Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104
Raspunsuri - Pagina 12

Liana30 spune:
Amely cu invatatu..e mai greu..voi avea grile si trebuie sa citesc tot..ca stii cum faceam io invatam si io acolo ceva ceva..si chiar de acolo imi cadea..acuma trebe..n'am ce face..offffff urasc economia .... si vineri am ex...
si eu abia astept sa termin sesiunea...
stuart
florentin daca tu zici ma pregatesc atunciii.sa vin in fortza
Tabitha sunt bine...
aventura presimt io ca e ceva acolo...
soroooooooo io te si te rog io sa nu ma uiti...stiii tu....
onutza..multam ca te gandesti si la mine
Cristina io tin pumniii..
KITA,rami
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

elliy spune:
aventura: ecografia transvaginala a fost facuta in a 8 zi a ciclului.
Referitor la minitorizari, medicul meu nu face decat la spital nu si la cabinet.Cunoaste cineva un medic bun la care pot merge la monitorizari la cabinet? Am un program incarcat la servici si cu spitalul mi-ar fi mai greu..

Madana spune:
Stuart dulce, multumesc pt. mesaj.
Aventura mi-ar prinde bine o veste buna. Eu sper sa fie bb
olteanco cum te mai simti?
Eu sunt Z27, la mine inseamna ca sunt deja in prelungiri, dar e posibil sa fie de la Mastodynon. Sanii sunt destul de dureroshi si din cand in cand am cate o mica jena la ovare, cand pe dreapta cand pe stanga. Nu prea imi permit sa sper luna asta pt. ca nu stiu cand am ovulat, in ultimele luni am avut CM-ul cam haotic, asha ca am prestat numai de placere , nu ca m-as plange.
Pup toate fetele
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Tabitha spune:
MOana: atata vreme cat nu au venit rushii nu avem voie sa ne pierdem speranta din aceasta luna, da?
aventura si Madana : ce bine ne-ar prinde o veste buna de la voi....
Liana:
florentin156: mie mi-au dat 10 eucarboncu o zi inainte de operatie, dupa aia nu am mai luat.
Pupici multi tuturor celor carora uratii le-au dat de stire.

Amely spune:
Madanutza, nu te risti la un test de sarcina? poate sare iepurasu luna asta si te teleportezi la dupa Adriana si Princess. Eu iti doresc din toata inima, asa ca astept o veste neaparat buna!
Olteanco, mie tocmai ca grilele imi plac mai mult, da numa ca noua ne da sinteza
. oricum, BAFTA maxima, hai ca dam petrecere dupa ce scapam de sesiune, arz-o focu!
Aventura, poate pana vineri te mai "aventurezi" la un test din urina... Oricum, da Doamne, sa fie cu oki!
Pupici lipiciosi
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Kariris spune:
M Oana iubita, clarrrr ai facut testul muuuult prea repede!
Eu mai am azi un ex la ora 18, unul pe 7 febr. tot la 18 si dizertatia pe 10 martie!
Merci de incurajari... MOana ca io anul asta trebe sa dau si definitivatul...si tocmai uitasem si ma bucuram ca am scapat de invatat!

Kariris spune:
Fetelor, eu nu prea mai vin cu vesti, pentru ca la mine totul e perfect: CM la 28 de zile, ovulatie dureros de frumoasa lunar, doar ca am o mica problema: nu mai apuc sa mi-o pun! Cand voi reusi sa reintru in posesia acelei particele din sotul meu o sa va anunt ...sa fiti alaturi de mine, sa calculam, etc!
Hai ca va pup... o tai la ex!
Sa-mi tineti pumnii ca si data trecuta!

Madana spune:
Tabitha si Amely nu cred ca e cazul sa stati cu sufletele la guritza pt. mine. Imi este frica sa sper la bb, ca sa nu pic dupa aia in nas de la 2000 de metrii. Si nu de alta dar tot am senzatia de , deh imaginatia bat-o vina
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

asi spune:
Lachi tinem pumnii la examen!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Cristinna spune:
fetelor, acum vin de la .Mi-a facut eco si tot mormaia ea ceva acolo, nu vroia sa imi zica ce
. La final mi-a zis sa iau duphaston 2/zi si pe duminica eventual sa incerc un test.
Azi sunt ziua 8 DPO.Cam astea sunt vestile.
Cristinna