Pacientele Dr. Tutunaru

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

'neata fetele.
am trecut sa va salut si sa va urez bafta si week-end placut.(poate se lasa cu ceva gravidutze)
pupici.
ps:aventura,nu te descuraja,nu-i luna asta,luna viitoare sunt sanse sa fie.Trebuie doar sa speri si sa crezi...visul o sa ti se implineasca intr-o zi,ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Dragutza Marinar, la un ciclu mai mare sau egal cu 28 de zile monitorizarea se incepe in ziua a 10-a si se face din 2 in 2 zile, sau T. poate decide la 1 zi daca e cazul. Daca ai un ciclu mai mic de 28 de zile, T. incepe monitorizarea mai devreme.

De ex. daca tu ai un ciclu de 28 de zile regulat, ovulatia va avea loc in ziua a 14-a, si atunci trebuie sa va abtineti cu 3 zile inainte de ziua a 14-a, pentru ca atunci cand T. zice sa prestati sa fie ok.
In restul perioadei de ovulatie, puteti in voie :))

Spune-mi cate zile are ciclul tau, daca e regulat si iti pot face un calcul.

Te-am

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare!l-am cunoscut si eu de curand pe dr T...dar intr-un mod special fata de cum cunosti alti medici,adica l-am cunoscut abia dupa ce mi-a facut laparoscopie....va vine sa credeti?...mie nici acum nu imi vine sa cred, dar ii multumesc din suflet k a acceptat sa imi faca laparo fara sa ma cunoasca dinainte si fara sa ma poarte pe drumuri luni intregi.Mi-a raspuns pe sit k malformatia uterului meu se poate vedea clar doar prin laparo si l-am sunat imediat sa vad cum procedez in continuare.foarte calm si senin mi-a raspuns k peste 4 zile ma asteapta la Elias sa imi faca investigatia.Am ajuns luni dimineata la spital si m-am adresat asistentei explicandu-i pt ce am venit.fara probleme mi s-a facut internarea, analizele, dar sa il cunosc si eu pe dr T nici vorba.Am vb cu medicul sau rezident, tot el a fost cel care m-a condus dimineata in sala de operatie, dar pana sa vina dr T m-au si anesteziat si nu am apucat sa il vad nici atunci.Tocmai a doua zi am reusit sa il cunosc si mi-a explicat ce a vazut la investigatie.Este primul medic atat de operativ pe care il cunosc, si mi-a placut atitudinea dansului.sunt satula de vorbele goale si presupunerile fara fond ale multor medici pe care i-am cunoscut pana acum.
va pup si va doresc sa ajungeti cu tot atata usurinta ca si mine pacientele dansului!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna madaluta
ma bucur ca esti bine si ca ai ajuns la laparo. spune-ne insa ce a descoperit dr T la laparo, ce diagnostic ti-a pus si daca ti-a dat vreun tratament.
te pup,
iar voua fetelor va urez un we cat mai placut

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

madaluta
Te pup...ma bucur ca esti bine!!! Abia astept sa vb. pe mess pt. detalii despre laparo. Sper ca ma mai tii minte...ce mica e lumea...eu te-am recunoscut!! ca sa nu te gandesti prea nult sunt prietena Violetei (Dany)cu care ai vb. inainte de a pleca la Buc.
Ti-am spus ca si eu am ajuns usor la dansul...si daca da domnul sa raman si io..dar la Giulesti caci altfel nu prea am cum...pacienta dansului voi fi desi stiu ca e f. ocupat.
O zi buna va doresc..caci vad ca e 1.30...duminica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris2006 spune:

Buna, fetelor.
Sunt din Buc. si sunt noua pe aici. Tot la sfatul fetelor de pe forum m-am decis sa-mi fac si eu o programare la T. Pe 10 feb. am programare. Nu l-am cunoscut pana acum, insa citindu-i rasp. de pe site am crezut ca e oarecum plin de el, insa voi ma faceti sa cred altceva, de bine. Eu am pierdut pana acum 2 sarcini, fara sa stiu de ce, desi mi-an facut destule analize. Speram ca dr. T. sa dezlege enigma si sa ma primeasca drept pacienta. Ce ziceti, am sanse, caci inteleg ca e fff ocupat? As vrea macar sa-mi puna un diagnostic si sa-mi dea eventual un tratament ca lumea, si-apoi vad eu cu cine urmaresc sarcina. As fi vrut sa raman la el totusi......
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by cris2006

Buna, fetelor.
Sunt din Buc. si sunt noua pe aici. Tot la sfatul fetelor de pe forum m-am decis sa-mi fac si eu o programare la T. Pe 10 feb. am programare. Nu l-am cunoscut pana acum, insa citindu-i rasp. de pe site am crezut ca e oarecum plin de el, insa voi ma faceti sa cred altceva, de bine. Eu am pierdut pana acum 2 sarcini, fara sa stiu de ce, desi mi-an facut destule analize. Speram ca dr. T. sa dezlege enigma si sa ma primeasca drept pacienta. Ce ziceti, am sanse, caci inteleg ca e fff ocupat? As vrea macar sa-mi puna un diagnostic si sa-mi dea eventual un tratament ca lumea, si-apoi vad eu cu cine urmaresc sarcina. As fi vrut sa raman la el totusi......
Pupici.

cris

Probabil o sa-ti dea niste analize si daca esti bine cand ramai, sa mergi la el pt tratament.
T nu este plin de el..este glumet,mie imi place si e de un optimism.. ceea ce e foarte bine...Ca daca si dr ar fi pesimist,apai io chiar as lua-o razna.
Insa depinde,sunt cazuri in care efectiv nu te poti apropia de medic..nu se face bine comunicarea aia intre pacient si medic..si n-ai ce face..Eu m-am simtit ok cand am mers la el,chiar mi-a placut ca glumea,ca-mi dadea sperante,era optimist si mi-a explicat destul de bine tot ce l-am intrebat.
Cel mai bine,fa-ti o lista cu intrebarile care te framanta si ia-o cu tine.Eu nu mi-am facut,sau mi-am facut,da' am uitat-o acasa...si uitam mereu sa-l intreb multe,ori sa-i spun anumite chestii importante..care cam schimbau datele problemei..
Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

......sunt si eu o pacienta a Dr. T...dar mai mult prin corespondenta

Aventura si Luli cunosc eu pe cineva care nu are 200-300 mil/ml...dar vreo 150 mil/ml tot are si cu mobilitate 80% si de 15 ani tot incearca si iar incearca....si a ramas cu incercatu si cu speratu

Si mai cunosc pe altcineva care avea 0, 000001 si nevasta cu estradiolul si FSH-ul marite substantial si acum se bucura de un baietel superb care tocmai a implinit 1 anisor!

Eee...vedeti voi cum stau lucrurili???????

Asa ca..ganditi super + si o sa vedeti ca va veni la fiecare.

Va pe toate fetele si va doresc o saptamana cat mai buna,

Stu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

quote:
Originally posted by Leditia

quote:
Originally posted by ancuta_stan

Buna si bine v-am gasit,

Si eu sunt pacienta dr. Tutunaru din februarie 2005. De doua luni fac monitorizare. Astazi sunt in ziua 27 CM, foliculul mi s-a desprins in ziua 15 sau 16 (asa a reiesit la eco), iar noi am "prestat" in zilele 14-15-16 si am inteles de la dr. ca am gresit facand trei zile la rand. Ma rog...o mica problema de comunicare. Acum am senzatii ca si cand urmeaza sa-mi vina "musafirii" desi fata de alte luni, nu am mai avut PMS - nici nu stiu ce sa mai cred ... Luna viitoare sper sa reusim.

Ancuta

hey..nu-ti pierde speranta.Ce "senzatii" ai?S-ar putea sa fi gravidutza....bafta.

Din pacate sambata noaptea mi-a venit CM-ul. O sa-l sun astazi pe dl. doctor sa vedem ce este de facut si sa ma programez saptamana viitoare la cabinet. Nu mi-am pierdut speranta - voi face tot ce va fi de facut pentru a avea un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

quote:
Originally posted by marinar
[Anca de ce nu e bine mai multe zile la rand? Ce ti-a zis dl. dr. Ma intereseaza si pe mine pt ca de luna viitoare avem unda verde. Ar fi trebuit sa merg la monitorizare, dar cu dr. T pleaca din tara chiar in perioada mea de ovulatie............ nu o sa merg. .....Stiu sa calculez perioada de ovulatie, dar si eu ma gandeam sa-i dam bataie non stop.

Sper ca nu v-am innebunit.
la toate fetele

marinar

Si eu am fost in februarie 2005 prima data si aveam CM regulat si mi-a zis sa-i dau bataie in zilele fertile, dar pentru ca precum in legile lui Murphy de atunci nu am mai avut CM regulat, iata ca m-am intors la monitorizari. Cand pleaca din tara dr. ?

Mergi la inceput