Dr. Cezara Bucur - sp. Giulesti

Dr. Cezara Bucur - sp. Giulesti | Autor: piny

Link direct la acest mesaj

Ce stiti despre d-na dr. Cezara Bucur?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Gasesti informatii :

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57390&SearchTerms=Cezara,Bucur" target="_blank">[aici]

si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41983&SearchTerms=Cezara,Bucur" target="_blank">[aici]

Bine ai venit!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Sunt o proaspat operata a dnei. Cezara Bucur. Am facut laparoscopie. Eu am fost multumita de ea, a avut rabdare cu mine, am innebunit-o cu cate intrebari i-am pus, dar a reusit sa ma lumineze. DAca mergi la ea, bafta multa si sa stii ca esti pe maini bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Tabitha io
te aastept pe PM cu mai multe detaliii..te rog..cat?cum?stii tu..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Subscriu si eu cu cele mai bune cuvinte de lauda, desi s-a mai scris destul pe aici unde s-au dat link-urile.
Liana30vezi ca Tabitha a povestit cu lux de amanunte la cap. Laparoscopie 5. Ce faci draga mea citesti din 5 in 14? Pai asa imi esti?????Eu care facui laparoscopia tot cu Dr. Bucur si tot am sorbit toate detaliile. Parca imi revedeam filmul meu! Haipentru tine.

Mergi la inceput

Tabithaziceai ca ai operatia inregistrata. Cat timp ai inregistrat ca eu am doar 20 min. si am impresia ca nu m-au terminat, dar operatia mea a durat tot vreo 2 ore cu totul de la adormire pana eram in salon la reanimare in deplinatati mintale cat sa aud cat e ceasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Kitta: sunt circa 10-15 minute inregistrate, nu am inteles mare lucru de pe acolo, care era uterul, care erau trompele sau ovarele. Am vazut doar ca se lucra, ma spalau, ma curatau. Si la mine mi se pare ca nu e terminata inregistrarea.

Pupici.

Liana:

Mergi la inceput

Kita iubita
da cred ca aveam ochelarii dati jos...
si io te'am sorbit pe tine..ai uitat??/

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

ete acu imi pusai oculariii
si vazui
e la pag.1 mesajul 14..sic...sic..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liano uite pentru tine de la mine

Mergi la inceput

Tabitha m-am linistit. Nici eu nu intelesei pream mult anatomia, parca trompele le-am recunoscut..In rest am vazut cum ma curata de ate (ca si cum ai curata puiul de pielite!) si de niste chestii albe care erau mai mari, mai semnificative. Oricum dr. mi-a spus ca operatia se vede marita de nu stiu cate ori exact ca am uitat, caci eu am intrebat-o, ca tare ma speriasem de marimea lor si chiar inainte sa se intrerupa inregistrarea sa chinuiau sa chilareasca o chestie din aia mare alba si de aceea am ramas cu senzatia ca nu m-a terminat...Cred numai ca ne-au inregistrat asa o mostra sau poate intentionat ca sa nu vedem ce au tot scos din noi timp de 2 ore..

Mergi la inceput