Clubul nurorilor (10)
Raspunsuri - Pagina 6
lavinai spune:
buna nurorilor!
andreea sunt alaturi de tine, si ma rog sa fie totul bine. gandestete pozitiv. trebuie sa fie bine!
Raza de soare si eu am facut la fel cu soacra, desi ar fi vrut sa vina cu mine cand am probat rochia, nici macar nu am chemat-o, i-am aratat doar poza facuta pe telefon si un pic pe camaera video. am zis ca mai bien ma vede direct la nunat sa fie emotia mai mare.........
http://pg.photos.yahoo.com
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Ma simt jenata sa mai vb de a mea rochita, cand a.cicel e suparata..
Razastai linistita. Eu ma bucur ca ti-ai luat rochia si ti-am spus ca arati superb. Eu sunt suparata, dar asta e. Doua saptamani o sa stau ca pe ace. Dar datorita voua am inceput totusi sa sper ca sunt sanse sa nu fi luat boala. Acum mai am ceva perante, fata de cum era de dimineata.
fannna2003 i-am trimis mail doctorului. Iti multumesc pt adresa.
11+
Mai am 24 de zile pana la nunta
POZE
diadaniela spune:
Andreea,n-ai inteles.Soacra-sa nu sta cu ea,vine doar in vizita la 6 dimineata.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
M-am mai linistit putin. Mi-a raspuns doctorul caruia i-am scris mail.
"Marea majoritate a persoanelor adulte sunt imunizate contra rujeolei, altfel spus au intrat in contact cu microbul pana la varsta la care se fac copii.
Daca apare la femeia gravida rujeola nu pune in general in pericol copilul, dar poate evolua mai serios, deci este un risc matern si nu un risc fetal (asa cum e la rubeola cu care se confunda adesea).
Daca va apar semne de rujeola (ceea ce este cu totul improbabil, asa cum v-am spus mai sus), singura grija trebuie sa fie evitarea temperaturii peste 38,5 grade. Peste aceasta valoare sarcina este in pericol, nu datorita bolii, ci datorita febrei."
Asta e raspunsul lui. Eu zic ca e de bine, nu-i asa?
11+
POZE
diadaniela spune:
E de bine ,Andreea,e de bine! Ma bucur mult ca totul e ok. Acum facem petrecere.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Andreea,n-ai inteles.Soacra-sa nu sta cu ea,vine doar in vizita la 6 dimineata.
Atunci chiar ca nu am inteles eu bine. Da' la ora aia se fac vizite? eu nu i-as deschide usa. Va spun sincer. Eu la ora aia nu deschid nimanui usa, doar ca are chef sa vada ce facem. Poate sa fie oricine. Doar daca stiu ca vine...altfel...
11+
POZE
a.cicel spune:
fannna2003 iti multumesc inca o data pentru adresa doctorului.
Si voua pt ca sunteti alaturi de mine.
11+
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Si voua pt ca sunteti alaturi de mine.
Doamne-ajuta sa fie bine ! Si multumesc pt raspunsul de mai sus... dar tu esti mai importanta acum.
Raza de soare
Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:
http://community.webshots.com/user/mokosistaf
fannna2003 spune:
razucoma bucura enorm raspunsul pe care l-ai primit.
NU STIU DACA INTRA PE ACEST FORUM ( ptr d-na doctor Dragomir)DAR DACA O FACE TIN SA-I MULTUMESC ,ATAT PTR.RASPUNS CAT SI PTR. OPORTUNITATE.
bunicuta spune:
buna nurorilor
ma bucur ca sunteti bine si la intrebarea "ce nazbitii a mai facut soacra mea"nu aveti prea multe lucruri de scris-poate s-au mai imbunat soacrele
Andreeasper sa n-ai nici un fel de probleme de sanatate-asa cum ai primit si raspunsul doctorului -acelasi sfat iti dau si eu vorbeste cu ginecologul tau.
[orange]raza de soare [/orange-)f frumoasa rochia o sa fii o super mireasa-din experienta cred ca soacra ta si-a amintit de vremurile
cand a fost si ea mireasa si a apucat-o nostalgia ca si pe mine m-au napadit amintirile- iti doresc o nunta de aur si totul sa fie la superlativ-nu lasa ca frumusetea acestui moment(al nuntii) sa-l
umbreasca toanele soacrei-las-o inpace
Joker daca soacra este profesoara-presupun ca se poate discuta cu ea referitor la toate aspectele prezenate de tine-
si sper sa inteleaga si sa-si modifice comportamentul altfel trebuie sa fii mai dura si sa-i impui reguli de comportament.
a sa nu uit referitor la lista -sunt pe lista nurorilor-pentru ca "viitoare soacra" poate sa dureze mult-dupa spusele baiatului meu.
o saptamana buna sa aveti si tot binele din lume va doresc.