Oligospermie (19) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 4

danyalo spune:
va urmaresc...
M-am hotarat sa fiu mai activa..si sa mai scriu si eu 2-3 vorbe.
Liana:nu sunt timida...uite ca am curaj!!!
Tabithasaptamana asta o sa sun...cum o fi mai bine sa o sun pe Cezara pe mobil sau sa ma programez la asistenta? Pb. e ca nu am mobilul doctoritei. mi-ai dat doar fixul cu interiorul de la spital cred!!
va pup...o sa vb. si eu mai des..promit
La fel si eu..va doresc o saptamana super..pt. mine e f. grea...si abia astept sa se termine!!
cica iar vine frigul!!!M-am saturat de haine groase..va trimit flori in speranta ca vine odata si primavara!!!
pupici
DANY

danyalo spune:
Liana...cum sa- mi activez si eu PM-ul? dar sa scriu numele vostru cu rosu?
Please...nu rade!!!!...stiu multe chestii dar astea ma depasesc...
kiss all
dany

Liana30 spune:
iar imi trageti teapa??
mey..mey am tabacit de atatea tzepe...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
pai cu PM nu stiu daca o ghicesc..intri la profilul tau si trebuie sa'l activezi de acolo..profilul este in stanga coloana aceea cu mai multe,,toate forumurile.subiecte active..etc..
si cu scrisu uite asa..in casutza in care scrii mesajul este sus in dreapta o casuta unde scrie Culoare ..dar intai scrii cuvantul ,dai click pe el si il inegresti si apoi te duci la culoare si alegi ce vrei tu..asa poti face si cu SIzedaca vrei un scris mai mare sau cu Tip Caracter??
sper ca am fost destul de explicita....
iar voi oligospermistilor sa nu va aud ca am fost offfff topic,....ca stiu...da ce sa fac daca fata nu avea PM?????
ca io fata cu bun simtz ii trimiteam PM...da daca nu are?????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
reusisi danyalo?????
lasa va vad maine ca acum nu mai pot fug la
noapte buna...
pe maine..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

danyalo spune:
Liana
dupa lupte crancene..am reusit sunt mandra de mine!!!he-he..mi-e un somn de crap..da nu ma las ca nu-s proasta!!!abia maine seara voi citi ce-ati scris...
la faza cu PM nush ori nu merge..ori sunt io proasta..da chiar as fi avut maaare nevoie de el..caci unele lucruri observ ca se discuta sau se trimit si private!!!
va pup pe toate
Dany

Tabitha spune:
danyalo: felicitari ! Ai reusit ! Sper sa reusesti si cu PM. Pana atunci, daca vrei mobilul dnei. Cezara Bucur, trimite-mi a dresa de e-mail sau de messenger unde sa ti-l trimit. Si daca nu reusesti sa-ti faci programarea prin intermendiul asistentei, o sa faci apel la mobil. OK? Pupici.
Liana: o fata buna si frumoasa.

housepocket480 spune:
Princess
am si eu o intrebare
La ce doctor v-ati dus ultima oara? spuneai ca nu ai fost multumita de doctori si in 2005 ai schimbat doctorul.
Ati fost si la urolog si la endocrinolog? Daca da, la care?
Cum ati depistat acele infectii (streptococ)...ce infectii erau si cu ce tratamente le-ati rezolvat.
Te intreb toate acestea intrucat noi am fost la urolog si la endocrinolog si totul e ok, numai acum sa vedem daca sunt infectii(clamidia, micoplasma, ureaplasma....)si sa vedem daca are si cum se trateaza...
Merci si numai bine.

greuceanu spune:
Salutare tuturor.
Mai intai vreau sa o felicit pe Princesica pentru reusita si pentru ca a scapat de noi.Felicitari!
Vad ca ritmul se imbunatateste sunt curios cine va urma.
La noi nimic nou.Doar niste probleme ce speram sa le depasim pana n-or veni altele.
Pupici.