Mamici de mai-iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
inaioana spune:
Stati foarte linstite ca ingrasarea nici nu a inceput. He he he!![]()
Eu m-am ingrasat 27 kg cu Katja si alea 20 au fost in ultimele 2,5 luni!
e adevarat ca in ultimele doua sapt nu prea am mai putut manca si am slabit : 2kg!![]()
Oricum, cred ca am mai spus, femeile subponderale (aviz, Carmina!) se ingrasa mai mult in sarcina decat femeile normo sau supra ponderale. Asa ca...stai linistita ca tot vreo 20kg te pasc!
Amonar, eu era cat pe aci sa te dau disparuta!Serios, ma pregateam sa scriu un mesaj intrebator cu "unde naiba s-a pitit Amonar?!?!"
Cat despre cezariana, sa stii ca nu e o regula nici in Romania, chiar am o prietena care a nascut natural acum 9 luni un baietel de 4.200 kg asa ca... Depinde foarte mult de doctor, fireste, dar in general nici pe aici nu se mai face cezariana doar pentru ca bebe e mare.
Si, sper sa nu te demoralizez, dar cred ca stii si tu ca Olanda e cea mai proasta alegere din punctul asta de vedere. Din cate stiu se merge foarte mult pe ideea de totul natural, se naste acasa cu moasa in cele mai multe cazuri..adica...tre' sa cauti serios ca sa gasesti pe unul care sa-ti faca cezariana la cerere. Cel putin eu asa stiu, sper sa gresesc!
Oricum, cresterile astea mai sunt si salturi, e foarte posibil sa se mai tempereze. Si mai lasa bomboanele (de parca s-ar putea!
)!
Ioana
25 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
LYLY809 spune:
Bulinuto, sunt o specialitate de carnati cu carne de vita, le zice de fapt "de Plescoi", desi sunt cu putina grasime sunt cam picanti. Si la City Grill am vazut asta seara ca aveau. Dar se gasesc si proaspeti,negatiti, la magazinele Stenyon. Acu' am citit ca te mariti sambata ailalta
Ati scris asa de mult azi, ca am ametit citind...
Lily 22+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
magghyc spune:
Alia,
Daca acuma am racit????Adica de fapt saptamana trecuta...tu cand erai la pamant habar nu aveam de spray...faza simpatica e ca nu mi l-a recomandat doctorita de familie, ci sotul ei
...Dar si el e tot medic, doar ca lucreaza in cercetare sau ceva de genul asta...A, si e destul descump (pt un spray cu propolis, cred ca a fost vreo 150 de mii)...
carminabulina,
Na, ca sa te simti satisfacuta...IO eram miss elefantel inainte si pana in 23 de s am pus inca 10 kg de care (nu) aveam nevoie...si pe care vreau sa le dau jos!
Nu ma intreba cum am reusit sa le pun , caci nu stiu. Asa ca nu ma mai stresez si pe tema asta!
magg 23 s+
Amonar spune:
LYLY809
Ai avut dreptate cu pozele...nu am editat bine fisierul..dar acuma sant puse iarasi. Si de Olandez..ce sa spun..sa vina cum o crede el ca vrea...mama il scoate ea cumva...![]()
Inaioana
Pai eu nu prea aveam ceva nou de spus....voi erati ocupate cu tot felul de analize, eco-uri...eu aveam pauza....la eco nu am mai fost de mult de la saptamana 22.In rest nu se prea intampla nimic..de masuratori habar nu aveam...acum moasa m-a trimis la sange pt fier si diabet/glicerina. In orice caz moasa a azis ca facem un eco daca "Olandezul " meu creste in ritmul asta.
De Olanda, ai dreptate...nu prea am sanse la cezariana. Stiu chestia asta. Dar am invins o lupta totusi!!!
Am lamurit lumea sa-mi faca epidurala!!!! Iupi!!!
Am fost la spital si am vorbit cu un ginecolog si i-am spus ca chestia cu "naturalismul" nu imi prieste si mi-e o frica de mor de nastere fara epidurala si acasa. Tipul a spus ca e "liberal" si respecta dorinta gravidei. Deci in chestia asta mi s-a luat o piatra d epe inima....Cu moasa am terminat repede..i-am zis....eu vreau epidurala si cei de la spital sant dispusi sa mi-o faca..deci hands off!!! Nu stiu daca i-a convenit sau nu dar eu vreau sa am regia in mana in ceea ce priveste nasterea mea. Ea mi-a aruncat o "pastila" ceva de genul: in practica se dovedeste ca de multe ori nu se mai ajunge la epidurala pt ca femeia are dilatatia prea mare si naste repede....si pana ajunge la spital...La care eu i-am spus: pai daca stam sa ne cocolosim....o facem, nu o facem, bineinteles ca trece timpul.
Acum vom vedea cum va fi!
Voi v-ati gandit la epidurala? O faceti sau nu daca puteti sa alegeti?
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
ama_kaly spune:
Mamici cu burtici,uitati un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68126" target="_blank"> AICI
Va astept sa scrieti acolo!
io
27+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe