Miresele anului 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Am uitat sa va spun... Mexxa e insarcinata!! A anuntat la Miresici din IAsi. Felicitari Mexxa

Nunta noastra

Eu stiam. Ca vorbesc cu ea destul de des....
Mexxa haide si pe aici, ca ne e dor de tine

11+
Mai am 25 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Va spuneam de buchetelul meu de mireasa. Si dupa ce am iesit din florarie, aseara,iubi mi-a spus ca ar fi bine sa nu arunc buchetul, ca il putem pastra ca nu se usuca florile, ca tine mult...sa il avem amintire... Ca nici el nu va arunca jarteluta. Ce sa fac fetelor? Voi aruncati buchetul?

11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

A.cicel daca nu vrei sa arunci buchetul tau, de ce nu mai faci un alt buchetel mai micut pe care sa-l arunci?

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Pe cuvant ca mor sa o arat ! Dar n-am aparat... Ia, care puteti veni azi la 16:45 la Unirea, langa Panipat, magazinul de mobila, ma rog, zona aia ? Cu aparat ! Parca vecina are lelefon cu camera, dar... nu stiu sigur.
Multumesc, fetelor !!!
Cat despre alta d-ra... n-am, fetele ! Decat piticuta vecinei, de 4 ani, care va avea cosuletul cu petale... de tinut lumanrile se ocupa nasii, adica baiatul lor mare (10-11 ani) si "prietena" lui... nu-mi convine chestia asta, ca-mi tine lumanarea o fatuca pe care n-am vazut-o in viata mea, dar daca n-o car eu, e ok. Si pt ca eu-s de parere ca e absolut normal ca mireasa sa puna florile in pieptul nuntasilor ( nu d-ra, ca doar nu-i ea mireasa ), cine va tine cosuletul ? Ca eu mor daca-mi pune altcineva florile MELE ! Mor cu el de gat ! Si in cazul asta, cine-mi va fi d-ra ? Cine ma ajuta si pe mine cand merg, vorba Kreliei, la shushu ? Adica, tinut sde rochita si tavalit de ras... cu cine impart eu asemenea intimitate ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kateryna

A.cicel daca nu vrei sa arunci buchetul tau, de ce nu mai faci un alt buchetel mai micut pe care sa-l arunci?

Pai eu l-as arunca, dar iubi nu e de acord. Asta e problema.

11+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

Va spuneam de buchetelul meu de mireasa. Si dupa ce am iesit din florarie, aseara,iubi mi-a spus ca ar fi bine sa nu arunc buchetul, ca il putem pastra ca nu se usuca florile, ca tine mult...sa il avem amintire... Ca nici el nu va arunca jarteluta. Ce sa fac fetelor? Voi aruncati buchetul?

11+
POZE

1. Am mai zis, doar mirele va vedea jarteluta. Nici gand sa-mi pun poalele-n cap, sa moara babele ( desi, cu soacra-mea nu m-ar deranja, dar mi-ar strica nunta ). No way !
2. Buchetul nu-l arunc nici picata cu ceara. Si daca l-as arunca, l-as cere inapoi. Da' nu-l arunc ! O sa am o floare din buchet, legata cu panglica, ceva si p-aia o arunc.
3. Si voalul, chit ca nu vreau sa-l dau jos, imi pun toate babele in cap... il dau, dar dupa ce-mi pune nasa ce mi-oi lua eu, chestie ce va fi tinuta pe cap doar 2 min ( si in nici un caz nu-mi dau jos diadema !!! ) si dupa ce pleaca invitatii, imi pun voalul la loc (eu asa vreau sa ma treaca puiu pragul acasa si apoi... tot cu voalul ) ce idei am, hm ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

stiam si eu de mexxa /..felicitari, printeso!

referitor la buchet...si eu vreau sa-l pastrez pe cel cu care voi "defila" la biserica ...dar pentru "show"..imi voi mai face unul...sa-l arunc..si sa-l pastreze cea care-l va prinde...ca doar nu voi fi..CHIAR atat d eegoista ...incat sa nu tin seama de ceea ce va simti fata aia cand va prinde buchetul...mnu? ca doar, vorba aia...am trecut si io prin asta ...

eu sunt in dubii cu jartelutza...sa-mi iau..sa nu-mi iau...oricum...dk imi iau, n-o s-o vaza decat iubi..ca nu vreau despelegoliri pe la petrecere...io-s mai pudica di fel..si d'aia...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare
3. Si voalul, chit ca nu vreau sa-l dau jos, imi pun toate babele in cap... il dau, dar dupa ce-mi pune nasa ce mi-oi lua eu, chestie ce va fi tinuta pe cap doar 2 min ( si in nici un caz nu-mi dau jos diadema !!! ) si dupa ce pleaca invitatii, imi pun voalul la loc (eu asa vreau sa ma treaca puiu pragul acasa si apoi... tot cu voalul ) ce idei am, hm ?

[navyEu de asta scap, ca la noi nu e obiceiul asta. Dupa ce se aduna banii, nasii si mirii se retrag pt a-i numara, si atunci ma schimb intr-o rochie de seara si cand intru inapoi in sala incepe dansul miresei. Asa ca scap de chestia cu luatul voalului de pe cap si sa imi puna altceva. [/navy]

11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu sigur il voi arunca: in primul rand ca mi se pare un moment important (vb eu care nu vreau momentul dezgatitului)si in al 2-lea rand, eu nu as suporta sa il vad ofilindu-se. Prefer sa il am in minte asa frumos cum a fost el in ziua nuntii

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

Raza nu e mai simplu sa ii spui ca ai o alta d-ra de onoare, care a fost cu tine sa vada rochia, care te-a ajutat in alegerea ei, care s-a plimbat cu tine cand cautai alte accesorii pt nunta? Si ca de o asa d-ra de onoare ai nevoie. Ca o lasi sa isi rezolve problemele cu prietenul, nu o s-o mai rogi sa vina cu tine la cumparaturi...

Probabil ca asta voi face, desi ea stie ca nu am alte prietene... decat pe voi. Dar... eu chiar vreau si am nevoie de o d-ra ! Si nu e.. practic... desi dya sugereaza asta... oooooofffffff... ati mai pomenit mireasa fara d-ra ? daca nu, acum stiti oficial ca exista.
Mexxa, felicitari !

Raza de soare

Mergi la inceput