dupa cate zile....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lavinai iti tin pumii sa nu vina.Multe fete au avut dureri ca si cum ar veni ciclul si a venit bebe.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Lavinai ai facut testul?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Eu primul test de sarcina l-am facut la 7 zile de la conceptie si a iesit slab pozitiv,iar al 2-lea in prima zi cand trebuia sa-mi vina ciclul si a iesit intens pozitiv.Sa dea Domnul sa vi numai cu vesti bune. si bafta multa!

Dana23+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Eu l-am facut cu 2 zile inainte de data la care trebuia sa-mi vina ciclu si mi-a iesit puternic pozitiv si acum sunt in sapt. 35. Cei drept am ramas dupa ani de lupta si luni consecutive de plans cand imi venea. Nici mie nu ni-a venit sa cred ca vad 2 linii eale si rosii, culmea ca nimeni din familie nu a mai crezut si toti ziceau ca e defect(mama, sootul, toti). Pana nu am arata echorafia la 6 sapt. nu i-a venit nimanui sa creada.

Mergi la inceput

Lavinai ai facut testul ala?Sper ca a iesit pozitiv.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lavinai, nu te intrista, si pe mine m-a durut burtica, am crezut ca vin uratii, chiar imi spuneam de ce nu mai vin odata si ma chinuie cu dureri,(chiar in ziua cand trebuiau sa vina uratii),mi-am pregatit un ceai de coada soricelului sa accelerez putin treburile,...am facut un test pe care l-am lasat in baie ca era doar o liniuta (eram dezamagita), a intrat sotul peste 2 minute si ma striga ...sunt doua liniute,vino sa le vezi; nu mai puteam de bucurie, n-am mai baut ceaiul, bineinteles,in schimb mi-am luat inca doua teste care mi-au confirmat sarcina(un test barza facut si a doua zi dis-de-dimineata);acum sunt in sap 15+
multa bafta!

anasia

Mergi la inceput