Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, mai am o intrebare... Acu' m-am pornit cu intrebarile. Am postat un subiect si la Parintii intreaba, parintii raspund, dar as vrea sa va cer si voua opinia. Stiti ca mereu ma plang de faptul ca Riannei nu prea-i place sa doarma, fie ziua, fie noaptea. Ei bine ieri a adormit la mine pe piept si dupa un timp am transferat-o in patut, dar am pus-o pe burta (asa cum adormise pe pieptul meu). Mi-a dormit 3 ore!! Si cand s-a trezit n-a plans (cum face de obicei), ci a stat linistita in patut si s-a holbat la carusel vreo 10 minute (eu o pandeam, ea nu ma vedea). Azi mi-a adormit din nou pe piept si iarasi am transferat-o in patut sa doarma pe burta si-a dormit 2 ore jumate! Vad ca asa se odihneste ea, asa doarme ea bine, ca ma tot duc s-o verific sa fiu sigura ca e ok si e confortabila. Voi ce ziceti, fac rau c-o las sa doarma pe burta? Normal ca noaptea nu o pun pe burta, n-as putea inchide un ochi de griji, dar ziua vad ca numai asa imi doarme si ea mai mult de 45 de min. o data. Sfatuiti-ma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ah, ma laudam nu demult ca sunt umanista si acum mi-am gasit o greseala in mesajul anterior... comfortabila, nu confortabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by meems

Ina, ca tot ai deschis subiectul... Tu ce faci cu fata cand mergi sa faci dus si esti singura acasa? Ca eu pana acum nu am facut niciodata dus daca nu a fost sotul sa stea cu Rianna.


Eu o iau cu bouncer in baie, linga mine. In timp ce ma spal imi bag capul dupa perdea si ma maimutaresc la ea daca plinge. Dar la mine dusul dureaza 3 minute. Baie ( adica si la cap) mi-e frica sa fac daca nu este si sotul meu prin preajma.

Nu-ti face griji in ceea ce priveste gramatica, fetele inteleg.
Si eu mai gresesc cateodata, uit cum se scrie un anumit cuvint, etc.
Ai scris foarte bine confortabila (in romaneste) comfortable este in engleza

Doinna , la al doilea copil sper sa fiu deja "calita"

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

un minut dau si eu pe la voi. ca ma duc sa ma culc devreme - e nici noua jumate. pic de somn.

aaaa, ina:), si eu asa fac dus, chiar cind sint si altii acasa. pentru ca atunci cind sint acasa, etele-s pe mina mea. oi avea io doua nanici ca nimeni alta, dar sa stiti ca eu le gtesc cina la toti si tot eu ma ocup de fete cit sint pe-acasa. sean ma ajuta si el cum poate; nanicile stau prin camerele lor sau la televizor, asa viata sa tot traiesti:).

bb_alinus, ce ma bucur ca ati scapat de constipatie. sa stii ca io nu m-agit prea tare daca maya nu face kk o zi intreaga. vad ca asa e ea. o zi face de doua-trei-patru ori, alta zi nimic!

lavi02, multumim de aprecieri. nati a ta e o adevarata minune, iar silviuca o scumpa de tot! sa-ti traiasca frumoasele!

hai, am mai pus trei pozute cu noi patru, facute ieri. tare fericita sint cind am linga mine comorile mele.

va pup si pe voi si pe bucineii mici

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mona sa-ti traiasca zanele,tare frumusele sint!
Mayutza seamana cu "Veronica " ( Lulu Mihailescu) in prima poza pe care ai pus-o.

In legatura cu nanicile, tare mult tine ele la tine! pai s-au gandit ca toata ziulica stai cu funduletzul pe scaun, macar seara sa faci niste miscare,vezi cum tin ele la silueta ta..

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Buna dimineata, fetelor!
Voi le puneti ceva bebeilor pe fatuca-nas, gurita- cand ii scoateti afara si e frig (vreun fularas)?

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

[quote]Originally posted by Ina869
…de cind parintii trebuie sa asculte de copii?

INA, raspunsul ar fi:DIN TOTDEAUNA!


MEEMS, eu zic ca e chiar recomandat sa ii mai culcam si pe burta.Mie inca din maternitate mi l-a culcat pe burta iar acasa o data la 2 zile tot mai trage un somn asa!si de adormit tot pe mine adoarme cel mai bine!Daca s-ar lipi de mine ca marca de scrisoare, vorba cantecului!



MONA, SI LE PLATESTI PENTRU ASTA?


ilenutza si bb victor(22.12.2005)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Gandacel, of, of, of... condoleante si sint alaturi de tine in aceasta incercare ATIT de grea. Bine ca ai un bebelus acasa sa-ti aline durerea. Cred asta o sa ma tina si pe mine in viata cind s-o intimpla si la mine...

Anda, ce-o fi fost in astrele alea ale tale, ca numa' de morti am auzit saptamina trecuta.

Si pe o nota mai vesela, Anda, Smaranda se intovaraseste cu poetu' nu numa la greutate, dar si la mama dusa cu pluta. Mi-a urlat fata astazi ca din gura de sarpe. Da' tot timpul. Nici de mincat nu a mincat foarte bine, de dormit nici atit. Cel mai nasol facea cind o puneam in car seat sau in leagan, locuri pe care in mod normal le adora. Singura pozitie in care nu plingea era la mine in brate, ca sacul de cartofi. Ieri mincasem niste chinezarii cam picante si mi-am zis ca asat-i pretul.
As, seara cind i-am facut baie mi-am dat seama cum am chinuit toata ziua copilu': l-am strins de git cu gulerul inalt al unui body... pe care din fudulie il pusesem pe la prinz ca am avut musafiri. Cum i l-am scos, cum s-a calmat.

Ina, ce de treburi pe capul tau si ce harnicutza esti!

Anamari, ce mai faci, ce mai zici? Hai vino pe la noi sa te inveselesti...



Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor! Da' muuuuuult mai scrieti!

Despre noi, intii, ca eram datoare cu un tonaj: dupa ce dolofana mea a refuzat asa de frumos sa pape bine 2 zile la rind la mesele de dimineata, ba chiar si la prinz, duminica, la cintarul de seara am constata cu bucurie ca ne-am sunculit cu 250 de grame!Deci este super-ok. Cred ca pina joi, la 3 luni mai punem vreo 100 maxim, ca sa atingem si noi vreo 800 luna asta. Ca tare mari emotii am avut ca nu le scoatem. Lavi- ce coincidenta, ca la tine - ne-am scos cu un gramaj mare intr-o saptamina fericita.
De unde am dedus ca fii-mea are un fel de detector care sa-i zica de cita papa are nevoie (hi hi, ca termostatu' la calorifer), iar daca nu papa la unele mese este pentru ca pur si simplu nu ii trebuie. Concluzia: nu ma mai stresez si las copchilu' in pace!


Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Amu sa raspund la unele intrebari, ianinte de a ma evacua Adila de la PC:

Alinus- la noi nu mergea sfatul cu ragaitul mai tiziu, ca ea simte cind ii vine bula de aer in sus si daca nu sunt pe faza, pur si simplu rigiie la orizontala, cu cantitatea aprciabila de laptic de rigoare care iese si ma murdareste rau. Asa ca o ridic pe umar, unde in prealabil am plasate strateic niste batistutze, cu care ma sterg apoi si o sterg si pe ea la guritza. Oricum, mersi de sfat! Ce bine ca la Amalia s-a rezolvat problema cu supozitor! Dar sa fii atenta, ca in Capraru scrie ca da dependenta!In timp, daca vezi ca persista treaba, da-i ceai de musetel, din timp.

Mara- io i-am dat lui Sarah de la inceput suzi. Iar ceaiul, cind i-l dau - adica atuncea cind regurciteaza mult de tot si deduc ca are ceva la burtica, dar nu colici ca noi nu avem, slava Domnului - i-l dau neindulcit, doar de chimen si anason, dar fara nimik in el. Ei ii place, poate tocmai ca asa i-am dat de la inceput si nu cunoaste varianta "sweet".

Anda- tari de tot metodele tale naziste. Mi te si imaginam din filmele alea nemtesti o Helga, cu nuiaua in mina dresand copilul. Acuma, serios, io-s de acord cu tine. Atata timp cit tine figura si Nichita e baiat cuminte acuma, comparativ cu ce a fost, eu as cosidera-o omare victorie, deci bravo tie!E drept ca nu stiu daca as fi reusit sa aplic aceleasi metode, dar la noi nu a fost cazul, ca Sarah a fost si este tare cuminte. In ce priveste orarul de mese, la inceput si io mai trageam de ea cu povesti si chestii, pina la implinirea a 3 ore intre mese, iar acuma la 4. Oricum, se pare ca bebelacii sunt mult mai abili si smecheri decat credem noi, niste mici escroci sentimentali, pe care uite, se pare ca poti sa-i si "dresezi".

Gandacel- este groaznica experienta prin care treci! Nu stiu ce m-as face eu daca ar muri mama mea...probabil ca odata cu ea, ar muri o pare din mine! Deci ce sa-ti spun? Sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa treci peste acest mare hop al vietii! Il ai langa tine pe Bogdanel sa-ti lumineze zilele si pe mami al tau in ceruri sa vegheze asupra voastra! Offff...m-ai facut sa pling...



Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput