Pacientele Dr. Tutunaru

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

hai sa va dau o veste buna - mai ales pentru sotii vostri.
Am fost la IDS (pe Dorobanti) la recomandarea dr. Tutunaru si mi s-a parut destul de civilizat. Dupa ce te prezinti la ora la care ai facut programarea te invita intr-un cabinet medical (cred ca de ginecologie) in care nu se lucreaza (noi am fost sambata). Daca ii trimiteti singuri pe barbateii vostrii (eu am fost cu el ) incurajatii ca e totul destul de civilizat - fata de alte locuri unde am auzit ca te trimit in WC-uri. Si vestea cea mai buna este ca analizarea este facuta de dna biolog dr. Mioara Matei
Eu am rezultatul dar nu ma prind daca este bun sau nu. Singurul indiciu ca ar fi bun rezultatul este ca la concluzii scrie: normospermie (ceea ce ma duce cu gandul la normal - sper

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ma primiti si pe mine? De vineri am devenit si eu pacienta dr. T si am facut 2 monitorizari. Azi, cand am fost la Elias, am fost mirata cate doamne asteptau in fata usii pentru monitorizare. Intrucat eu sunt la inceput, mie mi-a dat vineri un biletel si mi-a zis azi sa ma duc cu el sa-si aminteasca despre valorile mele. Eu sunt perfect de acord ca la atatea paciente nu are cum sa tina minte atatea.
Problema mea este ca sotza-miu nu vrea si pace sa faca spermograma desi toti doctorii ma intreaba de el. Ideea lui fixa este ca eu sunt "de vina" ca am 2 chiuretaje facute si din cauza asta nu raman . Deocamdata ma plimb eu la monitorizare, insa nu stiu daca T. o sa-mi faca laparo daca nu se stie exact cum sta sotza-miu. Voi ce parere aveti?

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubulina1

Ma primiti si pe mine? De vineri am devenit si eu pacienta dr. T si am facut 2 monitorizari.
monitorizare inseamna din ziua a 10-a pana la momentul ovulatiei - deci tu mergi de 2 luni la monitorizari ?

Deocamdata ma plimb eu la monitorizare, insa nu stiu daca T. o sa-mi faca laparo daca nu se stie exact cum sta sotza-miu. Voi ce parere aveti?

Iti recomand sa-i spui lui T acest amanunt - ca al tau sot nu vrea spermograma - pentru ca pe noi, primul lucru care ne-a intrebat a fost daca amandoi ne dorim la fel de mult, daca avem probleme in casnicie si daca suntem dispusi la unele sacrificii pentru a fi parinti. evident ca al meu sotz a fost socat de asemenea intrebari - deci ia facut o impresie foarte buna - si de atunci ce zice T e litera de lege.
parerea mea este sa-ti faci programare la cabinet si sa-l iei si pe sotul tau - la ce atitudine are al tau nu ai oricum ce pierde. bafta sa ai !

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ancuta, hai ca te abordez si aici- am intrebat de IDS si spermograma si la aspirante. Ma bucur ca spermogr e interpretatad e dna Matei -stiam ca T are incredere in ea. Cat costa analiza?

marinar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

Ancuta, hai ca te abordez si aici- am intrebat de IDS si spermograma si la aspirante. Ma bucur ca spermogr e interpretatad e dna Matei -stiam ca T are incredere in ea. Cat costa analiza?

marinar

900.000 lei si rezultatul e dat in principiu pe loc. Sambata trecuta (cand am fost noi) dna dr a avut o problema si nu a putut veni ca sa si stea de vb cu cei programati. Se dau si niste intrebari sa le completeze - atentie - trebuie sa cunoasca amanunte din copilarie referitor la testicole, referitor la oreion etc - de preferat sa fie sunata persoana care l-a crescut si stie aceste lucruri si puse intrebarile respective.

Se poate merge si cu proba recoltata - dar tot iti trebuie programare.

Bafta multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

merci mult ancuta

sper sa fie totul bine

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Salutare, fetelor!
Ca orice nou venit, am ceva emotii....
Am descoperit acest site de putina vreme si sunt fascinata de apropierea, mai bine zis de lagatura care se creeaza intre oameni care nu se cunosc, dar care impartasesc aceleasi temeri si sperante!
Dar sa va spun oful meu:vreau si eu un bebe,de 8 luni ma straduiesc...Siam ajuns in sfarsit sa imi fac programare la dr.Tutunaru.Am teama ca nu va avea rabdare sa ma asculte, ca am atatea sa-i spun si atatea intrebari sa-i adresez...Asa ca va intreb pe voi, care-l cunoasteti mai bine, cata rabdare are dr. T?ca nu vreau nici s-o lalai, dar nici sa intru in cabinetvacuta si sa ies bout, cum mi s-a intamplat...ca asa sunt iau, chiar daca merg la un cabinet unde consultatia e f. scumpa,cand vad ditamai coada in spatele meu ma grabesc si omit multe intrebari importante...

Mergi la inceput

Cam liniste pe-aici
Haideti, nu vine nimeni la T maine dimineata ? Eu si aventura am inceput monitorizarea si ne prezentam la apel maine la 8 dimineata.

Aaaa, stai ca am inteles e HV si s'teti romantice.

Bine, pai atunci ... sa fac si eu la fel

Va pup. Sa fie bine !

Ancuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marair

Salutare, fetelor!
Ca orice nou venit, am ceva emotii....
Am descoperit acest site de putina vreme si sunt fascinata de apropierea, mai bine zis de lagatura care se creeaza intre oameni care nu se cunosc, dar care impartasesc aceleasi temeri si sperante!
da mai si eu am fost tare incantata ca pot imparti cu cineva aceleasi probleme

mai, daca te-ai programat la cabinet nu ai de ce sa te stresezi ca e coada. Tu mergi ca sa incerci sa-ti rezolvi problema si trebuie sa te concentrezi pe asta ! Daca o sa te timoreze ca la usa mai asteapta si altcineva nu vei obtine nimic.
T. nu explica decat daca intrebi deci inarmeaza-te eventual cu o hartiuta si citeste-ti intrebarile de pe ea. Fii vesela si deschisa - prefera sa vorbeasca cu oameni care-si accepta soarta si vor sa lupte pentru a rezolva problemele.

Fii increzatoare si daca mai ai intrebari ... suntem aici

Mergi la inceput

Sunt tare trista

Endometrul meu (din ziua 12) e la fel ca luni, adica 5,5

Ma mai duc si vineri, poate se schimba ceva

va pup si va doresc o zi minunata !

Mergi la inceput