medic gineco f bun in cluj
Raspunsuri - Pagina 5
Angelinne spune:
Cu Cruciat a nascut prietena mea.... banuiesc ca toti sun ok pina la urma.Dar sustin ca conteaza mult sa te stie si relatia pe care o ai pina la urma cu dr. Eu sunt fina lui Stamatian care e f bun si pentru accea ma duc la o alta prietena de a mea care lucreaza cu el la Gine 1.... ma inteleg super cu ea!
darvla spune:
poti sa mergi cu incredere la dr. cruciat, e un profesionist si un barbat simpatic in acelasi timp, am nascut cu el si nu am decat cuvinte de lauda. a PROPOS, SI DPN -UL MEU ERA 17 OCTOMBRIE SI AM NASCUT IN 12 OCTOMBRIE
quote:
Originally posted by Ripley
As mai dori opinii despre Dr. Cruciat, daca stie cineva ceva despre el.
Ripley7+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
doar marea
mandyksch spune:
Io zic ca e f important sa ai mare incredere in medicul la care mergi si sa dezvolti o legatura de suflet-daca pot sa spun asa- cu el. De aceea mie mi s-a parut f buna dna dr Mironiuc, ca avea f multa rabdare si iti explica tot ce vroiai sa stii. E adevarat ca am cam stat la coada la ea la cabinet caci e full in permanenta dar nu mi-a parut rau.
Stiu sigur ca in ultima perioada de timp se ocupa mai mult de gravide, pt ca sora-mea a vrut sa se programeze la control (la controlul anual, ea nu e insarcinata) si nu si-a gasit loc decat pe undeva in aprilie, asistenta de la cabinet i-a spus ca au prioritate gravidele.
Legat de prezenta ei la nastere, am auzit tot felul de versiuni, unii zic ca nu ar merge (se poate pt ca e f ocupata cu facultatea, cu cabinetul, etc),dar la mine a venit si era intr-o duminica seara. E adevarat ca am nascut prin cezariana, dar nu era programata, trebuia sa ma internez abia peste 3 zile pt cezariana. Piticul s-a hotarat insa ca vrea afara
. A venit fara probleme. Nu pot sa spun decat ca e o persoana care mie mi-a mers la suflet.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Raluca spune:
Oricand si oricui o recomand pe dr. Puscas Mariana. Am reusit sa pastrez o sarcina super grea doar datorita ajutorului ei iar nasterea a fost O.K.A doua sarcina va fi tot sub observatia ei..
Raluca mama Ilincai de 5 ani
RAMONELLA spune:
Mandy mersi de informatii.Eu nu ma duc la ea la cabinet,ma duc direct la gine1.E acolo in fiecare zi.O sa ma duc luni la prima ecografie.Sper sa fie bine.Asa emotii am.
Oare nu ar trebui ca acest subiect sa fie mutat la odiseea sarcinii???Cred ca am obtine mai multe informatii de acolo,ca sunt multe gravidute.Spuneam si eu asa..
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel
5+
Jonica spune:
Pot sa-mi spun si eu parerea....ca una care a trecut prin 2 spitale si 3 sarcini pana sa ajunga sa aiba un copil?
Am inceput cu Stanca - prima sarcina pierduta, am stat 10 zile in spital, sarcina s-a oprit din evolutie, doctorita (Florescu) a decis ca trebuie avort. Vine asistenta sa-mi faca injectia in sold, imi baga acul ca la vite, am ramas cu hematom 2 luni dupa ceea. In sala de avorturi asistentele vorbeau de prajituri de Craciun (era cu o saptamana inainte de Craciun) si mie imi era rau. Asta a fost experienta la Stanca.
Raman insarcinata a doua oara si imi jur ca nu mai merg la Stanca. Am ales sa merg la Dr. Cruciat - de altfel foarte amabil de felul lui si bun ecografist. Mi se opreste sarcina din evolutie pe la 16 saptamani, ma tine in spital 3 zile - din care o si intreaga am asteptat apropbarea lui Stamatian sa-mi declanseze nasterea (deja sarcina fusese mult prea mare pentru un avort normal). Evident ca nasterea mi se declanseaza in miezul noptii - au venit stagiarii si o moasa (cred), care s-au purtat super civilizat si amabil.
A treia sarcina: aleg sa merg tot la Dr. Cruciat, se poarta super in continuare. Ma apuca contractiile cu 3 zile inainte de a naste efectiv, ma internez dupa prima zi de contractii. Evident ca nasc doar a doua zi, cand ajung in sala de nasteri cu dilatatie 5 cm, deci ratez epidurala. Imi spun "Vai ce noroc pe mine, e Cruciat de garda". Ori l-am prins intr-o zi proasta, ori nu stiu ce s-a intamplat, cert este ca copilul meu avea cordonul ombilical de 3 ori in jurul gatului si clar nu putea iesi decat cu ajutor. Eu ma munceam de numai in sala de nasteri si vine Cruciat dupa 2 ore si incepe sa ma certe ca nu am impins deloc, ca ce am facut atat vreme, ca nu facem ce zile moasa si dupa aia ne plangem ca nasterile sunt grele. Si ca de ce nu am dormit de 3 nopti - adica cele cu contractii, ca sunt obosita si ca putem foarte bine sa dorm intre contractiile care se repetau la 10 minute. La care si eu m-am enervat si l-am intrebat de ce nu a vrut sa-mi faca cezariana, pentru ca discutasem cu el ca daca sunt probleme as vrea cezariana. In fine mi se urca undoctor pe burta, iese copilul, ma rup toata - nu am avut absolut nici o taietura facuta de doctor. A iesit din sala de nasteri si i-a spus mamei ca "fiica dumneavoastra e ferfenita" si sotului meu ca "nevasta dumneavoastra arata ca si cum i-ar fi explodat o grenada inauntru".
Tot el a fost singurul dintre ginecologi care a venit la o pacienta - eu adica - in salonul cu lauze.
Asistentele de la neonatologie - daca le dai ceva sunt mai mult decat amabile.
Pe de alta parte, in urma acestei experiente, m-am reintors la Gine 1 dupa 2 saptamani - cu jumate din ruptura desfacuta si cu febra 40 si am mai stat 8 zile in spital, timp in care am avut de-a face si cu Dr. Mironiuc - foarte amabila, era medicul de salon unde am fost eu internata si cu Dr. Butnaru (despre care mi-am schimbat parerea): pare taciturn, dar este extrem de amabil si parea sincer preocupat de mine si de problema mea.
In schimb sefa asistentelor de la neonatologie: o scarba de femeie. Cu ea am avut meciuri in 2 etape: prima data imediat dupa nastere nu mi se declansase bine lactatia, fiica mea urla ca din gura de sarpe de foame si nesimtita de asistenta nu a vrut sa-mi dea lapte praf desi m-am dus de 3 ori sa-i cer. A doua data cand am fost internata nu vroia sa ma lase sa-mi vad copilul, desi trebuia sa o alaptez. Si replica cu IQ ridicat: nu ma intereseaza ce doctor va trimite aici si ce zice, aici eu hotarasc.
Am scris prea mult imi cer scuze, nu vreau sa plictisesc pe nimeni.
Cam acestea au fost experientele mele din spitalele din Cluj - nu intru in detalii despre alti doctori despre care am auzit si bune si rele in cursul deselor mele vizite pe la spitale.
Multu succes viitoarelor mamici.
Ioana
soanso spune:
Buna, La multi ani !
Pentru cine dorea informatii despre Mironiuc Clara e dr. foarte buna(din auzite) ,dar foarte ocupata
cab:Str. P. Maior ,nr. 7 ,
programari la tel: 593845
program: marti ,miercuri ,vineri de la h: 15
Eu am nascut cu Muresan Daniel,de la Gine 1 ,este foarte ocupat iar la cabinet part de la Medstar ,STR.Mehedinti ,nr.1-3 .ap 2 ,programari 571184 ,
program consult:luni ,miercuri h 15-20 , trebuie facute programari din timp cu cate o luna jumate inainte si ce nu mia placut mie e ca nu se respecta ora de programare si ai de asteptat ,in rest dr. e ok eu am fost multumita de el si am avut incredere lucru foarte important.Am auzit ca isi achizitioneaza un eco foarte performant da acuma nu mai stiu daca e .
Va urez sarcina usoara .
Sorana Miruna 20 dec 2005
sasha.hodorkovski spune:
Fetelor, stiu ca sunt off topic...Dar am nevoie de ajutor si nu stiu unde sa postez intrebarea.Stiti cumva un cabinet bun in Cluj unde sa se poata face o mamografie:::Si cinva sa stie sa o interprteze::;Multzumesc mult
chiara.2005 spune:
Mamografie in Cluj am facut la As Ro Medica. Ti-o si interpreteaza.
Iti dau link-ul , sper sa nu fie considerat reclama si sa il stearga. http://www.asromedica.ro/
Chiara