Miresele anului 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Manuelita ... incearca sa te calmezi ca in ritmul asta faci infarct inainte sa ajungi la nunta.
Nu e chiar asa de greu sa pregatesti o nunta, ba chiar as putea spune ca are muuulte parti frumoase toata alergatura asta.

Cum spunea Draga Olteanu-Matei intr-un film...numara pana la 5 si rasufla adanc...apoi ia-le pe toate pe rand, fara sa intrii in panica.

O sa vezi ca se aranjeaza toate.
In schimb cu greu se va mai aranja ceva daca tu ajungi la spital din cauza epuizarii nervoase.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Raza de Soare si Briza Marii,
multumesc pentru info, am si facut o listuta si in wee& il iau pe Liviuboy si le vedem pe toate.
Pentru cine mai e in criza de timp cu restaurantul: ar mai fi Hotel Triumf (pe Kisseleff - asa s-o scrie??), au o sala mai mare pentru vreo 60 de persoane si de fiecare parte a salii se deschid niste usi mari-mari si este cate un separeu, in total incap vreo 100 si de persoane. Partea frumosa este ca nu au nici o rezervare pentru anul asta deoarece in februarie afla daca intra sau nu in renovari, asa ca daca nu intra, cine e intarziat si-i place locul o sa-si poata alege ce zi vrea... Mie nu prea mi-a placut doar pentru ca sunt cele 2 separeuri si nu toata lumea la un loc, dar marog, se vede destul de bine din unul in celalalt)

to become or not to become mother....this is the question

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

La listuta Razei am si eu cateva de adaugat:
Cerbul-Bd Uverturii, langa teatrul Masca- eu stau in zona si va pot spune ca nu l-am vazut decat o singura data deschis, in rest este incuiat cu lacatul. Mentionez ca nu stiu cum este inauntru, sau care sunt preturile.
Popas Randunica-comuna Rosu (padurea Rosu)-era destul de dragut, dar cam micut si in plus mirosea groaznic prin zona, se sapa in disperare (pt gaze, sau apa, habar n-am) si ne-a alergat si o ceata de cateti pe acolo. in concluzie repede de acolo
Turbotequilla-Superb !-tot in Militari, iesirea Buc-Pitesti -am fost si acolo dar ne-au tot amanat (ca nu e seful, ca nu se fac rezervari inca, ca....). Apoi am vb cu un fost coleg care a avut nunta acolo (ne-am intalnit intamplator si mi-a spus ca s-a insurat si ca a avut nunta acolo) si mi-a zis sa fug mancand pamantul, ca a avut probleme mari cu chelnerii, ca i-au furat bautura la greu, nu veneau cand ii chemai, mancare o aduceau rece. El era tare amarat, ca a zis ca aia i-au stricat nunta.
Tot ce am scris este din experienta mea legata de aceste restaurante, poate eu am vazut numai partea proasta..
Ar mai fi un restaurant: cocosul rosu(tot zona militari), dar e rustic. pt cine doreste o atmosfera rustica, este ideal, plin de verdeata in curte, cu locuri de parcare...noi acolo vom merge dupa cununie civila (o facem in alta zi fata de nunta).
Bafta la cautari.

Eu am spus doar unele din cele la care am fost... n-am zis ca stiu exact cum e inauntru, cum ies nuntile...

Sunt 2 Cerbi... la unul am fost eu si tot acolo are nunta o miresica, deci o sa-l mai vezi deschis..
La Randunica... e departe... ca miroase urat acum, habar n-am... noi am fost prin august 2005... si oricum, sper ca e de bine, inseamna ca vor repara si strazile.. e oricum mai frumos decat la Vulturul...
Turbotequilla... acolo si la Vulturul mi-as fi dorit... la Turbo tot asa, ne-a plimbat, pana mi-a zis clar ca asteapta sa urce euro la 40.000 si atunci l-am trimis undeva... iar la Vulturul, cu toate pilele mari care le am acolo, am ajuns prea tarziu (poate mai stiti disperarea mea cu luna mai sau octombrie... )...

Si uite, de ex, fara sa supar pe nimeni, mie Cocosu' nu mi-a placut deloc ! Si of, cate am vazut...

Hai va pup, plec !

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by krelia
Cica a aparut Mireasa.....

Si eu am avut impresia ieri ca am vazut-o agatata prin Lizeanu... dar in Brancoveanu inca nu era... si culmea e ca i-am visat prima coperta... sunt curioasa, asa o fi, ca-n visul meu ?
Raza de soare

Am vazut-o io dimineata la Shura Mare!
Coperta e...mishto. Cu o mireasa pa ea

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bun venit Manuelita! Grabiti-va cu restaurantul ca e tarzior!
In alta ordine de idei si acceptand roshiile ce vor veni...
Stiu ca e un forum public si ca toti avem dreptul la opinie. Mi se pare insa incorect fata de miresele care cauta o informatie sau vor sa citeasca despre nunti/oameni/chestii, sa umplem 3 pag cu explicatii de aranjare a pozelor! Ne-am ofuscat atunci cand ni s-a taiat contorizarea. Ok. Dar haideti sa rezolvam problemele tehnice cu doar cateva post-uri si apoi pe PM. Asa mi se pare echitabil pt toata lumea!
Si acum ...liber la injuraturi!
In alta ordine de idei..Felicitari Freia pt restaurant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

Raza, iti multumesc tare mult. Acum ma apuc sa sun.
kss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata am rezolvat cu biserica: Facem la acea catedrala, la ora 18, super, cica fac vecernia sau liturghia mai repede, avem si cor, ne lasa sa impodobim catedrala sa arunce copii cu petale inainte sa intru eu.... si taxa e de 300.000 lei.
Sunt fericita!!!
Fug ca plange bebe.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

sarumana Sun, dar il avem de catev asaptamani deja

io incercam sa ii sugerez Manuelei sa mearga si la SILVIUS. Au terasa, pretu meniului e acceptabil.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

hihih Razucosi eu am vazut o gramada, nu doar cele despre care am scris. Imi mai aduc amine (nu le mai stiu chiar pe toate, iar unele nici nu merita mentionate ex Primavara, in Dr Taberei, cu o cascada de "toata frumuseta" in mijloc)
-grizzly in Dr Taberei- sora mea a vut bachetul acolo. E dragutel, cam pt 60-70pers, meniul pt anul asta 26E (asa ne-a spus noua in nov anul trecut). E undeva chiar pe trotoar, e un pic mai lat, adica ai si unde sa parchezi
-favorit tot Dr Taberei- in zona cinematografului Favorit- este mare, 100 pers, este "dintr-o bucata" dar are niste stalpi de sustinere. Era dragutel, ne-a zis meniul de anul trecut 20Ein care intra si 1l apa si 0.5l suc. Noi nu am vrut sa facem acolo doar pt ca ne punea sa semnam ca aducem 100pers (ai zic ca localul are 110 locuri). Afara e o mica gradina cu bancute unde se poate iesi la o tigarica'
- club passionlanga ANL Brancusi - tacam 1200.000 anul asta+5mil chirie sala. E f dragut, au doua camere-parter pana in 100pers si etaj cam 150 pers. Noi ne incadram la cea de jos -sigurul dezavantaj: sala e sub forma de Z si nu se vad toti
Cam asta imi amintesc acum pe moment

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Sun-Smile...azi cred ca ne-o luam amandoua...da' nu ma pot abtine.

Fetelor, ma scuzati va rog si-mi insusesc si rosiile corespunzatoare, da' ce v-a apucat iar cu descrisul restaurantelor?
Eu inteleg ca sunt fete inca interesate de acest subiect si ma ofer sa le ajut si eu cu sugestii dar LA TOPICUL RESPECTIV.
Avem vreo 2 daca nu ma insel...comentarii, pareri despre resturante (unde oricum se gasesc mult mai multe informatii)...n-ar fi mai bine sa mutati respectiva discutie acolo?

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput