Buna,
Trebuie neaparat sa ajung la ginecolog si nu stiu la care din medicii de la Medsana sa imi fac programare.
Imi puteti recomanda pe cineva? De preferinta o doamna doctor...
Va multumesc anticipat,
Ruxandra
Dr Parvu Ioan e un medic f bun (din auzite, dar super-auzite! adica surse f sigure) si se si poarta frumos am inteles.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Adica e un tip mai morocanos ,la prima vedere pare chiar ciudat ,dar repet din p.d.v.profesional este f bun .
Eve
quote:
Originally posted by lavi02
Dr Parvu Ioan e un medic f bun (din auzite, dar super-auzite! adica surse f sigure) si se si poarta frumos am inteles.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Dr Denisa Protopopescu mai ales daca ai probleme de infertilitate.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Denisa Protopopescu.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Prof. Virgil Ancar e si medicul meu. E un profesionist extraordinar. Iar rigid ti se poate parea la inceput. Bine, e medicul meu de 4 ani, am ajuns sa ma cunoasca foarte bine. Si datorita dansului am reusit sa o am pe fetita mea, dupa 3 ani de investigatii si tratamente. Ce sa spun, in momentul de fata cand vorbim la telefon sau ne vedem vorbim de fata, ce mai face, m-a certat la un moment dat ca nu i-am mai dus poze cu ea...
Cati si Alexia (24.07.2005)
Buna,
Multumesc mult de raspunsuri. Am sa sun astazi sa imi fac o programare. Problema mea este ca am fost diagnosticata ca purtatoare a virusului HPV si mi-au aparut condiloame pe care le-am tratat. Acum se pare ca mi-au aparut din nou....
Multumesc inca o data,
Ruxandra