Bebelusi de iulie-august 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Sa va spun fetele....

Cred ca Ana a inceput perioada cu dintisorii. M-a chinuit azi noapte.... la greu

Sunt zombi de oboseala.

S-a trezit de vreo 4 ori, in tipete.. nu a vrut sa manance, nu a vrut suzeta... , nu in brate ....nimic.

Pe la 4.00 simteam ca pocnesc de somn, si deja ma lua groaza ca nu adoarme si nu prind nici alea 2 ore de somn care imi mai ramasesera. Insa a adormit ea, si am adormit si eu.
In schimb la 6.10 era vesela si cu chef de ... vorba.....unde zisesem ca mai stau si eu in pat macar pana la sapte

Sunt la serviciu si vreau o PERNAAAA!!!!!!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Monica,Brianamica-cred ca m-am exprimat gresit! Nu fac numai cocoloashe,dar se mai gaseste cate unul ici pi colo.Cred ca nu mestec eu cum trebuie,nu stiu ce sa cred, ca nu-s expirate! Sau poate nu pun apa destul de calda!O pun mai calduta,voi cum faceti?

A, si Monica felicitari pt. primul cuvintel!!La cat mai multe !!

Nicoleta-La multi ani(lunitze) lui Vladut!! Sa creasca mare ,sanatos si sa va umple sufletul de bucurie la fel ca pana acum!La multi ani si pt. mama ta!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Andatudor, eu pun apa calda , si adaug cate putina apa in timp ce le frec bine.... ca pe icre....

Daca iti mai raman cereale netopite ici colo, inseamna ca nu e apa destul de calda (asa patesc eu la ciocolata calda a Elei ).

Incearca cu apa mai calda si ai sa vezi ce masa buna ii dai puiului tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata..

Adica o fi ea buna..da' nu pt mine.A adormit la ora 2..e clar ca din cauza oboselii..am niste ochii cat cepele
Imi vine sa deschis geamul si sa strig

Lia crezi ca pot incepe sa cumpar cate 10g?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Anis, de cateva nopti iar nu mai am probleme cu somnul Sarei, multumesc lui Dumnezeu. Am schimbat iar metoda de adormit, se pare ca nu mai raspundea la vechea comanda. O adorm in carucior, indiferent daca e somn de zi sau cel de noapte. Se trezeste de 2 ori pe noapte si suge, dar in rest somnul ei e linistit.

Eu ma simt mai bine, am bagat ieri lamaie cu miere si vitamina C si deja sunt muult mai bine, se pare ca n-a fost ceea ce am crezut eu.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI BEBELUSHILOR CARE ISI ADAUGA INCA O LUNA AZI!!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Oana C, pregatirea mesei Sarei dureaza maxim 10 minute, pana curat zarzavaturile si le pun la fiert. Mai exista si posibilitatea pastrarii la congelator a mancarii, pot sa-ti dau un site, daca vrei, unde explica mai pe larg. Deocamdata nu am facut asa, dar in curand -adica in momentul cand va incepe sa manance serios-probabil ii voi gati o data pe saptamana si apoi scot doar ce am nevoie.

Sara nu rosteste cuvinte constient inca, dar vorbeste o limba bebeleza tare dulce. Nu-i tace gura o clipa. In plus cred ca ii place mult sa se auda tare, dimineata aud pe vecina de deasupra cum deschide geamul, la putin timp dupa ce fata mea deschide gurita. Chestia care ma ingrijoreaza e ca nu-i place carnea, prin urmare ieri i-am dat 1/4 galbenus. Eu voi incerca sa alternez zilele: o zi carne, o zi galbenus, o zi pireu simplu. Ficatelul am sa-l introduc doar mai tarziu, catre 8 luni, dar pana atunci voi incerca si carnita de vita, poate am mai mult succes decat cu puiul.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Anis, hai sa facem un club al mamicilor somnoroase

Mergi la inceput

Multumim pentru aprecierile aduse iepurashului....
Un pupic pt toate mamicile si bebelushii de la INGRID !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Monai nu e cam mult out? Eu stiu ca se da la inceput un sfert apoi in sapt urmatoare jumate si tot asa pana ajungi la un galbenus pe sapt numai mult ca ii nenorocesti ficatul. La fel si ficatul de pui odata pe saptamana.

Andatudor eu am apa incalzita in incalzitorul de biberon l-am programat exact la temp optima cat sa nu stau nici sa incalzesc si nici sa racesc si cu aia fac si cerealele.

Multumesc frumos de urari dar Mihnea zice tata si mama deja de o luna

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput