Chiar nu se poate ?! [:D]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Norocul nostru ca stm intr-un oras studentesc si nimeni nu se sinchiseste aici. intr-adevar pe scara avem si familii dar nu avem probleme.

Sanatate si spor la lucru.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Desigur, fiecare face ce vrea la el acasa, insa cred ca bunul simt este esential in traiul "la comun", pentru ca asta inseamna de fapt a sta la bloc. Altfel toti ar incepe sa urle cand au chef, sa puna muzica tare la 3 dimineata sau sa bata cuie non stop ca doar la ei acasa fac ce vor, nu? Si cred ca toti stim ce inseamna o bormasina fix in creieri duminica dimineata, sau o manea cand ti-e lumea mai draga (in orice caz cei din Romania stiu despre ce vorbesc).

Un pic de consideratie pentru cei din jur este totusi un semn de civilizatie.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Daca nu ti se pare normal ca pe vecini sa ii deranjeze ceea ce aud cand voi faceti sex,de ce te deranjaza ca ei bat in teava??de ce auzi acele batai?eu una as astepta sa terminati ,as mai lasa o jumatate de ora doar cat sa atipiti mai bine sai as incepe huruiala si bataile in teava...oare chiar nu ar fi deranjant pt voi??
Si eu eram extrem de zgomotoasa cand facem sex,acum am un bebe si nu imi mai permit treaba asta,daer inainte ma asiguram ca antifonarea sa vina din partea mea ,ca eu provocam zgomotul ,nu din partea vecinilor care nu aveau nici o vina ca pe mine m-a apucat cotaiala in toiul noptii.Eu una daca vecinii ar face astfel de zgomote ,cand stiu cat de pretios este somnul copilului meu ....apai le-as plati cu varf si indesat nu doar cu simple batai in teava

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai,mai,mai,da' cam cat sa fi durat zgomotul produs de......de sa scandalizat lumea asa?
Si vecinei mele ii mai scartiie patul din cand in cand ...si ce?
Trebuie sa ma apuc sa bat in teava de bezmetica?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ca aveti o viata sexuala foarte activa, bravo voua si bucurati-va de ea, dar eu zic ca se poate si fara sa deranjati tot blocul. Acum depinde si cat de mult zgomot faceti, daca mai scartaie patul si chiar n-aveti ce sa-i faceti, asta e, dar daca sunt lucruri care se pot controla (tipete sau mai stiu eu ce), eu cred ca ar trebui sa va ganditi si la vecini, ca probabil nici voua nu v-ar conveni sa nu puteti sta in casa de zgomotele lor (de orice natura or fi ele).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

daca spui ca nu mai faci zgomot dupa ce ai copii, de ce nu-ti pui problema ca vecinii tai au copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Noi nu suntem atat de "explozivi" . Vecinii tai sunt gelosi, nu va lasati

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

In situatia ta m-as simti eu in primul rand prost ca stiu toti cand am facut eu amor cu sotzul. De parca s-ar uita lamine pe gaura cheii. Mie una nu-mi place cand ii aud pe vecinii de la 2 etaje deasupra mea cum dau drumul la cada in toiul noptii si se aude, daramite daca ar fi sunete mai personale. Intr-adevar tine de bunul simt al omului. Unii bat si in teava din prima, dar daca ii innebuniti si voi in fiecare seara, intelege-i si pe ei... O solutie practica (pe care o aplicam noi) este sa pui un pic de muzica in surdina, ascunde zgomotele si e mai putin suparatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona77 spune:

buna fetelor,

intr-adevar cam "sesibili" sunt unii la zgomote, mai ales persoanele mai varstnice care au uitat de ale tineretilor valuri si baga mereu in fata "ce nerusinare ... pe vremea noastra..." , in tara, desi locuiam la bloc de beton, tot se auzeau prin pereti anumite zgomote de la al meu vecin, un studentel care in fiecare week-end venea cu cate o fetisoara ... a doua zi cand il vedeam, punea bietul de el capul in pamant (nu stiu de ce, doar eram mai mare decat el cu 2-3 ani) si spunea sfiit "sar 'mana" - si atunci il intrebam doar "iar esti in sesiune? ca imi pari cam obosit" - zambeam amandoi si gata ...
eu nu cred sa ii fi deranjat pe ai mei vecini pt ca folosim "sonorul" la minim ...
aici, in canada, este o alta poveste ... stand la vestitele blocuri din lemn, auzi tot ce face vecinul si asta fara sa te fortezi prea mult ... totul a fost ok pana cand, in august, s-a mutat deasupra noastra o familie la fel de tanara ca noi, dar fara copii ... si cum sotul tipei lucra de la 14 la 24 mai recuperau si ei dupa 1 noaptea ... ce se aude si mai ales ce zgomote scoate patul e partea a doua, dar s-a trezit biata fi-mea pe la 2 dimineata si a inceput sa planga si imi spunea "mama, nenea rau vine de sus" ...
ca si concluzie: nu ma supara si nici nu ma deranjeaza zgomotele de la vecini, dar parca putin mai incet ar fi si mai bine, pt ca, asa cum ati mai spus : o viata avem.

Mergi la inceput