Mamici de mai-iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 2
Carmen Cita spune:
mihaela.f multumim pentru link-ul despre IR-uri
! In lipsa celui de la Inaioana (care in continuare vad ca nu functioneaza) m-am mai lamurit si io in legatura cu valorile astea .
Carmen
21 cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
cristina1702 spune:
puiudana
eram in ceata si iti multumesc ca in sfarsit cu ajutorul tau m-am lamurit si eu...deci trebuie sa mai trec pe la doctorul de familie...
cristina
carminabulina spune:
Buna fetelor! VA scriu dupa o noapte si o zi de cosmar, de-abia acum ma pot aseza in fund pe scaun. Dar durerea a mai cedat, din pacate nu a trecut. Inafara de aviperin (venin de albine) nu am dat cu nimic pe acolo nini nu am luat pastile si ma gandesc ca poate asa e cum ziceti voi, o compresie a vreunui nerv sau mi se mareste bazinul sau naiba stie.
Centrul Medical Sanador, nr. tel: 322.27.42 / 322.46.74 / 327.75.80, ala din Bd. Decebal - pentru vivighe.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
vivighe spune:
Ioana iti dai seama ca nu m-asteptam sa se dea la stiri ca e streptococul in municipal,dar credeam ca ai vo sursa interna care sa-ti vanda "un pont".Sursa mea de exemplu mi-a spus ca n-am de ce sa-mi fac griji.
cristina nu ma da nici pe mine curajul afara din casa.Am zis ca preferam natural daca ma asigura cineva ca nu ma taie.Normal ca decat o taietura stim noi unde mai bine una pe burta,desi sunt persoane care au trecut prin ambele proceduri si sustin ca te refaci mult mai repede dupa nasterea naturala.Ma rog...fiecare cum prefera.
Nu mai stiu cine se intreba de miscarile lui bebe,la mine sta de multe ori cu spatele si ma loveste inspre interior...e o senzatie tare ciudata.Cand era mai mica mi se parea ca ma gadila ceva in colon,ca mai mai ca incepusem sa ma intreb daca nu care cumva am v-un limbric![]()
vreau si eu sugestii de nume de fetitze...ca nu gasesc nimik sa-mi placa
viviana
24w 3d
vivighe spune:
carmina merci pt nr de tel.Din pacate ma programau chiar cand eu tre sa plec,asa ca mai stau pana ma intorc.Sper sa nu ma mai doara rinichii astia chiar asa.
inaioana spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Ioana iti dai seama ca nu m-asteptam sa se dea la stiri ca e streptococul in municipal,dar credeam ca ai vo sursa interna care sa-ti vanda "un pont".Sursa mea de exemplu mi-a spus ca n-am de ce sa-mi fac griji.
Nu am nici o sursa interna. Am o prietena buna care e studenta la medicina in ultimul an si al carei sotz este asistent universitar tot la medicina si am rugat-o sa se intereseze "din interior". Si mi-a spus ca nu a aflat nimic, adica cei cu cre a vorbit sustin ca e clean dar tot ea mi-a spus ca exista si posibilitatea de a se tine ascuns...Asa ca...io am zis ca paza buna fereste primejdia rea!
Eu am nascut foarte bine acolo in 2004 si acum cand am tot cautat chestii despre asta am vazut ca si in 2004 au fost probleme...ce sa zic? Fiecare cu norocul lui! Totusi eu nu m-as mai putea duce acum acolo dupa ce am citit povestea respectiva. Atata tot! Este, daca vrei, o chestie psihica!
Ralucis, si pe mine ma buseste bebe in col, nu-ti face griji, e normal. Si Katja facea la fel! Nu o sa o faca prea mult pentru ca o sa se stramteze locul!
Carmina si Dana, bine ca va simtiti mai bine (una fizic si una psihic!

Ioana
25 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja
shoricutza spune:
Carmina sper sa-ti treaca de tot durerea cea rea! stai cat mai mult intinsa si repeta figura cu masajul daca iti face bine. Io iti tin pumnii sa te faci bine repede.
Ama cum fu la examen? ai luat 10?
hai ca ti-am tinut pumnisorii ...
22+
virgi spune:
Salutare burtici!!!
- Astazi am fost la medic. totul pare ca este normal..desi mi-a spus ca bb are 500 grame si 23 sapt - 4 zile...din cate am citit eu pe la voi..nu prea ma incadrez in grafic....e normal ca la 23 sapt...sa aibe greutatea asta????? lee mi-a spus ca-i ok,,nu l-am intrebat mai multe ca nu stiam cat ar trebui sa fie.
- In rest toate au fost ok...ne-a facut si o surpriza si ne-a aratat-o pe bb la echo 3d si 4d....eu habar nu aveam ca acel aparat are si asa ceva...dar ne-a spus ca e doar pentru distractia parintilor ...si ca cel mai bine o vom vedea la consultul urmator....ca atunci are varsta optima..sa-i faca o poza frumoasa. dar a ramas inregistrarea pe video chiar daca poze nu ne-a facut decat cu 2d. Oricum 3d si 4d sunt gratuite.
- I-am spus ca am avut ceva contractii...si mi-a spus ca-s normale...sa beau apa multa si sa ma odihnesc de fiecare data cand le voi mai simti..m-a asigurat ca nu-i nici o problema.
- Mi-a atras atentia ca am laut 3 kg in loc de 2 cum era normal de la ultima intalnire.
- mi-a dat in continuare reteta sa iau fier. aici nu pot lua nici o vitamina fara reteta. si mi-a reamintit ca e foarte importnat si sa nu uit sa-l iau.
- pentru intalnirea viitoare mi-a dat o sticluta cu un lichid galben pentru testul de diabet gestational si mi-a spus sa-l beau cu o ora inainte sa ma duc la el.
Cam astea sunt ultimele noastre noutati.
23+
Luana 500 grame
virgi spune:
Cristina - ai dreptate. ideal ar fi sa ai toate datele adunate la un loc, dar din pacate nu intotdeauna e cum vrem noi.oricum eu iti doresc sa fii optimista si sa speram ca nu vei avea neveie de el si ca vei fi asistata la nastere de medicul carea te-a urmarit pe toata perioada.
Trista povestea ta cu sarcina anterioara dar ma bucur ca ti-ai revenit iar acum poti sa traiesti iarasi cel mai frumos moment din viata unei femei.
de la mine
Papadie bafta la echo si sa vii cu vesti bune.
Ama: sa-ti pice la examen ce-ai invatat mai bine..sa nu-l stresezi pe bb.
ama_kaly spune:
Fetelor shoricutza si virgi va multumesc pentru pumnisorii stransi..la examen nu stiu ce am facut ca au fost multe intrebari,timpul scurt si memoria ma cam lasa in perioada asta,dar cand sa duc foaia am luat o cazatura zdravana
de ma doare piciorul si acum si l-am zdruncit pe bebe groaznic..sper sa nu fi patit nimic cu asa o mama impiedicata 

Zici ca am picioarele din plastilina,si acum ma apuca nervii cand imi amintesc..ma oftic enorm ca am cazut mai ales acum ca sunt insarcinata!!!Tocmai eu care de cand eram mica nu am mai luat nici o cazatura,am cazut acum!
Imi venea sa plang de nervi acolo si sa injur de mama focului,dar m-am abtinut ca era o groaza de lume inclusiv profu.Acum am piciorul bandajat ca ma doare,da nu e grav, pot sa merg!
Azi noapte abia am reusit sa adorm ca am avut contractii dureroase!!
De abia astept sa ajung la dr sa zic si de ele..Off,acum toate bubele rele sunt in ... babei mele!
mihaela acum iti trec bebele pe listuta!daca mi-ai mai zise si nu am trecut,mii de scuze..sunt super aiurita in ultimul timp!
Te-ai intalnit cu ildy?Inca asteptam filmuletul!carmina CASA DE PIATRA!!! O sa fii o mireasa cu burtica tare frumusica!
Mie carnetul gravidei mi-l da dr ginecolog!V-am spus ca e dr mamei mele si se inteleg foarte bine,iar data trecuta am intrebat si mama a sunat azi sa se programeze si i-a spus ca mi-a facut rost si de carnet.Astept sa vad cum imi ies analizele de secretie de data trecuta,ca am niste scurgeri foarte suparatoare si am inteles ca in perioada asta suntem foarte predispuse la astfel de infectii!io
27+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe