video cu bb in burtica si cu nastere
Raspunsuri - Pagina 2
fairy_adina spune:
Piatra Lunii se mai numeste si Moonstone, sau selenit. Este o varianta a cristalului de cuart. Cei care se pricep la cristaloterapie, spun ca aceasta piatra este foarte blanda, actioneaza pozitiv asupra tuturor lichidelor din organism, activeaza centru sahasrara (cel alb din varful capului pe unde se spune ca ar intra energia Divina spirituala)
Din experienta mea , pot sa spun ca a fost nevoie de o piatra (de fapt de mai multe) destul de maricele (norocul meu ca am gasit bijuteria care trebuie ( cele indiene cu argint sau thailandeze ..) si ca dupa 2-3 saptamani am inceput sa simt efectul . Au disparut toate acele vise (cosmaruri) ... pe care le-am avut la ceilalti doi copii . Am primit cumva .. de sus asigurarea ca totul va fi perfect. Daca la ceilalti doi simteam mereu o stare de agitatie .. sa merg la doctor sa vad ce se mai intampla .. stare pe care si la acesta am avut-o pana la a purta bijuteria respectiva... la acest copil am fost parca linistita de sus .. ca totul este perfect . Am trait o stare de armonie si siguranta interioara . Am pus-o si pe seama faptului ca dorind sa pastrez piatra cat mai pura (energetic .. asa m-a invatat fata de la care am cumparat-o) imi faceam rugaciunile si in gandul meu vedeam mereu acea lumina magica pe care o vezi radiind cand observi cristalul acesta in lumina solara. Este destul de scumpa o astfel de bijuterie (pe mine m-a costat 2600 000 o bratara si un pandantiv din argint ) dar ... cand am nascut si mi-am vazut bratara la mana ... parca am uitat ce greu mi-a venit sa scot banii astia din buzunar pe langa multe alte cheltuieli. Prima si a doua oara eu am nascut fortat (provocat) motiv din care al doilea copil (venind prea devreme pe lume) nu a putut sa supravietuiasca. Acum eram atat de stresata ..sa nu se intample ceva rau din nou .. incat as fi facut orice pentru o clipa de liniste . Am nascut f greu prima data iar a doua oara a fost si mai mare chinul .. stiind ce ma asteapta.. am zis ca mai bine fac cezariana. Doctorul nici nu voia sa auda . Cand au inceput contractiile i-am zis sotului ca ma doare putin burta si sa-mi faca masaj la picioare. Dupa inca o ora eram in taxi .. (ora 2.30 noaptea) voiam sa merg ;la consult sa vad daca nu cumva trebuie sa nasc. In taxi au inceput durerile marisoare. Iar la 2.45 dupa ce a facut moasa putin misto de mine ca doctorul meu era plecat in strainatate.. am impins de doua ori si gata am fost. Eu.. nu am crezut ... ca am nascut .. (obisnuita fiind cu ce fusese inainte)
Apoi mi-am adus aminte de terapia mea neconventionala .. A avut efect intr-adevar. La nici una din sarcini nu am fost atat de armonizata in mine insami .. asa ca si nasterea a fost f usoara . daca doriti sa cumparati si nu stiti de unde ... va pun in legatura cu prietena mea (este practic colega de ... breasla ) dar sunt sigura ca puteti gasi prin bucuresti... Atentie dupa ce o cumparati trebuie sa va personalizati piatra ... o puneti la soare (dar sa nu bata direct lumina pe ea , in spatele unui geam) si o impregnati cu prietenia voastra ( la fel cum faceti cu florile din ghivece ) nu folositi alte pietre ... sunt prea puternice pentru conditia pe care o aveti acum .
mai multe inf dar in limba engleza , gasiti pe lucratorulinlumina.com la linkuri .
va imbratisez pe toate si va doresc o nastere la fel de usoara cum am avut-o eu pe a treia .. cu sau fara pietre ..
Iata pagina cu bratara si pandantivul meu . Daca cineva este interesata sa le cumpere ... sa ma contacteze pe e-mail. www.geocities.com/fairyadina
Mai revin .
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
fairy_adina spune:
Un alt cristal foarte benefic (si inofensiv) chiar pentru cei care nu cunosc tehnici de purificare si de lucru cu cristale este Ametistul. Mai ales clusterele de ametist ( cuart de culoare violet) Clusterele sunt acele flori de mina ...
Eu am in casa un cluster de cuart fumuriu adus din minele de aur de la Baia Mare . Toate persoanele care imi intra in casa spun ca se simt foarte bine la mine (chiar daca sunt doar 25 de mp) ca le trec durerile de cap ... si ca abia asteapta sa mai vina . Aceste flori de mina .. daca sunt purificate ( tinute la soare) au capacitatea sa neutralizeze efectele negative energetice , si sa amplifice orice este pozitiv . Cu alte cuvinte creeaza un fel de camp de rezonanta in care sunt amplificate gandurile pozitive tot ceea ce este bun luminos , iubitor
Eu cred ca ... chiar daca nu a fost dovedit stiintific efectul cristalelor ,( el nu a fost nici infirmat de stiinta ) , experientele oamenilor legate de acestea sunt demne de luat in seama , si ca atata timp cat terapia cu cristale nu inlocuieste religia pe care o avem fiecare ... si ramane la nivelul de hobby .. sau experiment .. nu este nici un pericol sa cadem in vreo extrema sectara . La fel ca florile , culorile , sunetele naturii , si aceste minerale sunt creatie divina ... si ne fac sa intuim cat de mare este forta care le-a creat.
Pana la termen .. va doresc sa va relaxati .. si sa ascultati muzica de relaxare (eu am ascultat Gheorghe Zamfir, George Iovu)
Mai revin
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
raalucutza spune:
mie imi mai trebuie argumente ca sa cred in asa ceva!te cred ca eu nu am incercat!si ma bucur enorm pt tine si pt sarcina usoara dar nu cred in asa ceva!fara suparare!ma bag si eu dar nu vreau sa te supara fiecare e cu parerea ei!
RALUCA 25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza
fairy_adina spune:
Cea de la care am cumparat bijuteriile este profesoara de fizica si chimie (materii cu care recunosc eu sunt cam paralela) si mi-a explicat cateva puncte de vedere stiintifice care ar putea sta la baza acestor efecte. Tot ce am retinut
a fost ca pe proprietatile cristalelor (cuart) se bazeaza toata tehnologia de ultima generatie si ca acestea sunt inca insuficient cunoscute si .. se mai asteapta la alte descoperiri in domeniu. (computere.. si alte mecanisme fine )
Poate este cineva care stie, si ne scrie aici.![]()
In alta parte pe internet am gasit o explicatie a indienilor .. care spun ca aceste cristale au acelasi principiu de actiune ca si remediile homeopate. Modul de alegere al unui cristal , dupa parerea lui nu ar trebui sa tina cont de zodia persoanei ( care este data doar de prezenta soarelui in unul sau altul din semnele zodiacului, aspect care nu defineste decat 10%din personalitatea cuiva) ci de atractia ei catre un cristal sau altul. Sau de un calcul complicat care sa aiba la baza toate aspectele planetare care se formeaza in harta natala a persoanei respective. De aceea eu nu folosesc cristalul care ar fi trebuit sa se potriveasca zodiei mele ci acel cristal care are un efect pentru un anume eveniment in viata mea.
De exemplu daca as avea examene de dat as purta citrin
Daca doresc o apropiere de latura spirituala - ametist
daca doresc sa-mi cresc vitalitatea - granat
daca doresc sa vin cu picioarele pe pamant sau sa realizez cate ceva din planurile pe care le am .. agat
cand am fost insarcinata , piatra lunii
Cuartul alb (acela transparent) se potriveste tuturor zodiilor si circumstantelor dar este foarte instabil . preia fara filtru toate informatiile din mediu ( filtrul cristalului este dat de culoarea lui) . Acest cristal ar trebui folosit numai de cei care stiu mai multe ( ceea ce nu e cazul meu)
Spor la vise ...
Cu drag,
Adina
fairy_adina spune:
cristaloterapia este inrudita (imprumuta din principiile) cromoterapiei -asta din cele observate de mine .
iata cateva repere - care sunt extrem de folositoare si cand va decorati casa si cand va imbracati .. mai ales in perioada asta atat de sensibila din timpul sarcinii :
Rosu
Rosu este asocait cu chakra bazala in regiunea sacrala. Promoveaza vitalitatea puterea, sexualitatea, vointa si starea de alerta. Rosu este neutralizeaza anemia, lipsa de energie, impotenta, presiunea scazuta sangelui. Culoarea complementara este turcoazul.
Caracteristici
Caracteristici generale
Intareste forta vietii, dorinta si sexualitatea. Stimuleaza.
La nivel fizic
Rosu este elementul focului. Razele rosii produc caldura care vitalizeaza si energizeaza corpul fizic.
Rosu stimuleaza si excita nervii si sangele.
Rosu stimuleaza senzorii nervilor. Este benefic in defiecientele de miros, vazut, auzit, gust si pipait.
Rosu activeaza circulatia sangelui, excita fluidul cerebro-spinal si sistemul nervos simpatic.
Rosu este bun pentru sistemul muscular si emisfera stanga a creierului. Este exelent pentru muschii contractati.
Rosu produce hemoglobina. Energizeaza ficatul.
Rosu descompune sarurile cristaline din corp si actioneaza ca un catalizator pentru ionizare. Rosu este in mod particular util in adsorbitia fierului in corp.
Rosul curata congestiile si mucoasele.
Rosu afecteaza sistemul circulator si sexualitatea. Stimuleaza toate energiile metabolismului, extremitatile si sangele. Rosu este o culoare stimulanta. Va energiza chakra bazala. Incalzeste si activeaza. Trezeste forta fizica de viata.
La nivel psihologic
Rosu reprezinta sanatatea, focul, mania, temperamental, pericolul si distrugerea.
Rosul stimuleaza, excita si actioneaza ca un iritant.
Rosul da persoanei simtul puterii.
Rosu este util a putea vedea la departare. Este folosit si pentru a ajuta pe cei extrovertiti sa intre in scoica lor.
Rosul poate fi folosit in tratamentul :
Rosul poate fi folosit in raceli, circulatii proaste ale sangelui, alimente si tulburari ale mucoaselor membranare. Rosu intareste energia fizica si vointa individului. Stimuleaza pasiuni adanci, oricare ar fi sex sau dragoste, curaj, ura si chiar razbunare.
Anemia
Boli cronice ale sangelui
Astm bronsic
Bronsite
Constipatie
Sistem endocrin – Rosul este util in managementul stressului. Joaca un rol important in sanatatea individului fizica, mentala, emotionala si spirituala.
Idiotism
Boli mentale cu manifestari de lipsa de interes
Cretinitate sau orice alte forme pot fi tratate cu rosu
Melancolia
Paralizie
Debilitate fizica
Pneumonia
Tuberculoza
Nu folositi rosu in caz de
Oameni cu tulburari emotionale
Temperamente excitabile
Febra
Oameni cu complexe fata de roz sau rosu
Hipertensiune
Conditii inflamatorii
Nebunie – Evitati rosul in majoritatea cazurilor de nebunie sau tulburari emotionale
Neurite
Indivizi care au dureri de cap la rosu
Folosirea excesului de rosu va produce febra si istovire. Promoveaza ostilitatea, furie si violenta. Prea mult rosu poate sa supra stimuleze sis a agraveze anumite conditii. O tensiune mare a sangelui este o indicatie despre prea multa energie rosie in system. Este recomandat ca rosul sa fie folosit in conjunctie cu raze albastre. Rosul este echilibrat prin verde.