despre cosmetice (diverse)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Klorane, toata gama. Contine extract de galbenele. E produs farmaceutic ( il gasesti numai in farmacii, au si sampoane medicinale)Am incercat si Sanosan dar mi se pare mai bun Klorane - 2 in 1- se clateste mult mai usor.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu am folosit sampon si J's Baby si Sanosan si ne-am impacat bine cu amindoua, insa in ultima vreme am descoperit la farmacie Biolane care este un sampon-mousse - care mi se pare foarte, foarte bun. Pe linga faptul ca spala foarte bine parul, imi ajunge si mult timp (are circa 100 de "pufuri")!
Bubchen am luat doar pentru corp si nu imi place deloc cum miroase - in plus baietelul meu a facut niste bubulite pe corp de la el asa ca m-am intors la J's Shower Cream, cel cu lavanda care e super!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Din tot ce am folosit pana acum, categoric cel mai mult ne place Sanosan.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

noi folosim sampon YVES ROCHER hamamelis si suntem multzumitzi,am mai folosit si BUBCHEN care e la fel de bun...

Anca &Alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Klorane, asta-l folosim de la 2 luni. Dar vreau sa incerc Mustela, nu am gasit inca....la ce farmacii s-o fi gasind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si eu tot pentru Klorane votez.
Desi in ultima vreme folosim Nivea ca se gaseste mai peste tot.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Cat a fost mica-mica am folosit Johnson` Baby, cam pana la 1 an si jumatate. de atunci si pana la varsta actuala -6 ani- o spal cu Schauma pentru copii ( sunt trei variante). Si are un par lung pana la mijloc...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Dorsilia, le gasesti la Dona si Sensiblu sigur. Eu am luat de la Dona acum 3 zile crema de corp, pt scutec si cold cream. Pot sa-ti spun de exemplu ca fata de Klorane, cold cream-ul Mustela e mai uleioasa si Serban o iubeste mai mult ( la cealalta plangea cand il ungem ca se intinde mai greu cred). LA fel si pentru laptele de corp, e mai putin vascos.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu de cand am nascut-o pe Alexa, am folosit numai Nivea sapun pt. bebey, pe la 2 luni am inceput sa o spal cu sampon Dalin si am observat ca facuse cojite, intre timp ii cumparasem si sampon de la sanosan dar ma-m oprit sa mai folosesc samponul si am trecut inapoi la sapunelul de la Nivea si acum nu mai are nimic, mentionez ca Alexa are 3.5 luni acum, poate o fi prea micuta pt. sampon, nu stiu, ai vostri ce varsta au ? ca nu am vazut la nimeni sa specifice varsta bb-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi folosim Klorane bebe.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput