Bebelusi de iulie-august 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Valcampan, bine ca ai observat, pur si simplu nu stiu ce e in capul producatorilor. De ce pun zahar si sare daca nu-s sanatoase? Produsele de Bebelac sunt toate fara adaosuri, dar la noi nu le aduc in magazine pentru ca nu trec(desi sunt mai ieftine!!!). Bebelasilor le plac cele gustoase, cu sare si zahar.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Eu portionez carnita de cand o cumpar.

Pachetele mici, puse la congelator si dezghetate atunci cand ii fac supica.

Insa am o intrebare, ca nu mai stiu de la cea mare....

Mi-a recomandat doctora sa ii dau 2 lingurite de carne pe zi. Insa nu stiu cu ce sa o toc atat de bine incat sa o poata inghiti.

Cum sa o toc? Voi cum procedati?

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Eu portionez carnita de cand o cumpar.

Pachetele mici, puse la congelator si dezghetate atunci cand ii fac supica.

Insa am o intrebare, ca nu mai stiu de la cea mare....

Mi-a recomandat doctora sa ii dau 2 lingurite de carne pe zi. Insa nu stiu cu ce sa o toc atat de bine incat sa o poata inghiti.

Cum sa o toc? Voi cum procedati?

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Acum ma uitam pe schema data de dr.Ea spune ca din contra cartoful dulce nu e permis pana la 2 ani...pt ca contine zaharuri...si cum zaharul nu trebuie sa fie in alimentatie..
Da pana la urma fiecare oricum face cum crede si simte.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Briana, dupa ce fierb carnitza o bag la blender cu legumele si le toc o data. Iese super cremos.

Emma, Cin, putere multa va doresc si ganditzi-va si la laptik

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Cati, daca nu gasesti sa-mi spui, ca avem pe cineva care lucreaza la o firma de distributie medicamente

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Monica multumim de retete de spanac. Azi i-am dat lui Andrei piure de spanac cu putin dovlecel fiert, carnita de pui si o masura de lapte pt gust. Nu mi-a venit sa cred ca a papat toata canita de verzatura eram sigura ca nu-mi va lua nici trei lingurite!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Am priceput, mamini!Uff...tocmai de asta as vrea sa stau si eu in Finlanda....

Nu de asta intrasem...Vroiam sa va spun ca STA IN FUNDULET SINGUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.A COMIS-O MAI INAINTE LA BAITA.

Dati-va seama:poze, flashuri, chiuieli, pupaturi...l-am speriat si a inceput sa planga....

Ma-sa e scapata de la nebuni...

Oare nu e prea devreme?Nu ii dauneaza la oasele bazinului?Si la coloana?

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Emaaimee, Cin, imi pare f rau pt bunicutele voastre Sper sa fie bine pt amindoua.

De ieri, Eva a inceput sa scrisneasca din dinti; cel din stinga jos cu cel din stinga sus (ca pe cel din dreapta inca nu-l are); si face asa de urit ; zici ca o sa-si sparga dintii!!!
Emaaimee, Anis, asa fac si fetele voastre?
Am citit ca e ok, ca bebe nu e obisnuit cu dinti in gura si pina se obisnuieste se poate sa faca asa, dar mi se pare ca Eva ii scrisneste prea tare, ca ma "taie" pe creier cind o aud, asa de aiurea este.

Plus, ca si-a dat seama fata ca poate sa zbiere cind nu-i convine ceva, ca sa atraga atentia; mai ales cind vrem sa o culcam, seara. Eram sa ajungem aseara la ER, asa de tare zbiera cind o asezam in patut; cum o luam in brate sau o scoteam din camera ei, cum incepea sa zimbeasca. Si cu infectia asta prapadita (daca o avea asa ceva), nici nu mai stiu daca o doare ceva, ii e foame, ii e somn sau zbiara de nervi. Aseara s-a dovedit ca zbiera de nervi. Azi inca n-a zbierat, dar stai ca vine taica-sau in citeva ore, atunci isi incepe ea "programul".

In rest e f bine, maninca bine, e vesela, jucausa, copil normal si fericit; ii place f mult sa ii citim din carti si ride de fiecare data cind ii spunem/citim/aratam nume de animale si sunetele pe care le fac

La noi, borcanasele de 120g sint 45-50 centi (USD), iar la reducere ajung pina la 25-30 centi, mai folosim si alte cupoane de reducere de la firma producatoare, ajungem la 15 centi bucata. Am vazut si eu cit de scumpe sint cele din tara; de 4-5 ori mai mult decit aici; foarte trist ca preturile din tara au ajuns sa fie mult mai mari decit cele din strainatate, iar salariile mult mai mici. Cum sa mai traiasca cineva acolo, sa creasca un copil?

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Oana ..la primii 2 dinti asa a facut, scasnea..a tinut-o vreo 2 zile.Apoi cand au crescut isi baga jucariile care aveau un cerculet ceva ,in gura si incerca sa traga...ca si cum si-ar scoate dintii.N-a tinut-o mult nici asta.

Astept sa adoarma ca sa fug la somn...ca sunt vraiste rau.

La cate luni stau bb singuri in fund?? Fara ajutor? A mea nu sta decat ajutata..in rest parca s-ar speria si vrea pe spate...Face 6 luni...E OK??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput