La France (48)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
emoison spune:
Aura, noi am luat din Carrefour un TV Bluesky cu diagonala de 51 cm cu 90 de euro, si l-am platit in 4 rate cu cardul pass!! Si se joaca toti 3 cu playstationul pe el de sfârâie...
Lorena, eu am un frigider cu froid ventilé, adica o combina Siemens, cu 2 compresoare (adica ccc congi si frigi functioneaza separat, ceea ce e comod cind vrei sa cureti doar frigiderul...E foarte comod de intretinut, eu il sterg doar din cind in cind cu Javel (cind mi se pare ca au aparut mirosuri dubioase...). Nu-mi apare nici un fel de pojghita de gheata, nici nu mi se pare ca s-ar usca prea tare alimentele, e drept ca eu pun jambonul taiat felii in punga daca e desfacut pachetul, pun folie alimentara pe castroane etc, dar asta nu neaparat pentru mirosuri...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aurelia/Aurelia.jpg)
Aurelia spune:
Elena ,sarumina mey de info' acum ca ma prinsei ca "esti in materie cu playstation"sa sar si eu pe tine cu intrebarile ,eu am fost aseara in magazin si m-am uitat la toate televizoarele alea micute de 90€ si am vazut ca nu au decit "doua gauri colorate" in loc de trei cum sint mufele de la playstation ,pai daca au numa doua cum branchez eu trei mufe?
Ca de asta am renuntat sa-i luam unul mic ......primul care avea trei "gauri" era unul la 255€ in sold!!!
crini eu nu stiu sa-ti raspund la cererea ta caci nu sint de prin zona , tot fetele de pe la Paris pot sa te sfatuiasca,eu una cind am nevoie dau cautare pe google s-au caut cu via Michelin in functie de zona de oras in care merg!
bafta!
emoison spune:
Auras, au ei nush ce adaptor (noi avem playstation 1, nu 2, eu nu le am cu playstationul). Dar ii intreb duminica atunci cind vin, daca nu ti-e prea tirziu...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Corina/Corina.jpg)
Corina spune:
Crini,zboruri ieftine are compania Ryan Air,si nu aterizezi la Paris,ci la Beauvais (locuiesc aproape,de aia stiu),dar sint autocare care te duc la Paris,costa 11 euro parca!! uite aici link-ul http://www.aeroportbeauvais.com/
Poti sa vezi preturile,in functie de data la care vrei sa calatoresti!!
Pupici
Doina spune:
Buna dimineata fetele!
Mersi de intrebare Otilia Fata mea creste mare si frumoasa dar acum ca e in vacanta si afara e urit, nu prea avem unde iesi, asa ca...imi maninca urechile! aseara eram terminata si ii zic "cind ai sa fii mare, ai sa-i maninci urechie barbatului tau" se uita ea la mine, ma studiaza si decreteaza "nu, eu am sa maninc mincare si glace"
E o fetita plina de energie dar pt moment nu prea are unde sa si-o consume, abia astept sa vina caldura sa putem iesi mai mult
Eu miercurea tin un baietel de doi ani, asa ca azi are partener de joaca
va las o clipa
Doina spune:
au facut o trasnaie copii mei si am preferat sa trimit mesajul pt ca calculatorul meu se reseteaza singur de 2 zile si-mi era teama sa nu pierd ce am scris
deci, eu caut servici tot trimit CV-uri si primesc refuzuri
ultima idee care mi-a venit a fost sa-mi fac propriul blog si un site, sa vad daca asa o sa am mai mult succes...
Mai stie cineva ceva de Ana? nu raspunde la telefon si ma intreb daca nu cumva... e la spital?
va las acum si va doresc o zi frumoasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otilia/Otilia.jpg)
Otilia spune:
quote:Wow!!! Sa inteleg ca lucrezi ca assmat??? Ti-ai luat agrementul? Felicitari!!!
Originally posted by Doina
Eu miercurea tin un baietel de doi ani, asa ca azi are partener de joaca
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entičre."
![](teiubesc.gif)
andiaroro spune:
Inca mai am nevoie de incurajari:multumesc!.......bebe a dat ceva semne mai serioase sambata seara, am numarat contractii, am zis:gata!, dar dupa dusul de rigoare s-au linistit lucrurile si acum e chiar mai cumintel decat saptamana trecuta. Sa vedem daca moasa a simtzit bine ca iese saptamana asta sau isi asteapta cumintel termenul de la sfarsitul lunii! Me mi-ar placea sa apara pe undeva pe la mijloc-de parca eu decid
. Acum insa nu mai plec din casa nepregatita.........am tot timpul in sac primele lui hainutele si aparatul foto.
Am decis-raman deocamdata la cele 2 biberoane pe care le am deja in stoc si vedem cum evolueaza lucrurile pe parcurs. Sfaturile voastre chiar m-au ajutat sa ma decid si cu bibe si cu transportul-acum sunt "mai sigura pe mine" din punctul asta de vedere.
Va tin la curent cu evolutzia!
ana 39+
ana 38+
mayflower spune:
Voi ce ziceti de asta http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=21202&forum=8&19 ?