Bebelusi de iulie-august 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 4
joker spune:
OOOOOOPS!Iedu avea la fix 5 luni 72 de cm si acum are 75...Ai dreptate...nu conteaza lungimea, cel putin nu pentru mine dar s-a gasit familia...soacra...hmmm...
noapte buna."Mulgem vacuta" si pe urma ne culcam...vacuta e mama
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
acusor spune:
Maaamaa, fetelor, dar chiar ca n-ati avut somn! Eu, mai mult de 23 nu mai rezist treaza. Mi-e dor si mie sa mai dorm dupa-amiaza dar nu mai apuc deloc.
M-am lamurit si eu, citindu-va, de ce apar listulele toate intr-un singur mesaj. M-am trezit azi mai devreme cu gandul la listute sa le completez. Capitolul viitor.
Multumim de raspunsuri cu privire la calciu . Si eu cred ca nu are cum sa exista o legatura intre eruptia dintilor mai devreme si lipsa de calciu. Nu stiu de unde stie mama chestia asta.
Mamini, ai dreptate, nu-mi mai trebuie soacra. Eu am soacra, dar e ca o mielusea. Nu-mi zice nimic. In plus e si departe . Maica-mea oricum imi zice ca, daca stateam cu soacra-mea, m-as fi certat si cu ea: "n-ai vazut ca nici cumnata-ta nu s-a inteles cu ei?" Ea a plecat de acolo ca nu s-a inteles cu socra-miu. Cu soacra-mea s-a inteles intotdeauna bine. Si nu i-a spus niciodata cum "trebuie" facuta una sau alta. Asta e. Da' maica-mea intotdeauna retine din discutii numai ce-i convine ei.
Tot din "putzul gandirii mamei mele", mamini, are vreo legatura cazutul dintilor cu nasterea? Cand mai are cate o problema cu dantura, isi aduce aminte si imi spune ca din cauza noastra nu mai are dinti. Eu stiu ca, calciu din dinti, n-are cum sa se piarda. Zic prostii?
Sa trec la puiul meu. Ii iese si al doilea dinte . L-am vazut aseara si pe celalalt. Ieri n-a mancat foarte bine si a tot plans. Anis, ca tu esti cea mai patita , ii mai doare si dupa ce sparg gingia? Dupa cum s-a manifestat asa tind sa cred.
Cand ne-am culcat si noi pe la ora 23, s-a trezit urland si nu puteam sa-l linistesc deloc. I-am dat cu Calgel si a adormit leganat de tasu. De cate ori pot sa-i dau cu Calgel? Am vazut ca in prospect scrie ca nu mai mult de 6 ori.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Lia2000 spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Asa e, Simona. Lor le place mult sa se joace cu diverse chestii...cutii, sticle, ambalaje, etichetele am vazut ca nu numai a mea le adora... si altele. Ideea e sa nu le cada in mana obiecte periculoase. Stiu pe cineva caruia era sa ii moara bebele sufocat cu o punga, ca l-a lasat singur...Doamne fereste!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Nu vreau sa va sperii, dar aici scrie pe pungile de la ambalaje ca nu sunt jucarii! Au fost multe cazuri de sufocare cu punga si pt. siguranta noi nu le folosim, oricat s-ar intinde prichindeaua dupa ele.
Lia & Gia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos
Lia2000 spune:
Multumesc fetelor la treaba cu congelatorul. Vad ca voi preferati sa congelati inainte de a gati carnita. Mie mi s-a parut mai simplu sa fierb mai mult o data, ca nu ii dau zeama de la carne. Dupa cat timp le-ati dat voi la bb?
Diana Mirela, am inteles ca tu ai facut ca mine. Ai pus si carne la conge si i-ai si dat-o Iuliei? Nu a avut nici o reactie nasoala?
Emaaimee - i-am pus oleaca in borcanelul de sticla, nu se sparge pt. ca nu l=am umplut.
Acusor- felicitari pt. dintisor. Sodiul este continut de mult alimente, cu sare doar se mareste continutul.
Mamini - felictari pt. papa, bine si cu bibe.
Peca- felicitari pt. dintisor si pozele lui!
Jocker- cu sfecla rosie am citit ca se da mai tarzior. ia-o mai domol cu morcov, cartof, pastarnac etc.
Kasi, Andreea - pupam bbii neastamparati care cad fara sa se loveasca!
Lia & Gia
Lia2000 spune:
E normal sa de exfolieze pielea la bb? La a mea am obs de vreo 2 sapt de cand am fost la vaccin pe piept si la subbrat i se duce pielea, oricat as da-o cu ulei. Doctorita mi-a zis ca nu-i nimic (arata mai bine atunci) si sa o ung. O dau mai nou in fiecare zi, iar a doua zi arata tot la fel. Acum nici nu-i fac baie in fiecare zi, sa zici ca i se usuca de la apa....
Lia & Gia
Lia2000 spune:
Stiam ca mai voiam sa scriu cva...
Oana, drago, pai cum te lasi tu la discretia acelor personaje numite medici? Ia ameninta-i un pic cu tribunalul, sa vezi ce vor alerga dupa pungute etc. Eu as zice sa nu-i dai nimic puiutei pana nu repeti analiza, in special ca ti se pare ok fata. Ce porcarie, la voi am inteles ca sunt si mai dezgustatori. Nu aveti walking clinic, sa incerci acolo?
La multe luni Evei!
Lia & Gia
Dianami spune:
Lia, fierb cate un piept de pui, dupa aceea impart in portii carnita, cat ii dau in 3 zile, pun in pungute de congelator si...gata! Cand fac supa iau si un pachetel si pun carnita sa mai fiarba un pic si cu legumele. In felul asta n-a patit nimic.
A, odata i-am congelat si piureul, cu totul (legume+carnita). Tot asa, a mancat fara probleme.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
mamini spune:
Acusor, ce sa zic...nasol de tine.chestia cu sarcina si cu dintii sta asa: cum spuneai si tu calciul din dinti nu il mobilizeaza decit acidul produs de bacterii in prezenta zaharului, deci caria dentara. legatura ar fi doar, ca obiceiurile mamei se mai schimba in sarcina: maninca mai des din cauza ca ii e greata- deci mai multe atacuri cariogene, maninca mai dulce, se spala mai putin bine in anumite zone, de ex la ultimele masele din cauza reflexului de voma si eventual, acidul gastric din varsatura demineralizeaza smaltul facindu-l mai sensibil la atacul bacteriilor. dar sarcina dureaza 9 luni, un dinte integru se distruge in conditii "optime"- adica zahar si bacterii in 4-5 ani de atac cariogen. deci, poate daca nu ai o grija sporita faci acolo o carie-doua sau evolueaza unele mai vechi NETRATATE, dar nu ramii fara dinti. cred ca cu asta ti-am raspuns.
si o sa o contrazic pe Simona, sper sa nu se supere. indiferent daca dintii apar la 4 sau la 6 luni sau la 8, se cariaza doar in prezenta zaharului si nespalati. sau nu se cariaza deloc, daca sunt bine ingrijiti.
Joker, sfecla contine niste compusi de azot care nu sunt buni pt bebe. se recomanda sa nu se dea pina la 1 an.
M
cin spune:
Neata fetelor..
Simonaci, Joker si Diana..ati avut ceva activitate pe forum in noaptea asta..
Eu am dormit de pe la 11 pana la 8...si parca parca tot as mai fi dormit.. pana acuma nu era noapte in care sa nu ma trezesc (ba Vlad, ba ma trezea setea) dar azi-noapte am dormit ca o leguma...da' mai vreau !! offf, nemultumita sunt.. ar trebui sa zic mersi ca doarme Vlad toata noaptea
Jucaria preferata a lui Vlad este un tweety de cauciuc, mititel, dar nu neaparat sa-l bage in gura cat sa vorbeasca cu el... multe luni a fost singura jucarie cu care vorbea...si sa-l auzi acuma, ca a invatat sa si tipe...face un circ in patut de numa..
ma duc ca ma strica...
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
MONAI spune:
Saluare, gagici!
Dede, cu placere reteta.
Mitub, in cat timp a trecut la voi conjunctivita numai cu ceai de galbenele si ser fizio? Chiar ma gandeam sa cumpar sa am in casa ceai de galbe ca am citit ca are multe efecte bune. Eu si cu crema de galbe m-am scos din multe, la inceput numai cu aia o dadeam la fundulet.
Ochiul fetei arata parca mai rau, dar nu mai are asa de multe secretii ca ieri. Ma uit la ea si nu-mi vine sa cred, asa mi-e de mila. Nu pare ca o deranjeaza, dar se mai freaca la ochisori cand ii punem picaturile.
Nici ea nu mai mananca ca pe vremuri, ieri nu a supt decat dimineata devreme si pe la amiaz o data. Apoi seara la culcare, dar foarte putin. Desi avem 3 mese deja, ele nu sunt foarte mari cantitativ. Cred ca nici pe jumatate cat sunt ale voastre. Si deja imi storc creierii ce sa-i mai dau, cum sa combin ceea ce papa deja.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi