Pacientele Dr. Tutunaru

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikilina spune:

SCUZE... IMI CER MII DE SCUZE PENTRU GRESELILE DE ORTOGRAFIE DAR MA GRABESC MEREU... NU-MI VINE NICI SA MA OPRESC DIN LUCRU, DAR NICI SA "RATEZ" CE A MAI APARUT NOU PE FORUM.
DAR STIU CA VOI SUNTETI FETE DE TREABA SI NU VA SUPARATI PREA RAU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
draga kikilina, daca ai endometrioza si ii spui lui T, ori o sa te bage in acelasi program in care te baga si dr tau (e un fel de menopauza indusa cu un medicament-cetrorelix), ori o sa-ti dea tratamentul arhicunoscut cu diphereline, ori o sa-ti zica ca singura solutie este FIV; depinde in ce toane il prinzi. :). nu spera la prea multe; daca nu ai fi facut laparo, iti facea laparo. nu da prea multe sanse fetelor cu endometrioza. ti-am spus asta ca sa nu te duci ca la pomul laudat, intelegi, nu? si sa nu fii prea dezamagita. eu consider ca uneori greseste doar prin comportamentul sau. daca esti mai emotiva inarmeaza-te cu energie pozitiva inainte de a merge la el. eu am incredere in el, dar trebuie sa ai nervi tari. uneori te dezamageste.cred ca ai mai citit pe ici , pe colo ce au scris fetele.
va pup,

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

danotino, daca este adevarat ce spui in legatura cu atitudinea lui fata de fetele cu endometrioza...nu mai inteleg nimic. Sunt complet in ceata. Eu credeam ca el este specializat pe infertilitate - dintre care f. mult pe endometrioza si din acest motiv si pe laparo (pe care aplica pe toate fetele). Daca nici el nu da foarte multe sperante fetelor cu endo...atunci.... Eu REFUZ sa cred si sa accept ca daca ai endometrioza din start sansele sa faci un bb sunt f. mici! Dupa cum au zis multe fete si inainte, fiecare organism este altfel si reactioneaza altfel, iar in alta ordine de idei, cred ca si starea de spirit conteaza foarte, foarte mult!
Asa ca, CURAJ si nu va lasati intimidate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikilina spune:

DRAGA DANOTINO, MERCI PENTRU SFATURI!
STIU CA ENDOMETRIOZA, DIN PACATE,ESTE UNA DIN CAUZELE INFERTILITATII. NU MA DERANJEAZA DACA IMI ZICE SA-MI FAC FIV SAU ORICE ALTCEVA. PROBLEMA MEA ESTE CA SOTULUI MEU II IES SPERMOGRAMELE VARZA.. AS VREA CA INAINTE SA-MI FAC TRATAMENTE SA SE REZOLVE PROBLEMELE SOTULUI MEU. CA SI DACA , SA ZICEM CA EU SUNT "BETON" SCAP SI DE ENDOMETRIZA, AM SI OVULATIE.... TOTUL OK SI EU E LA FEL DE "VARZA" NU-MI FOLOSESTE LA NIMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Diddy, eu zic ca nu poate fi chiar asa...
Ce nu inteleg eu fetelor, si va rog, scuzati-mi ignoranta, este de ce nu se poate rezolva endometrioza chiar prin interventia laparoscopica? sau in cazul in care este foarte extinsa, de ce nu este posibila inlaturarea pe loc? atunci cui mai foloseste rezultatul laparoscopiei, doar ca iti spune ca ai endometrioza si atat? este ca un fel de "stigmat", sau ce? eu am auzit de multe femei care au ramas gravide avand endometrioza, in plus, din cate stiu eu se instaleaza in afara cavitatii uterine, nu e obligatoriu sa-ti afecteze trompele si ovarele...
Ufff, daca ati sti ce groaza imi este sa nu imi descopere si mie endometrioza, pt. ca de f multe ori am niste dureri la contact...de mor! O explicatie ar putea fi si ca am uterul (destul de mult)laterodeviat dreapta, dar pana nu aflu exact ce si cum, adica la laparo, visez urat si nu-mi pot scoate din cap chestia asta...

Danotino, io fata!

In alta ordine de idei, va doresc din suflet o primavara frumoasa, care sa va aduca la toate bebeii mult-visati!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clubb spune:

Dragele mele,

Am si io o intrebare prosteasca! Cand mergeti la d-l dr la cabinet primiti chitanta pt. ceea ce platiti?
Am fost saptamana trecuta pt. prima data la d-l dr (la recomandarea unei prietene medic) pt. pierderea sarcinii si m-a surprins ca mi-a cerut niste sume destul de mari pt. consult, eco, analize... desi nu e nicaieri vreo lista de preturi. .... si nu am primit nici un fel de chitanta...
Sincer, sunt tare dezamagita. M-am gandit ca poate a uitat! Asa e?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
claudia, chitanta nu primesti! eu cel putin n-am primit niciodata! poate alte fete...
La multi ani si sa aveti o primavara frumoasa plina de bucurii si impliniri!
kikilina bafta cu sotul si sper sa le rezolvi si tu pe toate!
diddy, asa este , da f putine sanse fetelor cu endometrioza. in ultimul timp nu e pre optimist.
amely multumesc pentru urari si eu te pup.
va pup dulce

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Cu endometrioza asta, nu sunt lucrurile asa de negre cum le fac sa para medicii... Plus ca sunt unele mai grave, altele mai putin... Eu nu am dat atentie (si aveam dureri maricele!), am facut Papanicolau si colposcopii de urmarire. Am luat niste medicamente de stimulare a imunitatii generale a organismului si am baut ceaiuri la greu. In special coada calului si napraznic fac minuni! Medicamentele pe care le-am luat erau la vremea aia 13.000 lei/pastila, insa am considerat ca merita. Si a meritat. Spre surprinderea doctorei mele, totul arata mult mai bine la consultatiile ulterioare, desi trompele erau deja vraiste si tot nu-mi dadea sanse sa raman. Cu toate astea, am ramas si am un copil super-sanatos. Trebuie sa ma duc sa mai vad in ce stare oi fi eu dupa sarcina, dar acum ce mai conteaza?! Mi-am atins scopul! Medicii mereu vor face din tantar armasar, din dorinta de a avea un rol cat mai... banos!

Voua chiar nu va pasa ca banii aia ii baga dr. T in buzunar?!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Hai sa va spun din ce punct de vedere vad eu chestia asta cu banii la cabinet fara chitanta. Pe mine nu ma deranjeaza chiar deloc faptul ca ma duc si ii dau 800 de mii fara sa am chitanta. Am facut zeci de analize la diverse spitale si clinici particulare la care nu m-a incalzit cu numic faptul ca am primit chitanta si totusi am scos din buzunar si 5 milioane odata. Si unde mai pui ca platesti asigurare si totusi cele mai multe analize nu sunt compensate, ca facem niste tratamente sa putem avea un copil sau sa il putem tine si nu se compenseaza nimic si iarasi dam milioane pe luna. Mai conteaza oare acei 800.000. Pentru mine nu. E o nimica toata pe linga cate altele am cheltuit doar de dragu de a deveni mamica candva. Si acum ma gasesc in situatia de a face un credit la banca ca nu ma mai imprumuta nimeni si tebuie sa mai dau din datorii inapoi. Eu zic ca se compenseaza enorm in alte parti aceasta atitudine a dr T. Sa va spun eu peste ce doctori am dat: sarcina cu probleme, sangerari cu cheaguri cat pumnul. Nu mi-a facut chiuretaj pana nu i-am bagat 1.5 milioane in buzunar si unde mai pui ca nu s-a deranjat nici anestezie sa imi faca. Ca la vaci, pe banda. La dr T. situatia a fost alta la cea de a doua sarcina pierduta: anestezie totala, care m-a ferit de complicatii emotionale de nedescris ( sa simti cum trage din tine un sufletel). Cine nu a facut asa ceva nu are de unde sa stie ce inseamna cun chiuretaj pe viu si ce inseamna unul sub anestezie totala. Rezultatul este tot acelasi: tot fara bb in burtica te trezesti, dar nu se compara, credeti-ma. Te trezesti din anestezie ca dupa un vis urit. Nu stii daca s-a intamplat sau nu. Si sa continui: dupa chiuretaj dr T iti explica ce trebuie sa faci si ce nu si nu accepta in ruptul capului vreun ban. Si la spital stai pina te poti pune pe picioare, nu te da nimeni afara dupa 10 minute. Si nici pentru anestezie nu vrea nimeni sa iti ia ceva. E mare lucru. Si mai ales sa stii ca e un doctor care nu face chiuretaje la cerere, adica nu omoara copii. El lupta pentru ei, sa nii aduca noua. Eu zic ca e mare lucru. nu e un sfant. Dar cine este? Vrea si el sa traiasca intr-un lux pe care statutul de bugetar nu i l-ar permite. Eu zic ca il merita pentru cat munceste. Si eu sunt bugetara si stiu prea bine ce inseamna sa traiesti din putinul pe care ti-l da statul. Oare pe profesori ii trage cineva la raspundere ca fac meditatii si nu dau chitanta? Si cu ce drag dau parintii acei bani ca sa invete odraslele lor puturoase. Hai sa mai si gindim un pic inainte de a arunca cu pietre. Nu e cel mai bun, nu e cel mai cel, dar sa ne uitam si in ograda altuia si sa vedem ca nu e roz niciunde. Sper ca nu am deranjat pe cineva, nu asta a fost intentia mea. Eu citesc in continuare acest forum si parerea voastra despre dr T desi nu prea am intervenit in discutiile voastre tocmai pentru faptul ca si eu vreau sa imi fac o parere despre el fiind o pacienta noua, dar care dupa ce a mers din dr in dr si s-a ingrozit a ajuns si la cel pe care il crede cel mai cel dintre cei de pana acum. Subliniez: dintre cei de pana acum. Deocamdata merg pe mina lui si sper sa fie bine. Va pup si va urez o primavara frumoasa. V-as trimite si o floricica dar nu stiu cum, asa ca va trimit numai un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Acum, pe bune, Gandacel, tu de cate ori ai fost la alt medic ti-a dat intotdeauna chitanta?
Eu de 6 ani de cand merg prin doctorii nu am vazut nici o chitanta de la nici unul, si am fost si in Constanta si la Bucuresti la doctorii. Tinand cont ca nu ia bani la nici o operatie nu cred ca este atat de grav ca iti ia bani pe echo sau consultatie.Sunt doctorii care iau cu milioanele pentru o cezariana sau laparoscopie.
Cat priveste tarifele eu stiu ca in decembrie le avea afisate pe o usa in interior in holul de asteptare chiar la intrarea in cabinet.

Dana
Poze

Mergi la inceput