Bebelusi de iulie-august 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
Dianami spune:
Fetele, eu azi am fost in Cora, dupa borcanase...maaaaaaaare dezamagire...
dupa ce ca sunt scumpe, mai toate au zahar, sare iodata, urme de lapte (?!?)
.
I-am luat pana la urma pere si piersici de la Hipp, singurele pe care le-am gasit fara zahar...
M-am uitat si dupa Bebelac, sa vad ce ingrediente au, dar nu aveau deloc.
Am mai vazut unele, Herro parca, foarte ieftine, vreo 20 mii, dar pline de adaosuri (pana si E-uri !!!)
.
Cu legumele o ducem mai bine, se gasesc in piata si le prepar eu, carnita creste la bunica in curte
. Fructe, in afara de mere, sunt toate importate...
I-am luat si eu o cutie de orez simplu, de la Milupa, contine orez si vit. B1, atat. E grasan puiul meu, dar i-as pune o lingurita in fructe.
Nestle au vanilina, restul au zahar si alte minuni...
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Dianami spune:
Ema, am studiat cu atentie toate site-urile pt. bebelusi. Cel mai dotat si apropiat la pret cu hipermarketul e cel cu ursuletii, trei la numar
. Chiar au multe sortimente de borcanase, dar pana nu vede ochiul meu eticheta...nu ma incurc
. In magazin nu am vazut atatea pe rafturi, ca le studiam si luam aminte
.
Dar mai caut, ca am o mica vacanta la sfarsitul lui februarie si taaaaaaare as mai vrea sa fug din Bucuresti, probabil tot la munte, si ne trebuie provizii.
P.S. Sunt alaturi de tine si de Nicoleta, stiu prin ce treceti, e foarte greu sa stii ca pierzi pe cineva drag. Dar asa e viata si vor merge intr-un loc mai bun. Va pup!
Iulia Anastasia
Dianami spune:
Gata, ca deja bantui singura. Ce faci Simona, pe unde-mi umbli?
Fug la sot in pat, ca e cald si bine la el in brate, si-asa a fost pus la "respect" vreo trei saptamani
, datorita problemelor mele. Si nici eu nu mai pot de dorul lui...
O noapte linistita va doresc tuturor, iar bebeilor un somn usor! (fac poezii din cauza hormonilor, sa stiti...
)
Iulia Anastasia
svety spune:
MITUB, am vazut ca si tu ii dai orez de la Nestle. Dan ar manca un bol intreg, dar eu ii dau doar cu masura de lapte praf (3) si cu lapte de la mine. Vreau sa te intreb daca ai vazut ca este si cu roscove? I-ai da? Ce ii dai dupa orez, ca asta-i pt. primul pas.
Intreb ca-s si eu curioasa.
Intru cam rar p-aci ca dupa cum am zis nu pot tine pasul cu voi. Nici nu pot slabi
ca alaptez. Da vine ea vremea aia.
mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
Lia2000 spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Cand am aflat cat da Lia pe borcanasul bio de mancare(17 Cad), m-am crucit. Eu il cumpar de la Sensiblu cu peste 50000 lei. Ce sa facem, platim taxe vamale daca nu se gaseste nici un producator roman sa se specializeze in asa ceva.
Monai, fereasca Sfantul sa fie asa scump. Sunt 0.7 CAd max. respectiv la 25000 lei CAd, ies cca 17000 lei/borcan 128 ml.
Daca era sa fie 17 cad, imi deschideam eu fabrica de facut papa de bb
Cum am mai zis, e revoltator ce se intampla la preturi in Ro....

Lia &
Giahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos
lulu75 spune:
Vineri am facut un test de BB si...pozitiv. Nu ma ambalez prea tare pt ca vreau sa mai incerc inca 2 apoi la nenea doctorul.
Luminita si
Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
Oana C spune:
Lulu, "test de BB" ????????? 
Este acelasi cu "test de sarcina"??????????
Daca da, FELICITARI!!!!! 

Vaaaaiiii, ce emotii m-au apucat ![]()
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
joker spune:
Lulu..felicitari.Azi noapte nu am putut dormi eu dar mi-a cazut netul...Cine a mai bantuit pe aici?
E normala anemia in perioada alaptarii?Cat il afecteaza pe bebe chestia asta?Are oare laptele meu suficiente minerale si vitamine?Desi pana acum a luat foarte bine in greutate asta ma face sa ma intreb...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Lia2000 spune:
Felicitari, Lulu! Sa fie intr-un ceas bun!
Daca a iesit pozitiv, cam asa ramane!
Asa ca, fa nani la orele alea tarzii, nu mai sta pe net!
Lia &
Gia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos
Lia2000 spune:
Emaaimee, imi pare rau pt. mamaia ta, iar laptele are o stransa leg cu starile sufletesti. Sper ca Oana sa nu sufere de fomica zilele astea grele pt tine, asa ca da-i mai mult solide + apa.
Cin- e greu sa aflii asemenea vesti despre cei dragi tie. Nu ai putea sa te duci sa-ti vezi bunica ? Eu am inca si acum mustrari de constiinta ca nu l-am vizitat mai des pe bunicul inainte de a se duce, in special ca era si bolnav....
Briana- bagi carnita in blender cu legumele si iese brici.
Mamini- ce kestie, habar n-aveam ca este molipsitoare caria. Oare de-aia m-am umplut de carii pe la 14 ani, ca pana atunci n-am avut nimic?
Delia - amesteca dovlecelul si cu altceva, ca n-are nici un gust, pune-l de umplutura.
Anis- cartoful dulce, ca si fructele dealtfel contin "zaharuri". Ideea este sa nu-i dai la copil zahar rafinat, pt. ca in urma procesarilor a rezultat un produs, conform unor pareri, toxic. Nu cred ca se pune problema sa tii fata departe de orice dulce, in special naturel. Dar de ce l-o fi contraindicat doctora ta, habar n-am...
Lia &
Gia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos