Miresele anului 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
Cryssy spune:
quote:
Originally posted by elara
Salutare, fetelor.
Felicitari celor care si-au luat deja rochita. Sa va aduca numai fericire
Eu iar nu am "entire smile list".
Sa-mi spuna si mie cineva ca nu mi se intampla doar mie...Pleaaseeee ca vad ca solutii nu am primit.
Cryssy, ti-am dat si eu cateva solutii pentru a iti gasi nasi. Ziceam asa:
" Ma gandeam sa intrebi poate chiar vreunul din preotii de la biserica pe care ati ales-o (sau de la oricare alta). Daca el nu va putea, sigur va gasi printre enoriasii lor mai apropiati o familie care sa doreasca sa va cunune, afland situatia in care va aflati. Ii spui eventual ca doresti o famile mai tanara care sa va poata deveni prieteni(daca asta conteaza pentru voi), ca nu aveti pretentii...si gata.
Stiu ca sa cununi este o fapta crestineasca foarte buna si ma gandesc ca e si asta o solutie...Imi dau si eu cu parerea.
Alta idee ar fi (daca nu cumva ati aplicat deja) sa va revedeti lista de invitati si dintre acestia sa va ganditi ce familii ar putea sa va cunune si sa mai incercati...fara sa va pierdeti speranta. Dumnezeu le rezolva pe toate. Mai ales o situatie ca aceasta."
Mai ziceam si ca "se accepta (nu stiu daca toti preotii accepta dar merita incercat) si nasi care sunt doar logoditi (dar la biserica banuiesc)."
Katerina are astfel de nasi.
Freia, si mie tot 1 rochita mi-a placut.
Si mai am si eu o intrebare: targul de la Romexpo nu tine doar o zi? Krelia , de ce ziceai tu ca te duci sambata?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Fata eu nu vreau ca nasi niste preoti.....dar multumesc mult pt idee.....
SimRam spune:
http://traditii.ro/nunta.php?PHPSESSID=a7755816368aa82ca3c8dadbf72de044
sau
http://nunti.lx.ro/obiceiuri.htm
Raza de soare spune:
Krelia, pozeeeeeeee ! Urgent !
SunSmile, thx, abia astept, k vor fi cu "datul"... macar acolo, de-o ciunga sa scot...
Rallu, pai spune-le ca te-ai trezit intr-o zi cu soare si pt ca erai in zona, ai luat ce iti trebuia.. si iti pare rau dar n-ai putut sa le anunti in timp util. Si eu as vrea d-re prietene, nu necunoscute... mersic, dar nu...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Giova
Am crezut ca arunc cu el pe geam, ce m-a enervat!!!
Nu iti fac morala, te rog doar... sa fie prima si ultima oara cand spui asta.
Raza de soare
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by tigrutz
rochita mea cum vi se pare? inafara de cele care deja mi-ati spus ca va place?
http://community.webshots.com/album/546919157RXSlaj
Si mie imi place ..mai ales ca e "dintr-o bucata"..adica...nu se vede foarte mare diferenta dintre corset si fusta...da impresia de continuitate...nu pare ca si cum te-ar fi taiat in 2
E frumusica
vrea cineva sa ma vada in rokitze?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Soro, da' scrisesi kestia cu rochitza mititel, mititel!!! Da' ne-am prins!!Bravo Razuco!
NORMAL ca vrem sa te vedem in rochitze!!!! POZE! POZE!
Raza de soare spune:
Rexanne, vad ca doar noi mai bantuim pe aici... Krelia, cu scrisu' special a facut-o... stiu eu, sa vada, o vedem, suntem pe faza ? ete c-am fost, imediat cum scrisasi, dar ai disparut ! hai, pune poze !
Uff, am niste emotii, mai rau ca ieri... si fetele, vine moko sa ma pozeze... Moko, saru'mana !!!
Raza de soare
Giova spune:
Tigrutz misto rochita. de aceeasi parere cu krelia. e super ca e dintr-o bucata.
Soacra e afara cu bebe.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
krelia spune:
...repede ati mai percutat
ce inseamna efectul psihologic
rabdarik...mai e putin pana pe 26 august ...sau ..poate mai devreme...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SimRam spune:
quote:
Originally posted by Cryssy
Fata eu nu vreau ca nasi niste preoti.....dar multumesc mult pt idee.....
Cryssy & Soare
Parca ziceai ca nu ai pretentii...nu vad nici o diferenta intre a te cununa un preot sau cineva necunoscut...ba din contra, poate ajungi sa ai pile acolo sus
Freia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by Giova
Am crezut ca arunc cu el pe geam, ce m-a enervat!!!
Nu iti fac morala, te rog doar... sa fie prima si ultima oara cand spui asta.
Raza de soare
Razuco, o sa vezi tu cum este. Si mie mi-a venit de cateva ori sa o trantesc undeva si sa iau calea nevazuta sa ma linistesc. E mai bine sa spui cuiva ce-ti vine sa faci decat sa tii in tine si sa mocnesti.
Si io cand merg out shopping mereu sunt in adidasi e sfanta treaba altfel nu rezist cate 5-6 ore prin oras.
Freia si Alexa