Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104
Raspunsuri - Pagina 15
Cristinna spune:
Buna dimineata fetele si mercic incurajari
.
MOanascumpa, eu nu am zis nicidecum de o confirmare de sarcina.Am zis doar ca dr mormaia pe acolo si mi-a prescris duphaston.Crede-ma scumpa ca stiam deja si eu ca la doar 8 zile de la ovulatie nu ai cum sa detectezi o sarcina, mai ales ecografic.Nu am intrebat nimic referitor la mormaiala
pentru ca deja sunt satula sa tot invat in de-ale ginecologiei si procreerii si sa raman doar cu atat. Asa ca las la voia lui D-zeu
.
Ma bucur ca ti-ai facut un plan de bataie si ca esti plina de speranta incontinuare
.
Mirotin pumnii pt excursia la Straja![]()
Mishule

De fapt pup![]()
![]()
![]()
![]()
toate fetele frumoase si luptatoare de aici.
Cristinna
simonette spune:
Buna dimineatza! O zi buna va doresc

Moana, Cristina si Liana, va tzin pumnii sa fie BB la purtator 
Lachy, poate ne zici, ce-ai facut la examen, ca desi nu am aparut ieri sa te sustin, m-am gandit la tine
Piculina
si io pa tine si, te si![]()
Va
pe toate cu mult drag!
Eu dupa duphaston...de vreo 4 zile am ceva maron-grena, dar numai inauntru! Nu curge nimic si imi vine sa
, ca nu stiu daca tb. sa iau asta ca fiind CM!?! Am mai avut si alta data asa ceva, dar nu 4 zile, si numai la dush cand ma scobesc
Simonettu, care va iubeste mult!!!
Cristinna spune:
Simonette tu pt ce iei duphaston si in ce zi esti?
Eu cand am mai luat duphaston sau utrogestan nu mi-a intarziat ciclul niciodata, ba din contra a venit la fix.
Cristinna
mamiFlori spune:
Fetelor, trebuie sa va spun ca s-a intamplat un miracol. Pe 15 ian. am facut inseminare si ieri, conform analizei singelui.... SUNT GRAVIDA!!!
Nu imi vine sa cred! Am avut sanse cam 10%..... Deja ma concentram tare asupra adoptiei... Nu pot sa cred! Va iubesc pe toate si va doresc acelasi noroc ca al maeu... Oare s-a intimplat pt ca deja nu ma mai craponam de asta?.... Sper sa duc sarcina cu bine la capat, fara probleme....
Oricum, ii multumesc din inima doctoritei Moisa. Si ea e un pic mamica simburelului...Fara ea nu ar fi existat.
Va 

Florina 
Cristinna spune:
MamiFlori felicitari 
.Ma bucur tare mult pt tine
. Sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos.
Cristinna
Madana spune:
MamiFlori FELICITARIIIIIIII, ma bucur mult pentru tine. Sper sa ai o sarcina ushoara.
pr burtic, sa simta si samburelul.
Picca
sper sa fie mai bine bunicutza ta, e destul de greu cu npneumonia aia. 
Pentru mine nu e nevoie sa mai tineti pumnii stranshi pentru ca 
si-au facut aparitia azi-noapte, asa ca sunt in Z2 din nou. Asta e, mergem inainte cu
pe buze.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
asi spune:
Mamiflori felicitari!
Fetelor va invit la un nou capitol:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68053
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan