spune:
Uuuuf! Mare e paranoia printre femeile gravideeee!
Dar nu comentez prea muult ca sufar si eu de aceeasi boala!![]()
Le-am vazut acum, sunteti foarte frumosi si ati avut o nunta superba! Rochia mi-a placut la nebunie! Dar unde e burtica, bey? Ca asta ne doare acuma![]()
Fa bine si pune-le la semnatura imediat si intelege si tu ca de multe ori fetele sunt preocupate de cine stie ce si fara sa vrea trec cu vederea anumite lucruri. In nici un caz din rautate, ce naiba! Eeeeeeeeeeee!
Asa ca pana atunci fac eu anuntul:
Lumeeeee, lumeeeeeee!!! Dilaural are poze minunate aici :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos
PS Apropo de paranoia, stiti care e culmea paranoiei? Sa crezi ca aia din gramada de rugby s-au adunat sa vorbeasca despre tine!!!!![]()
Ioana
25 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)