Miresele anului 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
jesia spune:
quote:
Originally posted by Giova
Auzi la ea sa se sperie bebele de manutele lui!!! Poate de ea se sperie, dar nu de manute.
Asta e cea mai tare faza pe care am auzit-o frate...auzi se sperie de manutele lui bebe
raza o rochie superba si iti sta minunat in ea...felicitari!!!!!!!!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by sunnyday
Tot la telefon am mai gasit un restaurant, La Gil, langa Cocosatu. Nu stiu decat unde e. Voi stiti ceva de el? Ati fost vreodata pe acolo?
Of, zi-mi odata capacitatea pe care o vrei, poate te trimit undeva mai sigur...
La Gil e mic, 60 de persoane... au mici fffffff buni, mai buni ca la Cocosatu. acolo am o prietena... au mese din fier forjat.. e dragut, dar parca nu pt nunti... mergi sa-l vezi... pe colt, lipit de Cocosatu e si Nostalgie... frumusel, dar cu 2 saloane, etajate... dc vrei la etaj, tb sa treci prin nunta de la parter.. noi d-asta l-am refuzat... ca oferta de meniu era super.
Giova, normal ca nu asta am vrut !... cum adica bebe legat ? soacra-ta e zdravana ?
Raza de soare
Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:
http://community.webshots.com/user/mokosistaf
sunnyday spune:
Iertare!
Am avut impresia ca am scris. O sa avem cam 120 de invitati, dar daca gasim unrestaurant frumusel cu 100 de locuri, mai taiem din lista. Deci cam 100-120 locuri
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by sunnyday
Raza, multumesc mult. Macar stiu in ce limite o sa discutam.
O sa batem Bucurestiul diseara, in lung si-n lat.
Crangasi, Oltenitei si ce-om mai nimeri. Nu-i nimic. Tare am vrea sa sesmnam saptamana asta un contract.
Tot la telefon am mai gasit un restaurant, La Gil, langa Cocosatu. Nu stiu decat unde e. Voi stiti ceva de el? Ati fost vreodata pe acolo?
Esenta e un snop de amanunte
am fodt eu la Gil, vroiam sa organizez pentru firma o masa acolo si am ramas profund dezamagita. restaurantul miroase ingrozitor a fum, tapiteria scaunelor este murdara si rupta pe alocuri, chelnerii sunt cam colorati. intr-un cuvant nu arata deloc cum apare pe site-ul lor! sper sa iti fi fost de ajutor si sper ca nu am suparat pe nimeni cu afirmatiile mele! este parerea mea personala!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
krelia spune:
ma doare booooooortaaaaaaa..........
mancai ca sparta fasole cu ceapa...si acu'...nu ma intrebati ce sentimente ma incearca....
astea sau ceaiu' ala antiadipos...mi-a tot una ....
pfiu'...greu mai e
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
elara spune:
Raza, minunat arati in rochie de mireasa. Si mai ales cu voalul pe fata. Esti foarte frumoasa.
Pozele, le salvezi cand le deschizi pe fiecare in parte, apoi dai clic dreapta si "save picture as" si el salvezi in calc tau unde vrei tu. Stiu, fiindca si eu le-am salvat ca sa te vad vertical ca pe link te vedeam doar orizontal.
Nu mi-a raspuns si mei nimeni....daca e targ si sambata... noroc ca m-a elucidat Rallu pe msg.
Si inca ceva:
NIMENI, CHIAR NIMENI in afara de mine nu mai are problema cu "entire smile list" ? Ca la mine de cele mai multe ori...acest link lipseste.
Cryssy, preotii nu sunt tot oameni si ei?
Oricum, daca nu vrei si nu vrei ca nasi niste preoti (desi eu m-as simti chiar onorata) ti-am spus ca ai si posibilitatea sa ii rogi pe ei sa iti gaseasca nasi. Ca doar ei au mai multa disponibilitate in ajuta, nu? Doar sunt slujitorii Domnului, iar tu vrei sa faci un lucru minunat, sa ceri binecuvantarea lui Dumnezeu...Sigur vor dori sa te ajute. Sigur au si ei prieteni (care nu sunt preoti). Si poate niste oameni cu suflet bun si curat se vor bucura sa faca un gest atat de frumos si sa va cunune.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
plici plici spune:
quote:
Originally posted by krelia
ma doare booooooortaaaaaaa..........
mancai ca sparta fasole cu ceapa...si acu'...nu ma intrebati ce sentimente ma incearca....
astea sau ceaiu' ala antiadipos...mi-a tot una ....
pfiu'...greu mai e
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
hapleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SunSmile spune:
Iote ca a venit Pliciu mic! Bine ai revenit, pui! Mi-a fost dor de tine!
Auzi cumatra..mai lasa frate fasolea aia...vorba lu' Pliciu..hapleooo! Macar ai reviste mishto?..in caz de 'taieturi subite de burta'..
Sunny succes la gasit restaurante. Sambata, pt un restaurant decent, mie mi se pare deja istorie! DAR...va doresc rabdare si puterea sa alergati pana-l veti gasi!..si o intrebare: De ce nu vrea duminica?..just curious!
Pup u all
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by elara
Raza, minunat arati in rochie de mireasa. Si mai ales cu voalul pe fata. Esti foarte frumoasa.
Pozele, le salvezi cand le deschizi pe fiecare in parte, apoi dai clic dreapta si "save picture as" si el salvezi in calc tau unde vrei tu. Stiu, fiindca si eu le-am salvat ca sa te vad vertical ca pe link te vedeam doar orizontal.
Nu mi-a raspuns si mei nimeni....daca e targ si sambata... noroc ca m-a elucidat Rallu pe msg.
Multumesc ! Nu e vb ca nu stiu sa le salvez... stiu. dar nu stiu cum sa fac cont si cum sa le pun apoi... please help ! Krelia, hartie, ceva ? plici, super raspuns 4 Krely !
Raza de soare
Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:
http://community.webshots.com/user/mokosistaf