Bebelusi de iulie-august 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 9

Dianami spune:
 Mamini, saru'mana de sfaturi! 

O sa dau o fuga la Fac. de Stomatologie, sa vad ce imi spune un pedodont. Ideea e ca nu prea ma intereseaza ce campanii nationale exista, nici n-am auzit, dar vreau sa fac ce e mai bine pt. puiul meu, chiar si pe cont propriu. Poate se gandesc sa fluorizeze apa, dar cine da bebelusului apa de robinete din Romania? 
 Daca o pui la microscop vezi toata flora si fauna posibila...
Ziceai ca o sa o speli pe Veve cu pasta imediat ce va sti sa scuipe. Acum nu folosesti pasta? Eu o spal cu Nenedent Baby, pe care scrie ca nu e nociva bebelusilor daca o inghit. Bineinteles, intr-o cantitate infima. 
Nu fac bine? Ca as vrea sa se obisnuiasca de mica cu asemenea deprinderi.
Multumesc mult inca o data! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia

mamini spune:
 Oana, du-te si fa scandal cu coroana aia, nu e in regula, in fond ai platit, nu e posibil asa ceva!
in rest, recomandarile de trat de canal la dinti care nu dor pot fi ok, dar nu stiu daca nu vad. dar daca nu ai incredere in asta, schimba-l, e mai important decit orice altceva.
sa stii ca nici eu nu gatesc pt asta mica, ii dau de la borcan, aici sunt numai legume olandeze, umflate de chimicale.
M

Dianami spune:
 Auras, bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca puiul! Primele 10 mesaje sunt moderate, de aceea apar mai tarziu decat cand le-ai trimis. Asa ca scrie-le repede, ca sa scapi 
.
Anis, Oana, eu am carnita de la tara, de la bunica, deci e cat se poate de organica. La fel si morcovii, albitura, cartofii, prazul. Cumpar doar dovlecei. Asa ca o primesc proaspata, o portionez si scot cand am nevoie. Am mai si fiert pieptul de pui, l-am portionat asa si il adaug in supa in timpul fierberii.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia

mamini spune:
 Diana Mirela, pastele astea de bebe nu au fluor, sau f putin.e cam tot aia daca le folosesti sau nu. imediat ce invata sa scuipe poti folosi pasta cu fluor, ca de asta vorbeam, de fluor. periajul e important de la inceput, pasta nu.
M

Monica-Elena spune:
 Delia eu ii dau fructele simple ptr ca nu suporta nici cereale si nici branzica in ele. Nu ii plac combinatiile e mai maidanez ca masa(adica eu) nu rafinat.....
Repet cerealele de la Humana nu au zahar si gluten mai ales cele de la 4 si 6 luni.
OanaC piureul de fructe il fac f repede curat un mar, o para , o banana sau cu mar fac o combinatie cu un borcanel si gata piureul.Eu le fac cu storcatorul de fructe.
La legume si carnita ii fac din doua in doua zile.Aici folosesc blenderul de mana ptr ca deocamdata cantitatea pe care o papa el este mica. De obicei dimineata cand el isi face somnicul de o ora. Curat legumele si pun carnita separat la fiert si pana la pranz numai bine se fac la foc mic. In general legumele le am la congelator puse asta toamna din gradina de la cineva. Am doar cartoful dulce si albiturile de curatat care se gasesc si pe vremea asta. Efectiv cand ii fac piureul de legume il tin langa mine in scaunul de masa si vorbesc cu el il mai legan cu un picior daca plange si pun din ciorbita cate o bucatica din fiecare leguma si carnita si bag la blender. Mai nou ii pun in legume si branza calcica ptr ca in fructe nu o ia. Si branzica la fel o fac zilnic dimineata. In ora aia cat el doarme eu ma misc super repede ii fac mancarica, fac paturile si aerisesc casa si sterilizez suzetele si biberoanele de lapte ptr intreaga zi. Apoi mai fac cate ceva cand mai adoarme el.De dat cu aspiratorul sau curatenie mai amanuntita am pe cineva care vine cate 4 ore zilnic, eu nu fac decat mancare si spal si bineinteles fac tot ce tine de copil si ma ocup de el. Restul treburilor in casa le face o fata care vine zilnic. Iar cumparaturile le facem de obicei la 2 sapt eu cu sotul meu, iar Mihnea sta cu mama mea. Asta cand nu plecam in wekenduri la munte.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

acusor spune:
 Mamini, somn usor si multumim mult de informatii si sfaturi! Biata de tine, te-am acaparat cu totul azi. De Veve nici n-ai mai apucat sa povestesti. 
Am si eu o nelamurire cu dosarul asta pentru indemnizatie 
. Vecina mea a auzit ca ar mai trebuie completata o cerere. Asa ca azi s-a dus la directia sociala din sect. 3(sau cum ii zice) si i-a dat sa completeze inca o data declaratia pe proprie raspundere (aia de 6 pagini). Mi se pare pur si simplu aberant sa completezi aceeasi cerere de doua ori. Cica trebuie sa vina iar cu certificatul copilului in original sa fie astia siguri ca ai copil.
Cele carora le-au depus firmele dosarele, v-ati mai dus la directia asta sa mai completati cererea inca o data?
Maine ma duc si eu sa vad care-i treaba. Asa luam banii la sfantu' asteapta. 
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005) 
Poze
Cat de mari suntem

corbioana spune:
 Mamini multumim frumos daaaa e maaale domnul Andrei 
Simona i-am dat ieri lui Andrei spanac cu putin dovlecel si carnita de pui si spre marea mea supriza a papat tot! Da vad ca parerile sunt super impartite insa asa mi-a zis mie pediatra ca ma sfatuieste sa nu-l facem asa ca asa am si hotarat. Asta e sper sa ne ajute Dumnezeu pe toate si sa ne fereasca de boli. 
Oana si eu fac papica lui Andrei printre toate celelalte. Greu ce-i drept dar asta e. 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

andatudor spune:
 Luminita-felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si Bb2 sanatos!!
Bravo,esti curajoasa!!
Ema,Nicoleta-imi pare sincer rau!! Sunr in aceeasi situatie:bunica mea a facut al doilea atac cerebral in decurs de 3 sapt. si acum e paralizata pe partea dreapta,in conditiile in care bunicul meu(sotul ei) a murit in octombrie si eu n-am putut sa ma duc!
Asta e ! Important e ca-i pastrezi tot timpul in inima ta!!
Auras-bine ai venit !!
Brianamica-am vazut pozele cu printesele tale,-minunate!!Mi se pare ca seamana tare mult una cu alta-de parca ar fi surori![]()
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze

andatudor spune:
 Oana-si eu la fel ma descurc atunci cand doarme piticul,dar marul ras sau banana i-o fac cand e treaz, caci altfel se oxideaza.Sa vedem cum o fi cand o sa incep si supa,dar o sa i-o pun la fiert cand doarme! Ca si mie mi se rupe inima sa-l las singur ! Cand e treaz tot timpul ma joc cu el,rar il las cate 5 min. singurel!
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze